raffo333 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Καλησπέρα σας, χρειάζομαι την πολύτιμη σας βοήθεια, είμαι μεταξύ δυο επιλογων, έχω VDSL από vodafone, και θέλω είτε να προσθέσω ένα wifi router, είτε να αντικαταστήσω το modem τις vodafone με ένα καινούριο aftermarket, απαραίτητο για εμενα είναι να μπορώ να ρυθμίζω το WIFI να ενεργοποιείται και να σβήνει με schedule, να μπορώ να ρυθμίσω την ισχύ του και επίσης να είναι συμβατό με PureVPN. Τι θα με συμβουλεύατε ? έχετε κάποιο στο νου σας ? Ευχάριστο πολύ Raf
nikon55 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Στις 30/4/2018 στις 3:38 ΜΜ, raffo333 είπε Καλησπέρα σας, χρειάζομαι την πολύτιμη σας βοήθεια, είμαι μεταξύ δυο επιλογων, έχω VDSL από vodafone, και θέλω είτε να προσθέσω ένα wifi router, είτε να αντικαταστήσω το modem τις vodafone με ένα καινούριο aftermarket, απαραίτητο για εμενα είναι να μπορώ να ρυθμίζω το WIFI να ενεργοποιείται και να σβήνει με schedule, να μπορώ να ρυθμίσω την ισχύ του και επίσης να είναι συμβατό με PureVPN. Τι θα με συμβουλεύατε ? έχετε κάποιο στο νου σας ? Ευχάριστο πολύ Raf Καλησπέρα το ρουτερ της vodafone δεν επιτρέπει τουνελ για να δουλέψεις οποιαδήποτε υπηρεσία vpn , θα πρέπει να αγοράσεις κάποιο άλλο. Επειδή έχω κι εγώ το NordVpn αγόρασα αυτό σαν μοντεμ+ρουτερ https://www.skroutz.gr/s/7826947/Asus-DSL-AC56U.html και μπορείς να συνδεθείς σε υπηρεσία VPN χωρίς τίποτα άλλο. Όμως επειδή το vpn χρησιμοποιεί υπολογισμούς κρυπτογράφησης κουράζει τον επεξεργαστή και δεν μπορείς να συνδεθείς με μεγάλες ταχύτητες , το maximum που έπιανα εγώ σε torrent ήταν 10-12 mbs. Έβαλα λοιπόν αυτό https://www.skroutz.gr/s/12390025/Asus-RT-AC66U-B1.html να δουλεύει σαν ρούτερ στην wan έκλεισα το wifi στο ac56u και όλοι μπαίνουν στον ίντερνετ μόνο μέσω vpn και οι ταχύτητα έχει πάει στο download 40-50 mbs σε torrent. To RT-AC66U-B1 προσοχή όχι το RT-AC66U έχει ταχύτερο επεξεργαστή και από το RT-AC68U που είναι ακριβότερο. Εδώ μια λίστα με τα ρουτερ της Asus που μπορούν να φορέσουν AsusWrt firmware https://wikidevi.com/wiki/List_of_Merlin_firmware_supported_devices που φαίνεται τι επεξεργαστή , τι μνήμη και τι usb έχουν 2 ή 3.
raffo333 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, άρα μπορώ κατευθείαν να προσθέσω πάνω στο modem τις vodafone το router RT-AC66U-B1 και να μπαίνω από το δίκτυο του είτε ether είτε wifi , στο internet ? μπορώ σε αυτόν να ρυθμίσω τι ώρες να εκπέμπει το wifi και να αλλάξω την σίχι εκπομπής ? Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από raffo333
nikon55 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, raffo333 είπε Καλημέρα, άρα μπορώ κατευθείαν να προσθέσω πάνω στο modem τις vodafone το router RT-AC66U-B1 και να μπαίνω από το δίκτυο του είτε ether είτε wifi , στο internet ? μπορώ σε αυτόν να ρυθμίσω τι ώρες να εκπέμπει το wifi και να αλλάξω την σίχι εκπομπής ? Όχι το μόντεμ της vodafone δεν κάνει τούνελ
raffo333 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Άμα πάρω απευθείας τον DSL-AC68U ? Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από raffo333
nikon55 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 To DSL-AC68U είναι μοντεμ+ρουτερ ,είναι καλύτερο από το DSL-AC56U που έχω εγώ και σίγουρα έχει καλύτερο επεξεργαστή. Εμένα το DSL-AC56U , σε vpn γονάτιζε και δεν μπορούσα να κατεβάσω πάνω από 1 mbs σε VPN , χωρίς vpn κανένα πρόβλημα με 5-6 mbs. Αγόρασα λοιπόν το RT-AC66U-B1 που έχει καλό επεξεργαστή και η ταχύτητα μου στο download τετραπλασιάστηκε . Όλη την κρυπτογράφηση του VPN την κάνει το RT-AC66U-B1. Όσα αρχίζουν από DSL είναι μοντεμ+ρούτερ ,αυτά που αρχίζουν από RT είναι σκέτα ρουτερ. Θέλεις δηλαδή κάποιο να παίξει τον ρόλο του μόντεμ και κάποιο ξεχωριστό ρούτερ VPN για να έχεις καλή ταχύτητα download. 1
raffo333 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 πιστεύεις πως με το DSL-AC68U δεν θα έχω καλές ταχύτητες σε VPN ?
raffo333 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Απότι είδα τώρα το τηλέφωνο συνδέεται πάνω στο modem, με aftermarket modem πως θα συνδέεται ?
nikon55 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Στις 16/5/2018 στις 10:39 ΠΜ, raffo333 είπε πιστεύεις πως με το DSL-AC68U δεν θα έχω καλές ταχύτητες σε VPN ? δεν ξέρω τι απόδοση θα έχει. Ξερω πως για VPN καλύτερα είναι ξεχωριστό ρούτερ
nikon55 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Στις 18/5/2018 στις 11:53 ΠΜ, raffo333 είπε Απότι είδα τώρα το τηλέφωνο συνδέεται πάνω στο modem, με aftermarket modem πως θα συνδέεται ? Με Vodafone και έχεις VoIP; Εγώ δεν έχω , πάντως ξέρω πως με VoIP αντάπτερ μπορείς να το κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα