Adanos Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, xoriatisa είπε οοοο τοχω σκεφτει λεει! εχω κανει certificates σε μαρκετινγκ....μισθοδοσια...hr...κεφαλαιο......για ναχω επιλογες ελλαδα! και αναλογα τη θεση βαζω και τα πτυχια...τωρα πηγα αλφα μπανκ να δωσω νεα ταυτοτητα...και τους ρωτησα ευθεως..παιδια λεω θελω να προσληφθω εδω, τι γινετε? και γελουσανε. μου λενε φυγε οπως εισαι εξω... ρε νιωθω οτι εχω δοκιμασει τα παντα για να μεινω. Στην Ελλάδα όσο πιο άχρηστος είσαι, τόσο το καλύτερο. Όσα περισσότερα πτυχία έχεις, δυσκολεύουν τα πράγματα και επιπλέον έχεις μια αξιοπρέπεια παραπάνω. Δεν θα δουλεύεις με τόσα χρόνια εκπαίδευσης στην πλάτη, για 3-4€ την ώρα. Δεν θέλω να σε γειώσω ούτε να τα ισοπεδώσω όλα, αλλά έκανα το ίδιο "λάθος" με εσένα και έφαγα τα μούτρα μου και το λάθος αυτό το έκανα στα 24 μου και όχι στα 30 μου.
archer100 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 29/4/2018 στις 8:14 ΜΜ, xoriatisa είπε καλησπερα, χρονια ζουσα εξω. δεν μου αρεσε, απλα λογο κρισης επρεπε..πριν 2 μηνες μου ειπαν πως πρεπει να κανω μια εγχειρηση οποτε παραιτηθηκα απτη δουλεια εξω και ηρθα πισω ελλαδα. στο μεσοδιαστημα διαγνωστηκε και ο πατερας μου με καρκινο. η μητερα μου εχει κινητικα προβληματα, ελαφρυα, και ειμαι μοναχοπαιδι. οποτε νιωθω οτι πρεπει να μεινω ελλαδα για να βοηθαω. αλλα εδω δεν εχω δουλεια, και φυσικα χρηματα δεν υπαρχουν. ειναι μια φαση μπρος γκρεμος και πισω ρεμα..αλλα σκεφτομαι, αν μεινω ελλαδα τι μπορω να μαθω σε αυτην την ηλικια για να εχω καποια ελπιδα κατι να βρω? ναι εχω πτυχια μη ρωτησετε...απλα ειναι αχρηστα. να παω σε καποιο ιεκ? σκεφτομουν ισως αν πηγαινα σε κανα κεντρο εκπαιδευσης για προγραμματισμο ισως? Τελικα κοπελια εφυγες Αγγλια η εμεινες Ελλαδα; Στις 30/4/2018 στις 1:30 ΜΜ, Dudadidos είπε Καλησπέρα, γύρισα από Λονδίνο πριν 1 μήνα και ψάχνω δουλειά στην Ελλάδα γιατί δεν μ άρεσε καθόλου η εκεί δουλειά μου. Το μόνο που μπορώ να σε βοηθησω είναι να σου πω ότι και γω έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα , δηλ δεν βρισκω δουλειά με καλό παν/κό πτυχίο. Και θα συμφωνήσω με κάποιον παραπάνω που λέει να κάνεις αιτήσεις σε πολυεθνικές εδώ, σίγουρα θα μετρήσουν την προυπηρεσία στο UK. Από κει και πέρα, σ αυτή τη χώρα όλοι δίνουν συμβουλές, αλλά καλύτερα αντί να παίρνεις τοις μετρητοίς τον κάθε π@π@ρα - και εμού συμπεριλαμβανομένου - άκου τις διάφορες απόψεις αλλά at the end of the day κανε ό,τι σε φωτίσει ο Θεός και ό,τι νομίζεις εσύ καλύτερο. Μπορεις να πεις 2 λογια για τη δουλεια σου στο Λονδινο; Δεν σου αρεσε το αντικειμενο, το περιβαλλον εργασιας η κατι αλλο; Η ζωη γενικα στο Λονδινο σου αρεσε; Ρωταω γιατι ειναι στις πρωτες επιλογες μου Τωρα σε τι φαση εισαι αν επιτρεπεται; Εχεις βρει δουλεια Ελλαδα η ξαναεφυγες Αγγλια;
Dudadidos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Φίλε μου στο Λονδίνο δε μου άρεσε τπτ, πραγματικά τπτ. Είναι βασικά για χρηματιστές, όχι για μηχανικούς κ επίσης είναι πανάκριβο. Εγώ έχω βρει δουλειά στην Ολλανδία και είναι πολύ καλύτερα ( είμαι ηλ.μεχανικος αλλά εδώ κάνω τώρα δουλειά ΤΕΙ ) Οι τεχνικές δουλειές πληρώνονται πολύ καλύτερα αλλά δεν λείπει η μεγάλη εξειδίκευση, οι ψεύτικες υποσχέσεις κ η μηχανιστική κατακερματισμένη εργασία π είναι γνώρισμα του άκρατου καπιταλισμού και της γιγάντωσης των πολυεθνικών. Αυτά από μένα, η Ολλανδία για μένα πολύ καλύτερη επιλογή, δεν το συζητάω καν.
Papakaliati Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, Dudadidos είπε Φίλε μου στο Λονδίνο δε μου άρεσε τπτ, πραγματικά τπτ. Είναι βασικά για χρηματιστές, όχι για μηχανικούς κ επίσης είναι πανάκριβο. Εγώ έχω βρει δουλειά στην Ολλανδία και είναι πολύ καλύτερα ( είμαι ηλ.μεχανικος αλλά εδώ κάνω τώρα δουλειά ΤΕΙ ) Οι τεχνικές δουλειές πληρώνονται πολύ καλύτερα αλλά δεν λείπει η μεγάλη εξειδίκευση, οι ψεύτικες υποσχέσεις κ η μηχανιστική κατακερματισμένη εργασία π είναι γνώρισμα του άκρατου καπιταλισμού και της γιγάντωσης των πολυεθνικών. Αυτά από μένα, η Ολλανδία για μένα πολύ καλύτερη επιλογή, δεν το συζητάω καν. Καταρχήν δεν αναγνωρίζονται στο εξωτερικό ΑΕΙ και ΤΕΙ, απλά σαν μπατσελορ ( η μάστερ η άμα έχεις τελειώσει Πολυτεχνείο ). Τι εννοείς όμως ότι κανεις δουλειά ΤΕΙ; Θα συμφωνήσω όμως ότι Λονδίνο δεν πληρώνει, ειδικά αναλογικά με το κόστος ζωής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα