paparovic Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Hommer είπε Δεν πάει έτσι δυστυχώς. Η Βενεζουέλα έχει πετρέλαια και διαμάντια (από τα μεγαλύτερα αποθέματα) και με ένα περίεργο τρόπο είναι στην κατάσταση που είναι. Το ίδιο και χώρες στην Μέση Ανατολή και στην Αφρική, και ακόμα και η Ελλάδα (όχι διαμάντια, αλλά υπέδαφος και έδαφος). Η λογική που βάζεις εσύ δεν έχει σχέση με τον κόσμο μας. Η Κούβα έχει φάρμακα αντικαρκινικά από τα καλύτερα στον κόσμο σε τιμές που τα βλέπουν οι ΗΠΑτζίδες και βγάζουν σπυριά, βλέπεις την Κούβα να χέζεται στο τάλαρο ή να έχει κατακτήσει την αγορά φαρμάκων; Ο φίλος παραπάνω μπορεί να υπερβάλει λίγο και δε θα κάτσουμε να μετρήσουμε έναν έναν τους κόκκους άμμου πόσο κοστίζουν αλλά στην ουσία έχει δίκιο. Ακόμα και με τα δικά τους δεδομένα να πας και επιχειρήματα ("είναι πανάκριβο να φτιάξεις (insert here everything)" πάλι δε βγαίνουν τα κουκιά όταν ακούς τέτοια αστρονομικά νούμερα σε κέρδη (συν τα κέρδη πο δεν λένε). Δεν είναι καθόλου "περίεργος τρόπος" για την κατάστασή της. Η κρατική εταιρία εξόρυξης/διύλισης της Βενεζουέλας είναι ένα απόσυντεθημένο πράγμα που δεν είναι ικανό ούτε να συντηρήσει ούτε να αναβαθμίσει τον εξοπλισμό. Οπότε η παραγωγή πάει περίπατο. Όσο τα αντικαρκινικά της Κούβας, δεν τα αγοράζει κανείς επειδή... δουλεύουν; Κι άντε, "τους πολεμάνε τα συμφέροντα", τόσες φίλες χώρες έχει - καρκινοπαθείς αυτές δεν έχουν, να τα πάρουν να τους σώσουν; Τέλος, το κόστος παραγωγής δεν έχει καμία σημασία για "αιτιολόγηση" της τιμής. Η τιμή δεν χρειάζεται καμία αιτιολόγηση. 2 ώρες πριν, TopicStrarter είπε Δεν έχει κάποιον με τα λεφτά και την θέληση να προσλάβει το προσωπικό. Η διαδικασία δημιουργίας ειναι εύκολη το "πρώτο χέρι" ειναι δύσκολο (απο θέμα οικονομικής επιφάνειας που απαιτεί για να ανοίξει) Ά, ώστε δεν είναι μόνο οι πέτρες και τα χρώματα, είναι κατιτις πιο πολύπλοκο ε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, SiLeNtOne-- είπε Και πάλι στο δικό σου workflow i5 8600k, 220ευρω.. εγω σχολιάζω το οτι λεει ο φιλος οτι θες 400+ για καλό gaming επεξεργαστή, λάθος! με 8600κ εισαι αρχοντας σε αυτο συμφωνώ.....άσχετα αμα εδινα παραπανω για τον 8700κ γιατι ειμαι "καμένος". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BurnedPriest Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, SiLeNtOne-- είπε Και πάλι στο δικό σου workflow i5 8600k, 220ευρω.. εγω σχολιάζω το οτι λεει ο φιλος οτι θες 400+ για καλό gaming επεξεργαστή, λάθος! Τι; i3 8350Κ ειναι CPU 6ετίας; Τι λες; Και στην τελική σε κάποιες περιπτώσεις το συγκεκριμένο upgrade έχει βάση, οχι σε i3 6ετίας αλλα σε i5, i7 6ετίας; Γιατί το κοροιδεύεις; Αλλα όχι 1070, 1050Ti θα διαλεγα Λες και τα τελευταία 6 χρόνια εχει κανει σοβαρες αναβαθμήσεις η Intel, μακάρι να ηταν πιο δυνατή η AMD και σήμερα θα είχαμε 2 φορές πιο γρήγορα CPU, η έλλειψη ανταγωνισμού κοστίζει. Που κολλάει ο 8350? 6ετίας εννοούσα. Σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεσαι i7 απαραίτητα, αλλά μην το απορρίπτεις και μην είσαι απόλυτος, όλα σχετικά είναι κατά περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, TopicStrarter είπε 0 υπερβολή 20 ευρώ το CPU έτοιμο μαζί με την ψύκτρα και την συσκευασία και παίζει να λέω πολλά όχι να υπερβάλω. Απλά πράματα ειναι ρε παιδιά βάλτε τα κάτω μην τα αντιμετωπίζετε σαν μυθικά τέρατα... το τεμάχιο ειναι το σύνολο του κόστους των υλικών που το αποτελούν + τους μισθούς και τα λοιπά αναλώσιμα που χρειάζονται για να φτιαχτεί. Δεν ισχύουν διαφορετικοί κανόνες υπολογισμού κόστους παραγωγής για τους επεξεργαστές επειδή έχουν εξωγήινη τεχνολογία και καλα όπως υπολογίζεις το κόστος παραγωγής ενός ποδηλάτου έτσι υπολογίζεις και το κόστος κατασκευής ενός επεξεργαστή.... Για παράδειγμα ολόκληρο το Iphone που εκτός απο επεξεργαστή (ναι αργότερος απο αυτόν της intel ΑΛΛΑ το γρηγορότερος ή αργότερος έχει να κάνει με την "ζωγραφιά" που έχει μέσα του όχι με προσαυξημένο κόστος υλικών δεν έχει δηλαδή πιο ακριβά υλικά το core της intel απο το ARM core και τα δύο απο πυρίτιο ειναι! δηλαδή πέτρα/χώμα) έχει οθόνη μπαταρία άλλα τσιπάκια πχ μνήμη κτλ έχει κόστος κατασκευής το πολύ 200$!! (και σε αυτό υπολογίζεται η τελική λιανική τιμή προϊόντος για κάθε εξάρτημα και βλέπουμε πχ τον επεξεργαστή να έχει κόστος 20 δολάρια. ) και το πουλάνε 1000 μετά πως να μην κάνεις τέτοια κτιριάρα; όλα αυτά πληρωμένα απο άτομα που σκάνε 1000 ευρώ για ένα κινητό που κάνει 200... το πολύ! Ετσι ακριβως ειναι γραφεις πολυ σωστα πραγματα. Αλλα τι αλλο μπορει να κανει καποιος? Το μονο που μπορει να κανει αν θελει κορυφαιο κινητο η υπολογιστη ειναι να το παρει αλλα να μην το αλλαξει παλι συντομα. Πχ δινεις 700 ευρω για κινητο. Αν το αλλαξεις του χρονου ειναι λαθος. Αν το κρατησεις 4 5 χρονια ειναι λαθος? Παρομοια με εναν υπολογιστη. Μπορω να βρω με 50 ευρω 8700k? Και 1 ευρω να κοστιζει μπορω? Προφανως οχι. Μπορω ομως να τον κρατησω 6 7 χρονια και να μου βγαλει ολα τα χρηματα που εδωσα. Ασχετα με το ποσο κοστιζει. Η υπερκαταναλωση δεν κανει καλο. Πχ να περνω καθε χρονο 800 ευρω κινητο η καθε χρονο να αλλαζω socket. Απο εκει πλουτιζουν οι εταιρειες αν οι καταναλωτες ηταν πιο σωστοι σε αυτο δεν θα βλεπαμε αυτα τα υπερκερδη. 1 ώρα πριν, Psaris είπε με 8600κ εισαι αρχοντας σε αυτο συμφωνώ.....άσχετα αμα εδινα παραπανω για τον 8700κ γιατι ειμαι "καμένος". Εισαι αρχοντας με τον 8600k για φετος και κανα χρονο ακομα. Μετα θα γινει η δουλεια του 2500/2600k που ο δευτερος αν και πεταμενα χρηματα για το 2011 εναντι του 2015 ειναι 15-20fps μπροστα απο τον 2500k μετα το 2014. Η ιδια ιστορια θα γινει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopicStrarter Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Heybro είπε Ετσι ακριβως ειναι γραφεις πολυ σωστα πραγματα. Αλλα τι αλλο μπορει να κανει καποιος? Το μονο που μπορει να κανει αν θελει κορυφαιο κινητο η υπολογιστη ειναι να το παρει αλλα να μην το αλλαξει παλι συντομα. Πχ δινεις 700 ευρω για κινητο. Αν το αλλαξεις του χρονου ειναι λαθος. Αν το κρατησεις 4 5 χρονια ειναι λαθος? Παρομοια με εναν υπολογιστη. Μπορω να βρω με 50 ευρω 8700k? Και 1 ευρω να κοστιζει μπορω? Προφανως οχι. Μπορω ομως να τον κρατησω 6 7 χρονια και να μου βγαλει ολα τα χρηματα που εδωσα. Ασχετα με το ποσο κοστιζει. Η υπερκαταναλωση δεν κανει καλο. Πχ να περνω καθε χρονο 800 ευρω κινητο η καθε χρονο να αλλαζω socket. Απο εκει πλουτιζουν οι εταιρειες αν οι καταναλωτες ηταν πιο σωστοι σε αυτο δεν θα βλεπαμε αυτα τα υπερκερδη. Εισαι αρχοντας με τον 8600k για φετος και κανα χρονο ακομα. Μετα θα γινει η δουλεια του 2500/2600k που ο δευτερος αν και πεταμενα χρηματα για το 2011 εναντι του 2015 ειναι 15-20fps μπροστα απο τον 2500k μετα το 2014. Η ιδια ιστορια θα γινει. Εγώ αυτό που κάνω ειναι να υπολογίζω τον συντελεστή απόδοση/τιμή σε όποιες κατηγορίες θεωρώ πως δίνουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Πχ ποδήλατο πήρα ένα χειροποίητο κουρσάκι απο συνοικιακό κατάστημα 450 ευρώ.. πάλι ακριβό αλλά ήταν μάστορας αυτός που είχε το μαγαζί με όνομα για δεκαετίες. Δεν θα δώσω ποτέ 1000 ευρώ (πόσο μάλλον 3000 + ) για ποδήλατο ειναι εντελώς κοροϊδία εκτός και αν εισαι επαγγελματίας αθλητής και πληρώνεσαι οπότε για να κερδίσεις αυτό το 1 έξτρα δευτερόλεπτο αξίζει να δώσεις κάτι και ας ειναι κοροϊδία απο άποψη κόστος κατασκευής και τελική τιμή. Κινητό... είμαι με samsung A3 και δεν το μετάνιωσα ποτέ 150 ευρώ και σκυλί κάνει τα πάντα που θέλω να κάνει και δεν βρήκα καμία πρακτική διαφορά με το s6+ που έχει ο αδερφός μου... (βέβαια μου το κάνανε δώρο αλλιώς μάλλον θα έπαιρνα κανα κινέζικο με τα ίδια λεφτά ) ναι μετράει τους παλμούς της καρδιάς... ίσως σε ένα Χ περιστατικό να ειναι 1,2 δευτερόλεπτα πιο γρήγορο η φωτογραφία φαίνεται λιγο πιο καθαρή.. αλλά όλα αυτά ειναι ασήμαντες λεπτομέρειες που πραγματικά άντε να αξίζουν να δώσεις 50 ευρώ άντε 80 ευρώ παραπάνω για να τις έχεις όχι 600 ευρώ παραπάνω! Στα νούμερα έχουν μεγάλη διαφορά στην καθημερινή πραγματική χρήση σχεδόν καμία... Υπολογιστές πάντα κοιτάω το bang for the buck τώρα ας πούμε έχω έναν 10πύρινο (20 threads) xeon 2690v2 μεταχειρισμένο απο ebay στα 230 ευρώ και με hackάρισμένο bios απο κινέζική μητρική που την πήρα κάπου στα 250 ευρώ μαζί με 32GB ECC μνήμη σε quad channel τον έχω και τρέχει στα 4.1 GHz όλοι οι πυρήνες Για κάρτα γραφικών έχω μια 1070 που την είχα πάρει μεταχειρισμένη πριν ανεβούν οι τιμές εννοείται στα 300 ευρώ Πρίν απο αυτό είχα AMD 8320 OC στα 4,7 GHz και να σου πω ακόμη το έχω για να παίζω με κάνα φίλο στο σπίτι αστέρι pcάκι και αυτό αυτά που λένε για τους FX ειναι τα περισσότερο μάπα ή στα χαρτιά ή ανούσια (πχ ναι ένας i7 βγάζει 130 FPS ενώ πχ λέω εγω τώρα ο FX 80 ... μεγάλη διαφορά ΣΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ... μικρή έως μηδενική όταν παίζεις και δεν έχει framecounter να σου δείχνει πόσο ειναι τα FPS) έκανε την δουλειά του περίφημα και είχα δώσει μονο 70 ευρώ για την μητρική και 130 για τον επεξεργαστή.. επίσης πήρα τον 8320 και όχι τους πιο ακριβούς 8350 κτλ γιατί πολύ απλά ειναι το ΙΔΙΟ CPU απλά με καλύτερα ρολόγια και όπως έγραψα πιο πάνω πέτυχα μια χαρά μεγάλο ρολόι (με artic liquid freezer των 35 ευρώ δεν έχει led κτλ αλλά έχει το ουσιαστικό ΧΟΝΤΡΟ ψυγείο και 2 καλά fan) και γλίτωσα το έξτρα κερατιάτικο κόστος. Αντίστοιχης γενιάς μητρική για intel κόστιζε 150 μόνο για την μητρική... κτλ κτλ κτλ.. Πάντα δηλαδή κοιτάω τι εμπειρία θα μου δώσει στην πράξη το A και πόσο κάνει μετά συγκρίνω πόσο περισσότερο καλή εμπειρία θα μου δώσει το Β (στην πράξη όχι στα χαρτιά) και κοιτάω την τιμή.. Αν κοστίζει 3 φορές παραπάνω απο το Α αλλά θα μου δώσει μισή φορά καλύτερη εμπειρία ή λιγότερο τότε δεν το παίρνω σίγουρα και αγοράζω το Α. Δεν είναι (πάντα) θέμα χρημάτων δηλαδή και να έχω τα χρήματα δεν παίρνω το "καλύτερο" αν κοστίζει τα διπλά ή τρίδιπλα απο το αμέσως επόμενο που ειναι και καλά λίγο χειρότερο... την δουλειά μου θέλω να κάνω! την κάνω; μένω με το "πειραγμένο" ή το τριτοδεύτερο και άστους να κουρεύονται!!! Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από TopicStrarter 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex1001 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 η intel συνήθισε σε αργούς ρυθμούς.. 7 γενιές επεξεργαστών μια από τα ίδια.. τώρα είναι δύσκολο να κουνήσει! αυτά όλα που πιέζεται να βγάλει τώρα, υπολόγιζε καμία 10ετια να τα ετοιμάσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Άσε που μπορεί να ξαναπτωχεύσει η να ξανακλείσει τώρα με τους Ryzen 2 Ανοίξτε τoν κλιματισμό,δεν έχει σημασία που είναι Απρίλης,όταν βλέπετε συμπτώματα τον ανοίγετε.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Movie είσαι ο μόνος μπλε που γουστάρω ρε φίλε. Χαχαχαχαχα ρε τον άτιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hyperspaced Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 H Intel κονομάει από την αγορά των server επεξεργαστών της, γιατί στο desktop φθίνει και στο mobile είναι ανύπαρκτη. Δυστυχώς η AMD στην αγορά των επεξεργαστών για servers είναι πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dias Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Εγώ πάλι θυμάμαι πριν 10 χρόνια , ένα project που λεγόταν Terahertz , το οποιο ειχε βελτιώσε τα chip κατα 1000 φορες (από 1GHz στο 1THz ) . Φυσικά λόγο Marketing δεν κυκλοφόρισε ακόμα αυτή η τεχνολογία , όπως και δεν έχουν κυκλοφορίσει όλες οι τεχνολογίες από τις "επαναστατικές" μπαταρίες. Έχουμε ακόμα μέλλον να τα δούμε όλα αυτά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 28 λεπτά πριν, Dias είπε Εγώ πάλι θυμάμαι πριν 10 χρόνια , ένα project που λεγόταν Terahertz , το οποιο ειχε βελτιώσε τα chip κατα 1000 φορες (από 1GHz στο 1THz ) . Φυσικά λόγο Marketing δεν κυκλοφόρισε ακόμα αυτή η τεχνολογία , όπως και δεν έχουν κυκλοφορίσει όλες οι τεχνολογίες από τις "επαναστατικές" μπαταρίες. Έχουμε ακόμα μέλλον να τα δούμε όλα αυτά.. Κάποιο λινκ? Εδώ ζορίζονται για τα 5 πια 1000ghz? Αν ισχύει για το 2100 ίσως το δουν τα εγγόνια μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopicStrarter Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Dias είπε Εγώ πάλι θυμάμαι πριν 10 χρόνια , ένα project που λεγόταν Terahertz , το οποιο ειχε βελτιώσε τα chip κατα 1000 φορες (από 1GHz στο 1THz ) . Φυσικά λόγο Marketing δεν κυκλοφόρισε ακόμα αυτή η τεχνολογία , όπως και δεν έχουν κυκλοφορίσει όλες οι τεχνολογίες από τις "επαναστατικές" μπαταρίες. Έχουμε ακόμα μέλλον να τα δούμε όλα αυτά.. Πολλά απο αυτά τα νέα (vaporware) είναι αποτέλεσμα 2 παραγόντων α) Οι ερευνητικές ομάδες προκειμένου να αποσπάσουν επιδοτήσεις/επενδύσεις πρέπει να παρουσιάσουν την έρευνα τους υποσχόμενοι οπότε χρησιμοποιούν ένα λεξιλόγιο που περιέχει ενθουσιώδεις λέξεις κτλ στο abstract τους απλοποιώντας επίσης κάποιες προϋποθέσεις και συμπεράσματα (γιατί θα το διαβάσουν τραπεζίτες/πολιτικοί που δεν έχουν ίδιο επιστημονικό background οπότε θέλουν μια απλοποιημένη περίληψη που θα τους ενθουσιάσει όμως προκειμένω να δώσουν την επιδότηση ) όπου δεν λένε ψέματα βέβαια αλλά περισσότερο λευκά ψέματα. Πχ λένε "βρήκαμε πως η τάδε ουσία που δώσαμε σε 1000 ποντίκια με καρκίνο έσωσε τα 900 πράγμα που πιστεύουμε πως έχει σοβαρές προϋποθέσεις να αποτελέσει μια πιθανή λύση στην αντιμετώπιση της συγκεκριμένης ασθένειας" (βέβαια η μεταφορά απο τα ποντίκια στους ανθρώπους δεν ειναι 1:1 ανάλογη και εύκολη, αλλά δεν λένε και ψέματα γιατί όντως θα μπορούσε να ειναι πιθανή λύση αυτή η ουσία στην αντιμετώπιση του καρκίνου) Έρχονται μετά τα blogs και οι δημοσιογράφοι και κάνουν την τρίχα τριχιά απο το abstract και λένε "βρέθηκε η λύση που καταπολεμά 100% τον καρκίνο και ειναι θέμα χρόνου η παρασκευή φαρμάκου για τους ανθρώπους! " Και είτε 1) Δεν χρηματοδοτείται όσο χρειάζεται η συγκεκριμένη ομάδα (γιατί αποφασίσανε να δώσουν τα δεσμευμένα κονδύλια σε άλλες που θεώρησαν πιο υποσχόμενες -δεν χρειάζεται να έχουν ίδιο στόχο/αντικείμενο) είτε 2) δόθηκαν τα κονδύλια προχώρησε η έρευνα αλλά βρέθηκαν αξεπέραστα εμπόδια όσο αφορά την εφαρμογή της ουσίας σε ανθρώπους. (μπορεί να ειναι νομικής φύσεως αλλά μπορεί απλά τελικά να μην "κάνει" η ουσία) Και έτσι καταλήγουμε στο να μην δούμε ποτέ το μαγικό χάπι που μας υποσχόταν το focus ας πουμε ή κάτι τέτοιο β) Όντως βρέθηκε νέος τρόπος που δουλεύει και κάνει ότι υπόσχονται αλλά κοστίζει παραπάνω απο την υπάρχουσα τεχνολογία. Και συγκεκριμένα το Terahertz project της intel (που το θυμήθηκες; στο pcmag το διάβασες; ) είμαι σχεδόν βέβαιος πως ανήκει στο Β γιατί απότι θυμάμαι δεν άλλαζε τίποτα ουσιαστικό στην τεχνολογία λιθογραφίας μόνο τα υλικά που χρησιμοποιούσαν.. Πχ αντί για "μπογιά" (αναφέρομαι στην απλοποιημένη λέξη που χρησιμοποίησα στο πρώτο μου ποστ εδώ) απο πυρίτιο χρησιμοποιούν μπογιά απο ζιρκόνιο Αντί για πέτρα (πυρίτιο) στο wafer χρησιμοποιούν ένα άλλο εργαστηριακό/συνθετικό υλικό . Πράγμα που θα κάνει το τεμάχιο να κοστίζει πχ 200 ευρώ αντι για περίπου 20 που κοστίζει τώρα... και αυτή η (μικρή) διαφορά στο κόστος (και άρα διαφορά στο κέρδος τους) ειναι που μας κάνει να έχουμε επεξεργαστές με Ghz αντι για THz Δεν είναι μόνο το 1000+% profit margin που θα χάσουν απο εμάς είναι και οι πωλήσεις στα μεγάλα παιδιά (κράτη/πανεπιστήμια/ εταιρίες όπως google κτλ) γιατί αντι να κάνουν ένα supercomputer με 10.000 τεμάχια (επεξεργαστών) που θα έχουν 1000% profit margin αφού το ένα τεμάχιο θα τρέχει 1ΤHz πολλές εφαρμογές δεν θα επωφεληθούν απο το scaling 10.000 τέτοιων τεμαχίων οπότε θα πάρουν λιγότερα πχ 1000 και αυτά θα έχουν και λιγότερο profit margin οπότε λέει η Intel "βρε δε μπα να γα" πυρίτιο και άγιος ο θεός 6000 ευρώ για τον Χeon Silver! ευχαριστώ! Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από TopicStrarter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα