Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμα πεσει καλα η τιμη οπως σε ολα τα προηγουμενα εχει καλως.Κατοχος g6 ευχαριστημενος πληρως.

Επεξ/σία από Yeroplatanos
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θα σταθώ στον quad DAC και στο DTS:X, με ένα καλό ζευγάρι ακουστικά το G6 (το κορεάτικο) είναι η μέρα με την νύχτα σε σχέση με ό,τι είχα ακούσει. Στο V30 πήγαν ένα βήμα παραπέρα και με την προσθήκη "φίλτρων" και συνεχίζουν στο G7.

Και δεν νομίζω το G6 να έχει κάποιο θέμα με την μπαταρία του, ίσα ίσα. Στην χειρότερη μέρα μου έχω ξοδέψει το 70%, κάνει εξαιρετική διαχείριση.

Κάποια στιγμή στο μέλλον θα το πάρω, αρκεί να έχουν πράγματι διορθώσει την ένταση του ηχείου, το ηχείο του G6 για εμένα είναι η μεγαλύτερη αδυναμία του.

Επεξ/σία από Voodooman
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Agony είπε

Τι θα μπορούσαν να κάνουν στην μπαταρία ; Στα review τα πάει πολυ καλά , για την ακρίβεια για το πάχος του κινητού είναι θαύμα.

Εκτός αν περιμένουμε να έχει μπαταρία όπως το xiaomi note 4x που έχω, και να μην είναι τούβλο. Αυτό δεν νομίζω να το έχει καταφέρει κανείς .

Να πλησιάζει επίπεδα s8+ ή s9+ είμαι χρόνια fan της lg αλλά πάντα αλλάζω λόγω μπαταρίας.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Cellmaniac είπε

Να πλησιάζει επίπεδα s8+ ή s9+ είμαι χρόνια fan της lg αλλά πάντα αλλάζω λόγω μπαταρίας.

Αν δεν κάνω λάθος το v30 έχει καλύτερη αυτονομία από s8 s9 για κάντε μια αναζήτηση στο νετ . Έτσι είχα δει παλαιότερα.

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

θα διαθέτει και ένα πολύ δυνατό ηχείο, που η Κορεάτικη εταιρεία ονομάζει “Boombox Speaker” και το οποίο αυξάνει το “base sound level” κατά 6dB προσφέροντας διπλάσια μπάσα.

η χαρά του έφηβο-κάγκουρα.. H δυστυχία του ήσυχου γείτονα :rolleyes: 

Θα καλεί, θα παίζει Μαζωνάκη ringtone και δεν θα το απαντάει από γινάτι.. και εσύ θα βρίζεις.. Σήκωσέ το, το.. τιμημένο..

Δημοσ.
4 ώρες πριν, just for today είπε

note 8 1200nits 

Τα 1250 nits του Note 8 δεν αναφέρονται σε full screen brightness αλλά σε ένα πολύ μικρό ποσοστό της οθόνης και μόνο κάτω από ακραίες συνθήκες.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν το 1000άρι του LG αναφέρεται σε full screen brightness. Αν είναι όντως έτσι, πρόκειται για game changer. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, andreashellas είπε

Οι καμερες της lg ειναι ανωτερες απο ολα οσα κυκλοφορουν. Αυτο αρκει

Κατασκευάζει δικές της κάμερες;

ΥΓ1:Εμένα το κινητό μου έχει οθόνη qHD αντί για QHD,σιγά την διαφορά.  :P

ΥΓ2:Αν μου έρθει κάποιος με το LG και βάλει μουσική θα ανοίξω το JBL.  :P

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.

Τα χαρακτηριστικά του είναι μια χαρά. Ας περιμένουμε να δούμε και την αρχική του τιμή για να κρίνουμε με σιγουριά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για πολύ καλό αλλά μονοφωνικό ηχείο ακούγεται αυτό το boombox... Φύκια για μεταξωτές κορδέλες από την LG.

Επεξ/σία από panathatube
Δημοσ.

To LG G3 που έχουμε σπίτι με 3 γίγκα ράμ είναι πολύ γρήγορο αλλά έχει..κολλήσει στην 6.0 την ώρα που στην αντίπερα όχθη του iphone έχουν αναβαθμιση ακόμα και παλιότερα μοντέλα, επόμένως το ανδροειδές θεωρείται παρωχημένο γιατί έτσι τα κατάφεραν

Δημοσ.

Η χειρότερη εταιρεία ever! Ακόμα περιμένω το Android 7 στο LG G4!!! Το Boombox  να το βάλουν εκεί που ξέρουν! Θα έχει ακόμα μεγαλύτερο μπάσο! :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...