HumbleMachine Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Απεριόριστο 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Instagram, Facebook, Παιχνίδια 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Οσο μεγαλύτερη, τόσο το καλύτερο. 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):Δεν με απασχολει 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;Εννοειται. Το βασικοτερο. 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;Καλό θα ήταν να είχε. 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;Δεν έχω κάποια προτίμηση 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;Αδιάφορο 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;Αδιάφορο 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;Αδιάφορο 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;Ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;Αδιάφορο 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);Οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;Καινουριο Από όσα έχω ψάξει: huawei p20 pro, samsung galaxy s9+, note 8, iphone x, google pixel 2 xl και μάλλον κλίνω προς το huawei p20 pro. Ποιά είναι η γνώμη σας?
georgerapp Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Βαλε μεσα στις εναλλακτικές σου και το htc u11. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=466710&page=1 ριξε μια ματιά σε δείγματα που εχουν πεσει (σελιδα 12 και 13 δυο σκοτεινές φωτογραφίες). γενικά μου εχει κανει εντύπωση το ποσο καλο καμεροφωνο ειναι. Επίσης σοβαρό λογισμικό εχει πλεον και η sony στο xz2 με εναν πολυ δυνατό φακό. χτύπα στο pc στο google (gsmarena photo compare tool) και παίξε με τα 3 σκηνικά που εχει με τα κινητά που εχεις στο μυαλό σου να πάρεις μια γεύση. πάντως το p20 pro είναι δυνατό νύχτα αλλα έχω διαβάσει πάσχει σε σταθεροποίηση σε βιντεο 4k μα και hd 60fps. Οι επιλογες σου ειναι δυνατές πάντως και πιστεύω δε θα απογοητευτεις οποίο και να πάρεις. 1
saruman123 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 13 ώρες πριν, HumbleMachine είπε 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Απεριόριστο 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Instagram, Facebook, Παιχνίδια 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Οσο μεγαλύτερη, τόσο το καλύτερο. 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):Δεν με απασχολει 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;Εννοειται. Το βασικοτερο. 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;Καλό θα ήταν να είχε. 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;Δεν έχω κάποια προτίμηση 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;Αδιάφορο 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;Αδιάφορο 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;Αδιάφορο 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;Ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;Αδιάφορο 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);Οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;Καινουριο Από όσα έχω ψάξει: huawei p20 pro, samsung galaxy s9+, note 8, iphone x, google pixel 2 xl και μάλλον κλίνω προς το huawei p20 pro. Ποιά είναι η γνώμη σας? Αφού δεν υπάρχει όριο χρηματικό πας για huawei p20 pro 1
vchristod84 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, saruman123 είπε Αφού δεν υπάρχει όριο χρηματικό πας για huawei p20 pro Γιατί όχι και pixel 2 xl? 1
georgerapp Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Αφού δε νομίζω να έχει επίσημη εγγύηση Ελλάδα. Διορθωστε με αν κάνω λάθος αλλά τα μαγαζιά που το φέρνουν αυτά δίνουν την εγγύηση. Οπότε αφού πάει για ναυαρχίδα γιατί όχι κάτι με επίσημο service τόσα τεφαρικια υπάρχουν. Sammy Huawei htc Sony. 1
HumbleMachine Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Είστε ωραίοι παιδιά! Μάλλον για p20 pro με βλέπω. Δεν μπορώ να πω ότι δεν με χαλάει λίγο αυτή η σταθεροποίηση στα 4k (ή η έλλειψη της) αλλά από τις νυχτερινές φωτό που βλέπω είναι ο,τι καλύτερο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα