Προς το περιεχόμενο

Speedport Plus (OTE)

Vasilius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους,

έχω το Speedport plus το απλό με FTH, και μετά έχω συνδέσει ένα Xiaomi 4a router για να μπορώ να έχω έλεγχο πρόσβασης στις συσκευές από απόσταση.

Μπορώ να απενεργοποιήσω τις LAN του Speedport τελείως; πλην αυτής που συνδέω το Xiaomi φυσικά, αλλά και εκείνη θα ήθελα να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άλλη συσκευή. 

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 823
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

16 λεπτά πριν, sidewalker1702 είπε

Καλημέρα σε όλους,

έχω το Speedport plus το απλό με FTH, και μετά έχω συνδέσει ένα Xiaomi 4a router για να μπορώ να έχω έλεγχο πρόσβασης στις συσκευές από απόσταση.

Μπορώ να απενεργοποιήσω τις LAN του Speedport τελείως; πλην αυτής που συνδέω το Xiaomi φυσικά, αλλά και εκείνη θα ήθελα να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άλλη συσκευή. 

Ευχαριστώ

Λογικά πρέπει να σου δίνει τη δυνατότητα από το Interface του ρουτερ.

7 λεπτά πριν, nikos_k1 είπε

Λογικά πρέπει να σου δίνει τη δυνατότητα από το Interface του ρουτερ.

Το Router ναι, την δίνει αυτή την δυνατότητα. Αυτό που θέλω όμως είναι στο Speedport να μην μπορούν να δούνε internet τα συνδεδεμένα στις LAN του -πλην του Router ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα ,

Αντιμετωπίζω πρόβλημα σύνδεσης ( χαμηλος συγχρονισμός ) με το συγκεκριμένο router.

Μπορείτε απο τα κάτωθι στατιστικά να με βοηθήσετε ως προς τι μπορεί να φταίει ???

Screenshot 2023-04-11 173543.png

• Confused 2

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, mindreader είπε

Εχει ουσιαστικες διαφορες το plus απο το παλαιοτερο 2i;

έχει στις θύρες lan,στο 2i είναι μέχρι 100mb,στο plus είναι μέχρι 1gb και καλύτερο wi-fi.

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 1

• 8 μήνες μετά...

Καλησπέρα Μάγκες εχω 

Your device model:
Speedport W 724V
Firmware version in your device:
09071602.00.022A

να κάνω update το firmware ?

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια σας

πως απενεργοποιω το wps στο speedport plus 2?

ενω στο μοντεμ το κουμπι WPS ειναι σβηστο ( φωτακι απενεργοποιημενο ) , μεσα στα settings μου λεει :

WPS is active (you can start the pairing process by pushing WPS hardware button/soft button)

τελικα ειναι η δεν ειναι active??

Επεξ/σία από MariaLog

Δεν είναι active, είναι διαθέσιμο, ίσως θα έπρεπε να λέει "WPS is available". Από τη στιγμή που η ένδειξη "WPS" είναι σβηστή, είσαι οκ. Δοκίμασέ το κιόλας, πάτα το κουμπί και λογικά θα ανάψει για λίγο.

6 minutes ago, Mene said:

Δεν είναι active, είναι διαθέσιμο, ίσως θα έπρεπε να λέει "WPS is available". Από τη στιγμή που η ένδειξη "WPS" είναι σβηστή, είσαι οκ. Δοκίμασέ το κιόλας, πάτα το κουμπί και λογικά θα ανάψει για λίγο.

ε ναι .. το 'available' θα ηταν το σωστο ,ναι αμα το πατησω ανοιγει για ενα λεπτο για να γινει pairing με καποια συσκευη , αμα δε γινει μετα το λεπτο κλεινει

ευχαριστω

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απ οτι βλεπω εχουν αφαιραισει ολα τα firmware απο το site της κοτέ επειδη κανει και καλα μονο του ενημερωση ;

Παρολα αυτα απο αρχες Σεπτεμβριου εχω συχνες αποσυνδεσεις ,εχει ερθει τεχνικος 2 φορες, εχει αλλαξει πορτα (οπως ειπε) και στο κεντρικο της πολυκατοικιας και στην καμπινα στη γωνια του δρομου... αλλα το προβλημα συνεχιζει.. Eν τω μεταξυ εχω 100ρι [οχι fiber to home, απο καμπινα] και το ρουτερ δεν συχρονιζει πανω απο 70 [τωρα πιανει 50] απο αρχες Σεπτεμβριου. Σας δ ινω και τα στατιστικα να μου πειτε καμια αποψη... ειναι η μονη πριζα στο σπιτι , δεν το εχω σε ups

Καποια γνωμη θα βοηθουσε... [επιμενουν οτι δε φταιει το ρουτερ και οι τεχνικοι δε βλεπουν καποιο προβλημα 2 φορες που ηρθαν

speedport.png

Επεξ/σία από panosno1com

7 λεπτά πριν, panosno1com είπε

Απ οτι βλεπω εχουν αφαιραισει ολα τα firmware απο το site της κοτέ επειδη κανει και καλα μονο του ενημερωση ;

Παρολα αυτα απο αρχες Σεπτεμβριου εχω συχνες αποσυνδεσεις ,εχει ερθει τεχνικος 2 φορες, εχει αλλαξει πορτα (οπως ειπε) και στο κεντρικο της πολυκατοικιας και στην καμπινα στη γωνια του δρομου... αλλα το προβλημα συνεχιζει.. Eν τω μεταξυ εχω 100ρι [οχι fiber to home, απο καμπινα] και το ρουτερ δεν συχρονιζει πανω απο 70 [τωρα πιανει 50] απο αρχες Σεπτεμβριου. Σας δ ινω και τα στατιστικα να μου πειτε καμια αποψη... ειναι η μονη πριζα στο σπιτι , δεν το εχω σε ups

Καποια γνωμη θα βοηθουσε... [επιμενουν οτι δε φταιει το ρουτερ και οι τεχνικοι δε βλεπουν καποιο προβλημα 2 φορες που ηρθαν

speedport.png

Κομπίνα με τα όλα τους , στα τρία χρόνια 2 φορές προσπαθουν να μου πουν ότι φταίει το καλώδιο από το κουτί στο σπίτι , και ότι μπορούν να μου το αλλάξουν με ένα σεβαστό αντίτιμο και όταν τους αναφέρω ότι είναι 5 χρόνον η πολυκατοικία τί μου λέτε , έτσι ξαφνικά η ταχύτητα στο μισό με τόσα  error μέσα στο ρούτερ . Κατόπιν με λίγο φωνή μάλλον φταίει το ρούτερ αναφέρουν , μα βάζω και δικό μου ρούτερ τα ίδια , τότε τους λέω κάτι έχετε πειράξει στο καφαο, εμείς όχι τίποτα λέμε. Καλά λέω , άσε θα δούμε το θα κάνουμε , και ξαφνικά φεύγει ο τεχνικός κρυφά και πάει καφαο μάλλον μου αλλάζει πόρτα και μετά όλα καλά , ταχύτητα διπλάσια χωρίς error . 

44 λεπτά πριν, stefanidisg είπε

Κομπίνα με τα όλα τους , στα τρία χρόνια 2 φορές προσπαθουν να μου πουν ότι φταίει το καλώδιο από το κουτί στο σπίτι , και ότι μπορούν να μου το αλλάξουν με ένα σεβαστό αντίτιμο και όταν τους αναφέρω ότι είναι 5 χρόνον η πολυκατοικία τί μου λέτε , έτσι ξαφνικά η ταχύτητα στο μισό με τόσα  error μέσα στο ρούτερ . Κατόπιν με λίγο φωνή μάλλον φταίει το ρούτερ αναφέρουν , μα βάζω και δικό μου ρούτερ τα ίδια , τότε τους λέω κάτι έχετε πειράξει στο καφαο, εμείς όχι τίποτα λέμε. Καλά λέω , άσε θα δούμε το θα κάνουμε , και ξαφνικά φεύγει ο τεχνικός κρυφά και πάει καφαο μάλλον μου αλλάζει πόρτα και μετά όλα καλά , ταχύτητα διπλάσια χωρίς error . 

Εμενα ο πρωτος τεχνικος ειδε το καλωδιο ειδε το ρουτερ ολα καλα ειπε και αλλαξε πορτα,και ο δευτερος μου ειπε ε κατι μεσα στο σπιτι φταιει... Τωρα πριν λίγο μου εστειλαν οτι το τεχνικό θέμα επεξεργαζεται... όταν τους ειπα οτι θα φυγω επειδη λήγει το συμβολαιο σε 10 μερες... αλλα και που να πας!

Καλημέρα και καλό μήνα.

Έβαλα fiber 100 (χαλκό) και έλαβα το speedport 2 της Cosmote όταν έκανα την μετάβαση πριν λίγους μήνες.

Έκτοτε βλέπω σε τουλάχιστον 2-3 συσκευές ping spikes ανά 20-30 λεπτά (livestream + gaming σε διαφορετικά παιχνίδια/servers). Το πρόβλημα συνεχίζεται και τώρα που έχω μεταβεί σε οπτική (fiber 200) οπότε οι σκέψεις μου πάνε στον κοινό παρονομαστή που είναι το speedport 2.
Κάποιος τρόπος να επιβεβαιώσω ότι η συσκευή είναι προβληματική?

Υπόχιν πως δεν έχω δοκιμάσει αν συγκρίνω ethernet με wifi.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...