stefanidisg Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, scarface5323 είπε υπάρχει τρόπος να βρούμε στο speedport plus , τους κωδικούς pppoe? αυτό που τελειώνει σε @otenet.gr και το password, ευχαριστώ Νομίζω τους ζητάς και στους στέλνουν με sms , και μέσα από εφαρμογή τους ζητάς 1
scarface5323 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 17 λεπτά πριν, stefanidisg είπε Νομίζω τους ζητάς και στους στέλνουν με sms , και μέσα από εφαρμογή τους ζητάς χωρίς να γίνει η γνωστή διαδικασία, της αίτησης αλλαγής εξοπλισμού κτλπα? θέλω να συνεχίσει να εχει ευθύνη ο οτε,οχι να κάνω την δήλωση για αλλαγή εξοπλισμού..
Karanikolis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 19 ώρες πριν, scarface5323 είπε υπάρχει τρόπος να βρούμε στο speedport plus , τους κωδικούς pppoe? αυτό που τελειώνει σε @otenet.gr και το password, ευχαριστώ τους έχει στην σελίδα του ρουτερ σου. κοίταξες? 1
scarface5323 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, Karanikolis είπε τους έχει στην σελίδα του ρουτερ σου. κοίταξες? το password μου ειναι με αστερισκο, έστειλα στο support και θα μου τους στείλουν ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα