metalmaster Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 καλησπερα.εχω ενα meizu m6 και ξαφνικα οι καμερες βγαζουν αναποδα φωτογραφιες.βασικα βλεπεις κανονικα και οταν τραβας φωτο τις βγαζει αναποδα.μπορει καποιος να βοηθησει?
metalmaster Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 οχι.θα δομιμασω και θα επανελθω.ευχαριστω πολυ!
metalmaster Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 δοκιμασα και μου κανει παλι τα ιδια.καμια ιδεα?
saruman123 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, metalmaster είπε δοκιμασα και μου κανει παλι τα ιδια.καμια ιδεα? Ενδέχεται να φταίει η rom. 1 λεπτό πριν, metalmaster είπε δεν ξερω,απο τον κοτσοβολο το εχω παρει. Αν έχεις εγγύηση γιατί δεν το πας πίσω!
metalmaster Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 τι μπορω να κανω?να το παω στον κοτσοβολο μιας και ειναι μεσα στην εγγυηση,η μπορω να κανω κατι μονος μου?
chios Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 δες από ρυθμίσεις - σχετικά με το τηλέφωνο πια ρομ φοράς (αριθμός εκδοσης : flyme.......
chios Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=97&type=1 εχει βγει καινούργια δεν στην πέρασε ; κατέβασε την και πέρασε την εσύ
metalmaster Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 εκανα εγκατασταση και τιποτα,μια απο τα ιδια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα