Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): τιποτα το συγκεκριμενο
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: οσο μεγαλυτερη τοσο καλυτερα (σιγουρα πανω απο 5")
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): αν εχει αδιαβροχοποιηση καλο θα ηταν
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΠΟΣΔΟΙΠΟΤΕ
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Δεν με πειραζει
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; καλο θα ηταν
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; οσο μεγαλυτερη τοσο καλυτερα
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; μονο απο ελλαδα και γερμανια
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουριο

Δημοσ.
6 ώρες πριν, skkonstantinos83 είπε

στο gearbest το εχει 238, αλλα δεν ξερω αν εχω προβλημα με το τελωνιο. υπαρχει περιπτωση να μου το φουσκοσουν?

Για το συγκεκριμένο θα διαβάσεις εδώ https://www.doctorandroid.gr/2018/04/eu-warehouse-gearbest.html?m=1

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, skkonstantinos83 είπε

στο gearbest το εχει 238, αλλα δεν ξερω αν εχω προβλημα με το τελωνιο. υπαρχει περιπτωση να μου το φουσκοσουν?

Για gearbest επέλεξε registered με belgium post.

Δύο κινητά μέσα στο 2018 με αυτόν τον τρόπο παρήγγειλα, και ήρθαν μέσα σε 2 εβδομάδες χωρίς τελωνείο.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...