BILL5 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, stefanidisg είπε Αξίζει Όχι γιατί φωνάζουνε πολλοι να μην το κάνουμε Μπορείς να συνδέσεις στη USB θύρα τον εκτυπωτή πάνω στο ρούτερ?
stazzy1978 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, BILL5 είπε Όχι γιατί φωνάζουνε πολλοι να μην το κάνουμε Μπορείς να συνδέσεις στη USB θύρα τον εκτυπωτή πάνω στο ρούτερ? Το ΑΧ3 Pro δεν εχει θύρα USB. Ποιος φωνάζει να μην το κάνουμε και γιατί;
BILL5 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, stazzy1978 είπε Το ΑΧ3 Pro δεν εχει θύρα USB. Ποιος φωνάζει να μην το κάνουμε και γιατί; Εδώ το λένε σε παρόμοιο site https://www.adslgr.com/forum/threads/1086340-solved-Αποφύγετε-την-αλλαγή-σε-Speedport-PLUS και η θύρα USB
stazzy1978 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 ΟΚ, έφτιαξε τo battery drain στο plus. Πάρα πολύ θετικό! Πώς θα συνδέσω το κινητό και το laptop μου σε wifi 6 στο Plus όμως; Το σήμα που δε φτάνει στη άλλη άκρη του σπιτιού πώς θα το φτιάξω; Να γεμίσω με repeaters ή AP για να έχω το Speedport? Αυτό που θέλω να πω ότι υπάρχουν ανάγκες και ανάγκες. Κάθε λύση δουλεύει για συγκεκριμένες ανάγκες. Δεν υπάρχει λύση (σε λογικά χρήματα) με το one size fits all.
theanonymous Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, stazzy1978 είπε Καλησπέρα ! Έκανα αναβάθμιση τη γραμμή μου στην Cosmote λόγω work @ home και τηλε-εκπαίδευσης. Αναβάθμισα σε 100Mbs τη σύνδεση και πήρα ένα Huawei Router AX3 Pro από Κίνα. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Θα ήθελα να ακολουθησω την πρακτική που περιγράφεται, δηλαδή το speedport για VoIP και το Huawei για Router . Το PPoE είναι ενεργοποιημένο στο Speedport αλλά το username ([email protected]) και password είναι γκριζαρισμένα. Όταν επιλέγω επάνω στο username διαγράφεται. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Στο huawei router τώρα είναι επιλεγμένο Obtain IP Automatically. Αν επιλέξω Broadband Account Internet Access (PPoE) μου ζητάει user/pass. Τι βάζω; Αν βάλω το [email protected] αποτυγχάνει να συνδεθεί (λογικό λείπει το password). Μπορώ να βρώ τα credentials από τον ΟΤΕ; Χρειάζεται να κάνω κάποια άλλη αλλαγή στο huawei router ή στο Speedport? Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Θα επικοινωνήσεις με το 13788 ώστε να σου αποστείλουν username/password και θα τα καταχωρήσεις στο Huawei 1
stazzy1978 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ @theanonymous Και μια αφελής ερώτηση: Ποιο είναι το πλεονέκτημα του ppoe αντί του να συνδέεται το 2o router στο speedport και να παίρνει ip από εκει (dhcp); Καταλαβαίνω ότι φεύγει από τη μέση ένα αχρείαστο router (εν προκειμένω το speedport) και αναλαμβάνει τη δρομολόγηση ένα άλλο πιο... ικανό (αν μπορώ να το θέσω έτσι). Στην πράξη θα δω διαφορά στην ταχύτητα; Θα έχω καλύτερη QoS διαχείριση λόγω του ότι το huawei είναι πιο καλό; Θα δω κάτι άλλο; Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από stazzy1978
theanonymous Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Αν παίρνει μέσω DHCP, έχουμε διπλό ΝΑΤ. Το μόνο αρνητικό αυτού είναι ότι αν κάποια στιγμή χρειαστεί να κάνεις port forwarding, πρέπει να γινει και στα 2 ρουτερ η κατάλληλη ρύθμιση αντί για ένα. Κατα τα άλλα, καμία σημαντική διαφορά. Αν δεν σε ενδιαφερει το port forwarding, βάλε το μέσω DHCP και ξεμπέρδεψες
stazzy1978 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 A γι' αυτό εχω φάει τα σωθικα μου γιατί δεν παίζει το PF!!! Για να το ρυθμισω και στα δυο να δοκιμάσω!
timos81 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, stazzy1978 είπε A γι' αυτό εχω φάει τα σωθικα μου γιατί δεν παίζει το PF!!! Για να το ρυθμισω και στα δυο να δοκιμάσω! Όταν τα καταφέρεις γράψε εντυπώσεις και ρυθμίσεις αν γίνεται και με screenshot θα βοηθούσε αρκετά . Καλή συνέχεια .
normajean Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ξέρει κάποιος να μου πει για το ίντερνετ limiter πως μπορώ να το ρυθμίσω την ταχύτητα όταν μπαίνουν τα κινητά γιατί μου τρώει πολύ. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2020 από normajean
BILL5 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Από την επόμενη εβδομάδα θα μου δώσουμε το speedport Plus και θα επιστρέψω το Speedport enty 2i
SpEcTer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα μετά απο εγκατάσταση οπτικής στο plus που μπορώ να δώ την ταχύτητα που έχει πάνω στο ρουτερ? γιατι στο ip δεν φαινετια τιποτα...
BILL5 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Στις 27/11/2020 στις 7:01 ΜΜ, SpEcTer είπε Καλησπέρα μετά απο εγκατάσταση οπτικής στο plus που μπορώ να δώ την ταχύτητα που έχει πάνω στο ρουτερ? γιατι στο ip δεν φαινετια τιποτα... Βάζεις το my cosmote μπαίνεις πρώτα στο δυκτιο σου και μετά την βλεπεις
SpEcTer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, BILL5 είπε Βάζεις το my cosmote μπαίνεις πρώτα στο δυκτιο σου και μετά την βλεπεις Δεν μου χει διαθέσιμη ούτε στο mycosmote την ταχυτητα στο ρούτερ...
BILL5 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, SpEcTer είπε Δεν μου χει διαθέσιμη ούτε στο mycosmote την ταχυτητα στο ρούτερ... τοτε μπες απο τον σταθερο η laptop στο router σου με την χρηση καλωδιου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα