Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 καλησπερα, χρονια ζουσα εξω. δεν μου αρεσε, απλα λογο κρισης επρεπε..πριν 2 μηνες μου ειπαν πως πρεπει να κανω μια εγχειρηση οποτε παραιτηθηκα απτη δουλεια εξω και ηρθα πισω ελλαδα. στο μεσοδιαστημα διαγνωστηκε και ο πατερας μου με καρκινο. η μητερα μου εχει κινητικα προβληματα, ελαφρυα, και ειμαι μοναχοπαιδι. οποτε νιωθω οτι πρεπει να μεινω ελλαδα για να βοηθαω. αλλα εδω δεν εχω δουλεια, και φυσικα χρηματα δεν υπαρχουν. ειναι μια φαση μπρος γκρεμος και πισω ρεμα..αλλα σκεφτομαι, αν μεινω ελλαδα τι μπορω να μαθω σε αυτην την ηλικια για να εχω καποια ελπιδα κατι να βρω? ναι εχω πτυχια μη ρωτησετε...απλα ειναι αχρηστα. να παω σε καποιο ιεκ? σκεφτομουν ισως αν πηγαινα σε κανα κεντρο εκπαιδευσης για προγραμματισμο ισως?
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 ευχαριστω.. ενταξει θα πω εχω τελειωσει διεθνων σπουδων και εχω 2 μαστερ σε οικονομικα και διοικηση.
kaliakman Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Τόσα χρόνια στο εξωτερικό τι δουλεία έκανες; Γιατί αν έχεις χρόνια εμπειρία σε κάτι(με έστω κάποια εξειδίκευση) σίγουρα θα βρεις κάτι και εδώ
*nenya* Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν εχεις ηδη πτυχια και καποια προϋπηρεσία τοτε μην το αποκλειεις να βρεις κι εδω δουλεια στον τομεα σου. Απλα λογω της δυσκολης καταστασης ισως χρειαστει να κανεις πολυ ψαξιμο και να εχεις υπομονη... Καλη τυχη κ μην το βαζεις κατω. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από *nenya* 2
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 ημουν σε τραπεζες...το προσπαθω εννοειται συνεχεια, αλλα οπως ξερουμε ειναι δυσκολα. πολυ. αν ηταν το πρωτο μου πτυχιο πιο βατο για την Ελλαδα, πχ λογιστικη η οικονομικα, τοτε ισως? γιατι καμια φορα νομιζω πως οι διεθνεις σχεσεις ειναι νοου νοου σε οσους το βλεπουν το σιβι. εχω χτυπησει πορτες, εχω παρακαλεσει, αλλα πολυ δυσκολα. θα ηταν υπερβολη να πηγαινα για κατι πιο κοντα στην ελληνικη πραγματικοτητα οπως προγραμματισμος? θα μου πειτε...φυγε ξανα εξω..δεν μπορω να αφησω τον πατερα μου ομως πια.
Lanike71 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Να τους πάρεις εκεί έξω μαζί σου, το σκέφτηκες; 5
kaliakman Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, xoriatisa είπε ημουν σε τραπεζες...το προσπαθω εννοειται συνεχεια, αλλα οπως ξερουμε ειναι δυσκολα. πολυ. αν ηταν το πρωτο μου πτυχιο πιο βατο για την Ελλαδα, πχ λογιστικη η οικονομικα, τοτε ισως? γιατι καμια φορα νομιζω πως οι διεθνεις σχεσεις ειναι νοου νοου σε οσους το βλεπουν το σιβι. εχω χτυπησει πορτες, εχω παρακαλεσει, αλλα πολυ δυσκολα. θα ηταν υπερβολη να πηγαινα για κατι πιο κοντα στην ελληνικη πραγματικοτητα οπως προγραμματισμος? θα μου πειτε...φυγε ξανα εξω..δεν μπορω να αφησω τον πατερα μου ομως πια. Με χρόνια εμπειρίας και 2 Master το προπτυχιακό σου πρέπει να είναι σχεδόν irrelevant. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Lanike71 είπε Να τους πάρεις εκεί έξω μαζί σου, το σκέφτηκες; ειναι 79 ετων και οι 2..θα δεινοπαθουσαν εξω τωρα. και ιδιως με τον πατερα που κανει εδω θεραπειες.. στην nhs θα τον χαναμε
dhmak Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πιο εύκολο μου φαίνεται να πάρεις τους γονείς σου εξωτερικό και να γυρίσεις, στην εκεί δουλειά σου. Εδώ θα δεινοπαθήσεις εσύ να βρείς δουλειά και τα έξοδα θα τρέχουνε. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από dhmak
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, dhmak είπε Πιο εύκολο μου φαίνεται να πάρεις τους γονείς σου εξωτερικό και να γυρίσεις, στην εκεί δουλειά σου. αν ηταν πιο νεοι και δεν ειχαν σοβαρα θεματα υγειας θα το εκανα. αλλα κατω απτις τωρινες συνθηκες δυστυχως δεν γινεται
Lanike71 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Νομίζω ότι περισσότερο θα βοηθούσες αν έμενες εκεί και έστελνες χρήματα να τους προσέχει κάποιος εδώ. Αυτό θα έκανα εγώ. 6
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Lanike71 είπε Νομίζω ότι περισσότερο θα βοηθούσες αν έμενες εκεί και έστελνες χρήματα να τους προσέχει κάποιος εδώ. Αυτό θα έκανα εγώ. ισως ειναι κατι που πρεπει να το δω σοβαρα. δεν βγαζω πολλα εξω, αλλα σιγουρα με οικονομια θα μπορουσα να τους βοηθω. αν δεχοταν γιατι ειναι και λιγο εγωιστες. συναισθηματικως, μου ειναι πολυ δυσκολο να τους ξανα αφησω. τωρα με τη διαγνωση δλδ του μπαμπα μου, νιωθω καπως τυψεις να φυγω
gas7777 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Φίλε. Κατ αρχήν τα πάρτους έξω, δεν υπάρχουν ως λύση. Στην Ελλάδα ακόμα κρατάει η "δωρεάν" υγεία κσι καλύπτουν φάρμακα που σε άλλες χώρες της Ευρώπης δε το κάνουν. Πολύ βασικό για 2 μεγάλους ανθρώπους με βεβαρημένο ιστορικό υγείας. Ναι, θα βρεις δουλειά και θα μπορέσεις να τους στηρίξεις. Αρχικά κοίτα σε δήμους που παίζουν τα Εσπα, ενώ παράλληλα κοιτάς κ στον ιδιωτικό τομέα. Ίσως αργήσεις αλλά εργασία θα βρεις. Σε καμία περίπτωση δε θα μετακινήσεις 2 80χρονους στο εξωτερικό. Ελπίζω να παίζει σύνταξη για να αντέξετε ώσπου να βρεις εργασία. Θα βρεις όμως. Δε παίζει να μη βρεις. Να έχεις στο νου σου ότι ίσως να είναι του 500ρικου σε δήμους αρχικά. Υποθέτω ότι δε μπορείς απλά να τους στέλνεις χρήματα διότι πλέον δυσκολεύοντε στη καθημερινότητα τους σωστά; Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από gas7777 4
zio10 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Καλά κάνεις και το σκέφτεσαι έτσι. Αν έχεις λεφτά στην άκρη ψάξε μέχρι να βρεις κάτι που σε ικανοποιεί ενώ θα βοηθάς τους δικούς σου πρακτικά και συναισθηματικά. Αν δεν έχεις ψάξε οποιαδήποτε πρόχειρη δουλειά μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο. Και είσαι 33, νεότατη. Σιγά το θέμα να αλλάξεις δουλειά ή να ξεκινήσεις από την αρχή Περαστικά, να πάνε όλα καλά εύχομαι. 3
Miracle Worker Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Εγω για προγραμματσμο το κοβω λιγο δυσκολο. Υπαρχουν δουλειες, αλλα υπαρχουν και αρκετοι υποψηφιοι με πτυχια πληροφορικης, προυπηρεσια και γνωστους. Για να κανεις κατι αξιολογο θες χρημα και χρονο. Με κατι light δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να χωθεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα