giorgos93k Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) παιδιά έχω στην κατοχή μου στην την Sony bravia KDL- 26EX302 λοιπόν εκεί που κάθομαι σβήνει από μόνη της και αναβοσβήνει το κοκκινο λαμπάκι το θέμα είναι ότι δεν ανοίγει από το τηλεκοντρόλ αλλα ούτε από επάνω πρέπει να βγάλω και να ξανά βάλω την πρίζα ανάβει μόνη της και και μετά από λίγο κλείνει. Πείτε μου την γνώμη σας. Κάτι που ξέχασα είναι ότι το κάνει σε 20, 30, 5 λεπτά Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από giorgos93k
villasg Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 53 λεπτά πριν, giorgos93k είπε παιδιά έχω στην κατοχή μου στην την Sony bravia KDL- 26EX302 λοιπόν εκεί που κάθομαι σβήνει από μόνη της και αναβοσβήνει το κοκκινο λαμπάκι το θέμα είναι ότι δεν ανοίγει από το τηλεκοντρόλ αλλα ούτε από επάνω πρέπει να βγάλω και να ξανά βάλω την πρίζα ανάβει μόνη της και και μετά από λίγο κλείνει. Πείτε μου την γνώμη σας. Κάτι που ξέχασα είναι ότι το κάνει σε 20, 30, 5 λεπτά Για τροφοδοτικο μου κανει . Πιανουν τα χερια σου ή καποιου φιλου που να μπορει να "παιξει" μετο κολλητηρι ? Εαν ναι δειτε το τροφοδοτικο . Ρωτηστε και εδω : Howtofixit.gr λογικα θα σας πουν να ανεβασετε και μια φωτο του τροφοδοτικου
giorgos93k Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, giorgos93k είπε 49 λεπτά πριν, villasg είπε Για τροφοδοτικο μου κανει . Πιανουν τα χερια σου ή καποιου φιλου που να μπορει να "παιξει" μετο κολλητηρι ? Εαν ναι δειτε το τροφοδοτικο . Ρωτηστε και εδω : Howtofixit.gr λογικα θα σας πουν να ανεβασετε και μια φωτο του τροφοδοτικου ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου. Έκανα εγγραφή και περιμένω για έγκριση και θα ρωτήσω να δούμε Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από giorgos93k
konstantina l Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 καλησπέρα έχω μια τηλεοραση lg η οποία εδω και καποιες μερες δεν αναγνωριζει τη κεραια και δειχνει οτι δεν εχει σημα. Η κεραια δουλεύει κανονικα γιατι τη δοκιμασα με άλλη τηλεοραση. Ποιο θα μπορουσε να ειναι ενα πιθανο πρόβλημα αν γνωριζει κανεις. Ευχαριστω
villasg Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δεν μας λετε μοντελο και εαν εχει εξωτερικο "αποκωδικοποιητή/δεκτη" . Επισης δοκιμασατε το καλωδιο ? Πιθανο προβλημα ( εαν δεν εχει εξωτερικο αποκωδικοποιητή ) ειναι χαλασμενο tuner ( Ισως απο καποιο κεραυνο ) Στις 29/4/2018 στις 4:28 ΜΜ, giorgos93k είπε Ρωτηστε και εδω : Howtofixit.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα