Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω 6-7  κουτες με παλια περιοδικα RAM ,Computer για ολους ,PCmaster και πολλα αλλα κυριως (2002-2009) στο παταρι που δυστυχως πρεπει να φυγουν γιατι λογω γαμου και παιδιου ο χωρος μας χρειαζεται για αλλα πραγματα...

Αξιζουν τιποτα εαν τα βαλω να τα πουλησω σε καμια ΧΕ ή εδω ?

Δημοσ.

Και γω σε μια γωνια εχω Τ3 αλλα δεν ξερω αν θα πρεπει να τα ανακυκλωσω ή να τα κρατησω.

Υ.Γ:πιστευω να υπαρχουν ακομα γιατι ειναι στο πατρικό μου

Δημοσ.

Μπορεις να τα ανεβασεις σε αγγελια εδω, αν ομως προκειται να τα πεταξεις, υπαρχουν διαφορες ομαδες που σαρωνουν παλια περιοδικα και ψαχνουν πολλα τευχη. Σκεψου τα δωσεις σε αυτους.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Getta Robo είπε

Μπορεις να τα ανεβασεις σε αγγελια εδω, αν ομως προκειται να τα πεταξεις, υπαρχουν διαφορες ομαδες που σαρωνουν παλια περιοδικα και ψαχνουν πολλα τευχη. Σκεψου τα δωσεις σε αυτους.

Ξέρεις που μπορώ να απευθυνθώ για τέτοιες ομάδες ?

Εαν θα τα ψηφιοποιησουν θα είναι οτι καλύτερο... 

Δημοσ.
2 minutes ago, k_w_t said:

Ξέρεις που μπορώ να απευθυνθώ για τέτοιες ομάδες ?

Εαν θα τα ψηφιοποιησουν θα είναι οτι καλύτερο... 

Καλησπερα, δες τα προσωπικα σου μηνυματα.

Δημοσ.

Γιατί δε μας λέτε κι εμάς που δίνουμε αντίστοιχα περιοδικά για ψηφιοποίηση; είναι πολύ καλή ενέργεια πιστεύω και θα ήταν καλό να το ξέρουμε όλοι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω και εγω παλια RAM, σκεφτηκα να τα δωσω αλλα επειδη πιστευω οτι ουτε τα καταστηματα στο Μοναστηρακι θα τα παρουν και εδω θα αρχισουμε τα "φερτα απο εδω να τα δω εαν τα θελω..." λεω να τα κρατησω. Η γκρινια του Ν.Δημου και το αιωνιο μπλεξιμο με τις καρτες και τα προγραμματα ειναι πολυ καλη για να χαθει. Πολιστιστικη κληρονομια.
Πειτε δημοσια ποιες ομαδες κανουν ψηφιοποιηση για να δουμε τι θελουν.

Επεξ/σία από orck
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα με είχε απασχολήσει πριν 2 χρόνια, έχω καμιά 40αρια-50αριά περιοδικά από το 2001 ως το 2004-5 μαζί με δισκάκια και διάφορα άλλα ένθετα ή φυλλάδια που έδιναν, κυρίως είναι computer για όλους, μετά RAM αλλά και pc magazine, pc master, chip. Αποφάσισα να κρατήσω τα 2 παλαιότερα τεύχη που έχω, και τα υπόλοιπα επειδή ήτανε πάρα πολλά, έπαιρνα 3-4 σε μια σακούλα και όταν τύχαινε να περάσω σε μέρος με κάδους ανακύκλωσης τα πετούσα στους κάδους οι οποίοι δεν ήταν και κοντά μου, το καλό μας το κράτος βέβαια άλλαζε κάθε τρεις και λίγο την θέση των κάδων, άλλες φορές τους έβλεπες και άλλες οχι και τελικά επειδή κατέληγα να κουβαλάω τα περιοδικά με την σακούλα στην δουλειά μέχρι να γυρίσω σπίτι, σταμάτησα να ασχολούμαι και προς το παρόν τα έχω κρατήσει στο σπίτι. Πάντως θυμάμαι είχα πάρει τα περιοδικά και τα είχα βάλει πάνω σε μια ζυγαριά, προέκυπταν 15-20κιλά βάρος ίσως και παραπάνω, δεν υπήρχε περίπτωση να τα πάρω όλα μαζί να τα κουβαλήσω έξω.

Αυτό με τις ομάδες και την ψηφιοποίηση με ενδιαφέρει και εμένα.

Επεξ/σία από Βασίλης_29
Δημοσ.

Έχω εκατοντάδες από τέλη 80 μέχρι 2010-11 περίπου....δεν ξέρω ακόμα τι να τα κάνω, δεν με έχει απασχολήσει προς το παρόν αλλά μάλλον πρέπει. Έτσι είχα κάνει και με πάρα πολλές εφημερίδες που είχα και τελικά τις έφαγε η μούχλα και πήγαν χαμένες.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, zio10 είπε

Έχω εκατοντάδες από τέλη 80 μέχρι 2010-11 περίπου....δεν ξέρω ακόμα τι να τα κάνω, δεν με έχει απασχολήσει προς το παρόν αλλά μάλλον πρέπει. Έτσι είχα κάνει και με πάρα πολλές εφημερίδες που είχα και τελικά τις έφαγε η μούχλα και πήγαν χαμένες.

Να ανοίξεις μουσείο τεχνικών-τεχνολογικών περιοδικών p:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχουν δυο κοινοτητες που σαρωνουν και διαμοιράζουν δωρεαν διαφορα περιοδικα με τεχνολογια και πληροφορικη, συγκεκριμενα οι παρακατω:

https://greekrcm.gr/

www.iamretro.gr

Επισης υπαρχουν μεμωνομενα ατομα που ασχολουνται, αλλα δεν τα ανεβαζουν καπου σταθερα. Προσοχη εδω βεβαια σε "καλοθελητες" , που στη πραγματικοτητα ειναι πονηροι εμπορακοι και τα πουλανε σε κοσμο πανω στη νοσταλγια τους.. Ειναι και αρκετοι..

Επεξ/σία από Getta Robo
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παιδια οποιος εχει περιοδικα "connecting" (ελληνικα ηταν) μου λεει. Καθε μηνα το επαιρνα παλια που δεν ειχα ίντερνετ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...