Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αποφάσισα να ξαναθυμηθώ τα νιάτα μου και έτσι μου πέρασε από το μυαλό η αγορά ενός PS3 μεταχειρισμένου. Με μέγιστο ποσό τα 100€ ποιο μοντέλο είναι η καλύτερη επιλογή; Υπάρχει κάτι που πρέπει ιδιαίτερα να προσέξω στην εν λόγω αγορά;

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από fourth
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Γιατί 320 και όχι 250GB;

γιατι τα 320αρια ποιοτικα εχουν τεραστια διαφορα απο τα 250αρια και μιλαω εσωτερικα,drive,τροφοδοτικο κλπ.

τα 250αρια μονιμως μετα απο καιρο χαλανε τα laser,στα 320αρια πολυ σπανια κ αυτο ειναι ενα παραδειγμα...

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mikele13- είπε

γιατι τα 320αρια ποιοτικα εχουν τεραστια διαφορα απο τα 250αρια και μιλαω εσωτερικα,drive,τροφοδοτικο κλπ.

τα 250αρια μονιμως μετα απο καιρο χαλανε τα laser,στα 320αρια πολυ σπανια κ αυτο ειναι ενα παραδειγμα...

Σε ευχαριστώ πολύ @mikele13- Πιστεύεις ότι θα βρω το 320GB στα 100€ με δύο χειριστήρια;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fourth είπε

Σε ευχαριστώ πολύ @mikele13- Πιστεύεις ότι θα βρω το 320GB στα 100€ με δύο χειριστήρια;

θα βρεις ναι αν εχεις υπομονη,προσφατα πηρα στα 120 ευρω ενα 320αρι για εναν φιλο με 2 χειριστηρια

τα οποια ηταν ολοκαινουρια,αμφιβαλω αν θα ειχε δουλεψει ποτε η κονσολα.

ψαχνεις αγγελιες και θα βρεις,θα εχω το νου μου αν βρω κατι,θα σου στειλω μνμα.

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, mikele13- said:

Άσχετο με το Op, αλλά εγώ έχω ένα Slim PS3 με το τελευταίο ermak επάνω του που έχει 1ΤΒ σκληρό μέσα.

Μπορώ να δω αν είναι το 250άρι ή το 320άρι με κάποιο τρόπο; Το καταλαβαίνω από το serial;

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Άσχετο με το Op, αλλά εγώ έχω ένα Slim PS3 με το τελευταίο ermak επάνω του που έχει 1ΤΒ σκληρό μέσα.

Μπορώ να δω αν είναι το 250άρι ή το 320άρι με κάποιο τρόπο; Το καταλαβαίνω από το serial;

πισω στο ασπρο αυτοκολλητο διπλα απο το serial number,υπαρχει το model number CECH-xxxx

αν λεει 2004Α ειναι 120gb,2004Β ειναι 250αρι,2504Α ειναι 160αρι,2504Β ειναι 320αρι.

αυτα ειναι τα πιο πολυ-κυκλοφορημενα μοντελα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mikele13- είπε

https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1140476-playstation-3-playstation-2/

μιλας μαζι του και ρωτας αν οντως ειναι CECH 2504B το οποιο γραφεται απο πισω

αλλα και απο κατω,αν ναι το χτυπας.

Επικοινώνησα με το παιδί, μου είπε ότι δεν είναι CECH 2504B και ότι δεν στέλνει με αντικαταβολή καθότι δεν διαμένω στην Αθήνα. Δεν πειράζει, δεν είναι επείγον, μπορώ να κοντρολάρω τον παλιμπαιδισμό μου. :D
Αλήθεια πως γίνεται να είναι Slim μοντέλο με 320GB και να έχει διαφορετικό CECH;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, fourth είπε

Επικοινώνησα με το παιδί, μου είπε ότι δεν είναι CECH 2504B και ότι δεν στέλνει με αντικαταβολή καθότι δεν διαμένω στην Αθήνα. Δεν πειράζει, δεν είναι επείγον, μπορώ να κοντρολάρω τον παλιμπαιδισμό μου. :D
Αλήθεια πως γίνεται να είναι Slim μοντέλο με 320GB και να έχει διαφορετικό CECH;

μην νομιζεις,οι περισσοτεροι δεν ξερουν καν τι σκληρο εχει η κονσολα τους,βαζουν ενα 320gb

και οι πιο πολλοι ενα 500gb σου λεει αυτο θα εχω να το σπρωξω πιο ευκολα...

μπορει να εχει αλλαξει σκληρο,να ειχε μικροτερο...

μπορει να σου ειπε κ μπαρουφες για να μην ασχοληθει με αντικαταβολες κλπ...

• Like 1
Δημοσ.

Ναι έχουμε επικοινωνήσει και θα την χτυπήσω! Μου ανέφερε και εσένα αλλά τώρα έκανα κλικ. Θα δει το κόστος της αντικαταβολής και θα με ενημερώσει. Χίλια ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είχα σλιμ σειρά 3000 από αυτά που δεν τσιπάρονται και ήταν αστέρι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...