crashnburn Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Agony είπε Εποχές που ένα άντε δύο άτομα αρκούσαν για να φτιάξουν ένα απίστευτο παιχνίδι. Τώρα πρέπει να έχεις ολόκληρο στρατόπεδο . υπηρχε μερακι ,αγαπη κ το λειψο hardware το αναπληρωναν η ευρηματικοτητα κ η φαντασια 3
zevage Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, crashnburn είπε the hobbit την θυμαστε την adventurαρα ρε παλαιουρες; Εχω και το βιβλίο και ειναι στη βιβλιοθήκη μας!!!! Το ειχα αγοράσει για να μπορέσω να το τερματίσω. !!!! Kokotoni Wilf!! Donkey Kong. Και haking καργα σε κωδικα μηχανής για να βαλουμε απειρες ζωες!!! Interfaces χειροποίητα για σύνδεση εκτυπωτή (θερμικου βέβαια) Αρε τι νιατα που ζήσαμε!!! Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από zevage 4
Que sera sera Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 33 λεπτά πριν, kstampo είπε Τί μου θύμησες τώρα.... PIXEL, χάρτινες σελίδες στη μέση με Listings και βουρ στο πληκτρολόγιο με τα "σβυστράκια"!!! 3
eorptol Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 spectrum 48k και περιοδικο pixel......μεγαλες στιγμες ακομη το εχω το spectrumaki μου ενα κομματι της ζωης μου απο τα ποιο ευχαριστα...... 2
vabill Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Το πρώτο μου PC, όπως και αρκετών εδώ μέσα.. η νοσταλγία χτύπαει κόκκινο.... 1 2
adi32 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παρτε και τον emulator να παιξετε κανα παιχνιδακι http://torinak.com/qaop http://torinak.com/qaop/games Θυμαμαι την πρωτη μερα που το πηρα ειχα σηκωθει στις 4 το πρωι πριν παω σχολειο να παιξω Match day QA OP και space (ποτέ joystick gamepad κλπ) Μονο ετσι παιζω μεχρι σημερα αν και δε μου αρεσουν πια τα παιχνιδια Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από adi32 2 1
akisk Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 RIP. To spectrum μπορεί να έχει παροπλιστεί αλλά το έχω πάντα δίπλα στο γραφείο μου 7
mants118 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zevage είπε Που στο καλό εχω βάλει τον SPECTRUM plus (+)!!!!! Εχω φαει το τοπο και δεν μππορώ να το βρώ. λυπάμαι που θα στο πω αλλά όπως έχει συμβεί και σε μένα πολλές φορές όταν δε βρίσκω κάτι τέτοιο στο πατρικό μου λογικά το έχει πετάξει/δώσει κάπου η μάνα μου. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από mants118 1
Que sera sera Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 11 λεπτά πριν, mants118 είπε λυπάμαι που θα στο πω αλλά όπως έχει συμβεί και σε μένα πολλές φορές όταν δε βρίσκω κάτι τέτοιο στο πατρικό μου λογικά το έχει πετάξει/δώσει κάπου η μάνα μου. κουτες ολοκληρες απο spiderman, xmen, ολα τα ειδη marvel , συλλογη απο 4τροχους, Pixel, computer για ολους, RAM, κοκομπιλ, μιλαμε για στιβες απο τα τελη του 1970 μεχρι τα μεσα της δεκαετιας του 90 πεταχτηκαν οταν πηγα φανταρος διοτι η μανα ηθελε " να δημιουργησει λιγο χωρο στην αποθηκη που εδειχνε γεματη και ακαταστατη" 1 2
FELIX Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 ZX Spectrum game interface joystick εξωτερικό κασετοφωνάκι ρύθμιση στην κεφαλή με κατσαβιδακι κάθε τόσο για να διαβάζει τις κασέτες. Τι εποχές.... 2
costef Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 RIP Rick Dickinson Micro Computer Shop, Kifissia 1983. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Τρόμαξα, στην αρχή νόμιζα πως ήταν ο Bruce... 1 1
nkoulaki Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πρωτοποριακός υπολογιστής για την εποχή του και μας χάρισε μια όμορφη παιδική ηλικία με τα πρωτόγονα πολύχρωμα attributes και το ατελείωτο gameplay! Αντίο φίλε, αν και δεν σε γνώρισα ποτέ. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από nkoulaki 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα