omelios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Στις 1/5/2018 στις 10:55 ΜΜ, zio10 είπε Έχω εκατ Στις 1/5/2018 στις 10:55 ΜΜ, zio10 είπε Έχω εκατοντάδες από τέλη 80 μέχρι 2010-11 περίπου....δεν ξέρω ακόμα τι να τα κάνω, δεν με έχει απασχολήσει προς το παρόν αλλά μάλλον πρέπει. Έτσι είχα κάνει και με πάρα πολλές εφημερίδες που είχα και τελικά τις έφαγε η μούχλα και πήγαν χαμένες. οντάδες από τέλη 80 μέχρι 2010-11 περίπου....δεν ξέρω ακόμα τι να τα κάνω, δεν με έχει απασχολήσει προς το παρόν αλλά μάλλον πρέπει. Έτσι είχα κάνει και με πάρα πολλές εφημερίδες που είχα και τελικά τις έφαγε η μούχλα και πήγαν χαμένες. Καλημέρα, είμαι παλιος συντάκτης στα περιοδικά που έχετε [CΓO, RAM] αν θέλετε να τα δώσετε είμαι διαθέσιμος. 1
zio10 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, omelios είπε Καλημέρα, είμαι παλιος συντάκτης στα περιοδικά που έχετε [CΓO, RAM] αν θέλετε να τα δώσετε είμαι διαθέσιμος. Καλησπέρα, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Προς το παρόν τα κρατάω...θα το έχω υπόψη όμως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα