Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω μια ερώτηση και θα ήμουν ευγνώμων εάν μου απαντούσε κάποιος σύντομα. Είμαι αρχάριος στον προγραμματισμό και προγραμματίζω στο περιβάλλον του visual studio. Το πρόβλημα είναι το εξής: Όποτε ανοίγω ένα αρχείο (που έχω αποθηκεύσει στο desktop) στο visual studio, μου ανοίγει κανονικά αλλά δε μπορώ να το επεξεργαστώ. Δηλαδή δεν μπορώ να το τρέξω γιατί οι επιλογές "start debugging" και "start without debugging" δεν είναι διαθέσιμες. Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει για αυτό;

Όλες οι απόψεις καλοδεχούμενες😃

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι αρχείο είναι αυτό που ανοίγεις; Έχεις φτιάξει καινούριο project;

Επεξ/σία από Kercyn
Δημοσ.

Ναι και το αποθήκευσα στον υπολογιστή. Όμως όταν το ανοίγω στο visual studio δεν μπορώ να το τρέξω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Varane είπε

Είμαι αρχάριος στον προγραμματισμό και προγραμματίζω στο περιβάλλον του visual studio.

Δηλαδή δεν μπορώ να το τρέξω γιατί οι επιλογές "start debugging" και "start without debugging" δεν είναι διαθέσιμες.

Καλώς ήρθες και καλές προσπάθειες.

Αφού το ανοίξεις στο VS, κάνε δεξί κλικ στο Project σου στα δεξιά (ή αριστερά όπου στο εμφανίζει) και επέλεξε "Set as StartUp Project".

Εναλλακτικά μπορείς και από το οριζόντιο Menu Bar να πας "Projects > Set as Startup Project"

Επεξ/σία από The King
Δημοσ.

The King, δε μου εμφανίζει καθολου την επιλογή που αναφέρεις. Παρεμπιπτόντως, ξέχασα να αναφέρω ότι το project έχει και δύο κλάσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...