kalpop Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 1) Το ποσό που διαθέτουμε: ∞ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Facebook, instagram, Viber, browsing. 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5' + 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Δε με αφορά αλλά αν έχει καλώς. 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι, όσο το δυνατόν καλύτερη και σε νυχτερινές λήψεις. 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; - 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Καλό θα ήταν 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; - 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; iοs ή android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; - 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Skroutz μόνο 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο Θέλω ένα κινητό να το κρατήσω αρκετά χρόνια. Οπότε με ενδιαφέρει να μη μου βγάλει κολλήματα κλπ. στα δυο χρόνια. Είμαι ανάμεσα σε S9 + και iPhone 8 Plus. Έχω δοκιμάσει και τα δυο λογισμικά αλλά έχω κάποιους ενδοιασμούς και για τα δυο. Τι προτείνετε εσείς και γιατί;
ziaba Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 αυτό για 800άρα που λες κάλο θα ταν πραγματικά μ κάνες και γέλασα
kalpop Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Απάντησες που απάντησες πες και μια γνώμη τουλάχιστον..
georgerapp Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Πας σε ναυαρχίδα λοιπόν αφού δεν υπάρχει οικονομικό ενδιαφέρον όπου όλες διαθέτουν ram εσωτερική καλή και chipset. Αυτά που θα έβλεπα λοιπόν είναι τα Huawei p20 pro που είναι σίγουρα μπροστά από τον ανταγωνισμό σε νυχτερινή λήψη το s9+ note8. Σταθερές επιλογές σίγουρα δε θα σε απογοητευσουν και φυσικά εύκολα τις κρατάς και 3 και παραπάνω χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα