Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Μου έδωσαν ένα παιχνιδι χειρος απο το πλαίσιο , το οποίο ήθελα να καθαρίσω καθώς είχε πολυ βρώμια ... Το αποσυναρμολόγησαν όσο πιο προσεκτικά μπορούσα για να το καθαρίσω, όμως ξανάκουμπώνοντας την οθόνη, κατι που ήθελε πολυ ζόρι για να γίνει, προφανώς την έσπασα.... Πρόκειται για απλή lad οθόνη, όχι αφής. Φυσικά, το παιχνιδι πια δεν ειναι λειτουργικό αφού η οθόνη έχει μια μαυρίλα κ αχνοφαίνεται. Όμως πριν δούλευε μια χαρά και ήταν κρίμα που το χάλασα κι έχω σκάσει. Το παιχνιδι ειναι αυτο

https://www.plaisio.gr/games/konsoles/game-console/Turbo-X-Game-Console-GC-200-Black-Pink-MGS3501.htm

τι μπορω να κάνω με το μικρότερο δυνατό κόστος; Μήπως έχει κανεις σας το παιχνιδι αυτο με βλάβη ώστε να χρησιμοποιήσω την οθόνη; 

Ευχαριστω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Damachi είπε

Θα του ειπαν :

Το προιόν είναι αναγεννησιακό - Ε ??

:P Τι PSP και PSVITA TURBOX GAME CONSOLE  για πάντα.

Χαχαχαχα όντως έτσι ειναι, αλλα αυτο μου προέκυψε κ απ τη στιγμή που το διαπίστωσα πως δούλευε νιώθω μαλακας που προκάλεσα μόνη μου τη ζημιά.

στο πλαίσιο παντως τηλεφώνησα αμέσως για να ρωτησω ποσό πάει η αντικατάσταση οθόνης, είκοσι ευρώ η αντικατάσταση και δεκαπέντε η εργασία βγαίνει πιο ακριβά απ το να πάω να παρω μια καινουρια παιχνιδομηχανή. Οποτε κοιτάω να φτιάξω αυτήν όσο γίνεται πιο οικονομία.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Δυστυχώς δεν συμφέρει να επισκευαστεί το Tuvlo-X διότι η οικοδομή έχει "πέσει".

Τι εννοείς; Οτι δεν το κυκλοφορούν πια το παιχνιδι; 

9 ώρες πριν, nikos903 είπε

Oplayer MGS33501 πρέπει να είναι. Αν βρεις LCD που να κάνει την αλλάζεις εσύ, δεν είναι ακριβές συνήθως (αν βρεις).

Σε υπέρ ευχαριστω για το λινκ, ενδιαφέρον το οτι η παιχνιδομηχανή βασίζεται σε κινεζικό προϊόν , μακάρι να μπορέσω να βρω μια οθονη...

Δημοσ.

Όλα αυτά τα κοκοκόψαρα που δίνει το πλαίσιο κινέζικα είναι απλά έχει χτυπήσει απάνω το λογότυπο tuvloX :P

Η παλιά οθόνη έχει έναν κωδικό πίσω της (ή στην καλωδιοταινία της), με αυτόν τον κωδικό ψάχνεις aliexpress-ebay-google και αν βρεις έχει καλώς...

Good luck.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...