Sl18 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Καλησπέρα σας, Χρειάζομαι μία βάση με όλες τις διευθύνσεις των περιοχών και τα αντίστοιχα ΤΚ από όλη την χώρα. H Google έχει ορισμένα apis αλλά μερικές οδοί, ΤΚ κλπ δεν είναι απόλυτα ενημερωμένα. Στα ΕΛΤΑ που απευθύνθηκα, το αρχείο που έχουν δεν έχει αναλυτικά όλες τις οδούς για όλες τις περιοχές τις χώρας. Χρειαζόμαστε να είναι τα στοιχεία της διεύθυνσης έγκυρα! Ξέρεις κανείς που θα πρέπει να απευθυνθώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
The King Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Sl18 είπε Χρειάζομαι μία βάση με όλες τις διευθύνσεις των περιοχών και τα αντίστοιχα ΤΚ από όλη την χώρα. Ξέρεις κανείς που θα πρέπει να απευθυνθώ; Ναι, απευθύνσου σε μηχανή αναζήτησης που είναι εύκολη στη χρήση, πχ στην Google και βάλε κάτι σχετικό όπως Λίστα ταχυδρομικοί κώδικες Στο 1ο αποτέλεσμα κατεβάζεις από Taxheaven.gr σε μορφή XLS και στο 2ο από Infocube.gr σε CSV .. είμαι σίγουρος θα βρεις κι άλλες λίστες που προσφέρονται για προγραμματική επεξεργασία και χρήση. Μέσα θα βρείς αναλυτικά και τις διευθύνσεις και τα νούμερα τους ανά Τ.Κ. . Για 100% εγκυρότητα, updates και αρκετές διαθέσιμες μορφές πας και αγοράζεις το http://www.postcode-distance.com/taxydromikos-kodikas Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από The King 1
exarhis Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Στο forum του Insomnia τους έχω τοποθετήσει πριν ένα χρόνο. Και με γεωγραφικές συντεταγμένες 2
Sl18 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) The King : 1ον)ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. 2ον)προφανώς το googlara! και τα δύο πρώτα που προτείνεις δεν έχουν τους δρόμους για όλες τις περιοχές της χώρας. Εγώ χρειάζομαι και για μικρότερες περιοχές όχι μόνο το ΤΚ αλλά και τις οδούς. Επίσης για τη τελευταία σου πρόταση (http://www.postcode-distance.com/taxydromikos-kodikas) δεν υπάρχουν καθόλου οι οδοί! μόνο περιοχές και ΤΚ Ωστόσο ευχαριστώγια τη βοήθειά σου Στις 30/4/2018 στις 11:02 ΜΜ, exarhis είπε Στο forum του Insomnia τους έχω τοποθετήσει πριν ένα χρόνο. Και με γεωγραφικές συντεταγμένες exarhis Ευχαριστώ για την απάντηση! το post σου που αναφέρεις είναι το παρακάτω ; Καλή δουλεία! Αλλά δεν υπάρχουν οι οδοί που χρειάζομαι Σ' ευχαριστώ πάντως! Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από Sl18 1
The King Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 4/30/2018 στις 4:05 ΜΜ, Sl18 είπε H Google έχει ορισμένα apis αλλά μερικές οδοί, ΤΚ κλπ δεν είναι απόλυτα ενημερωμένα. 1 ώρα πριν, Sl18 είπε The King : 2ον)προφανώς το googlara! και τα δύο πρώτα που προτείνεις δεν έχουν τους δρόμους για όλες τις περιοχές της χώρας. Εγώ χρειάζομαι και για μικρότερες περιοχές όχι μόνο το ΤΚ αλλά και τις οδούς. exarhis Ευχαριστώ για την απάντηση! το post σου που αναφέρεις είναι το παρακάτω ; Καλή δουλεία! Αλλά δεν υπάρχουν οι οδοί που χρειάζομαι Καλημέρα, μου κάνει εντύπωση που το αναφέρεις συνέχεια, έχεις κάποιο παράδειγμα οδών σε μικρότερες περιοχές (χαρτογραφημένες οδοί) που έχεις διασταυρώσει ότι ναι μεν υπάρχουν αλλά δεν είναι καταγεγραμμένες στην 1η βάση ή τη βάση του @exarhis ; Να γνωρίζεις ότι σε επαρχία, ειδικά σε μικρές κωμοπόλεις και χωριά συνηθίζεται πολλές ονομασίες μικρών δρόμων ναι μεν να αναγράφονται σε μπλε ταμπέλα στο 1ο σπίτι αλλά να έχουν δοθεί (αυθαίρετα αλλά όχι κακώς) από τους κατοίκους αυτών των μικρών δρόμων και δεν έχει γίνει ονοματοδοσία από το υπουργείο Εσωτερικών, το Δήμο και το συμβούλιο τοπονυμιών. Τέτοιες περιπτώσεις δε θα βρεις σε καμία βάση. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από The King
Sl18 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, The King είπε Καλημέρα, μου κάνει εντύπωση που το αναφέρεις συνέχεια, έχεις κάποιο παράδειγμα οδών σε μικρότερες περιοχές (χαρτογραφημένες οδοί) που έχεις διασταυρώσει ότι ναι μεν υπάρχουν αλλά δεν είναι καταγεγραμμένες στην 1η βάση ή τη βάση του @exarhis ; Να γνωρίζεις ότι σε επαρχία, ειδικά σε μικρές κωμοπόλεις και χωριά συνηθίζεται πολλές ονομασίες μικρών δρόμων ναι μεν να αναγράφονται σε μπλε ταμπέλα στο 1ο σπίτι αλλά να έχουν δοθεί (αυθαίρετα αλλά όχι κακώς) από τους κατοίκους αυτών των μικρών δρόμων και δεν έχει γίνει ονοματοδοσία από το υπουργείο Εσωτερικών, το Δήμο και το συμβούλιο τοπονυμιών. Τέτοιες περιπτώσεις δε θα βρεις σε καμία βάση. Κατάλαβα τι εννοείς. Ναι μιλάω για χαρτογραφημένες περιοχές με δρόμους κανονικούς. Αυτές υπάρχουν σε google maps και άλλους αντίστοιχους χάρτες. Για παράδειγμα στην πόλη των Γρεβενών, ή στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας στις βάσεις αυτές υπάρχει μόνο σαν πόλη-χωριό και όχι οι δρόμοι τους. Είναι πάρα πολλές αυτές οι περιοχές πίστεψέ με. Επειδή δεν αλλάζει ο ΤΚ δεν έχουν τους δρόμους. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από Sl18
παπι Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Openstreetmap παραδοξως πιο ενημερωμένο απο την γκουγκλε.
Sl18 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, παπι είπε Openstreetmap παραδοξως πιο ενημερωμένο απο την γκουγκλε. Ίσως παπι. Μπορώ όμως να έχω με κάποιο τρόπο πρόσβαση στη βάση του Openstreetmap ; Βρήκα το παρακάτω link: http://www.qgistutorials.com/el/docs/downloading_osm_data.html Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από Sl18
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα