Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΤΙΜΟΝΙΟΥ

νικος82

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν νομίζω να μπορεί να επισκευαστεί η κλειδαριά σε αυτό το αυτοκίνητο

Να πούμε βέβαια οτι υπάρχει και ανταλλακτικό κλειδαριά με το αριθμό πλαισίου του αυτοκίνητου.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι τιμή δεν γνωρίζω αλλά να ξέρεις οτι γίνεται παραγγελία στο εργοστάσιο. Αν είσαι γραμμένος σε καποιο φορουμ του group αυτοί ξέρουν πάνω κάτω

• Like 1

44 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δεν νομίζω να μπορεί να επισκευαστεί η κλειδαριά σε αυτό το αυτοκίνητο

Να πούμε βέβαια οτι υπάρχει και ανταλλακτικό κλειδαριά με το αριθμό πλαισίου του αυτοκίνητου.

Να υποθεσω οτι θα τσουζει η τιμη .

μπορει και να πω βλακεία άλλα στο συγκεκριμενο a3 νομιζω πρέπει να πατας συμπλέκτη για να μιζαρεις και δεδομένου οτι

ο διακόπτης πρέπει να ναι οκ αφου γυρνάει 1 σκαλα και θεμα immo δεν ειναι γιατι θα παίρνε και θα σβηνε

μηπως ειναι καμια τρομπα συμπλέκτη η κάποιο διακοπτάκι ?

8 ώρες πριν, aGka8l είπε

μπορει και να πω βλακεία άλλα στο συγκεκριμενο a3 νομιζω πρέπει να πατας συμπλέκτη για να μιζαρεις και δεδομένου οτι

ο διακόπτης πρέπει να ναι οκ αφου γυρνάει 1 σκαλα και θεμα immo δεν ειναι γιατι θα παίρνε και θα σβηνε

μηπως ειναι καμια τρομπα συμπλέκτη η κάποιο διακοπτάκι ?

Όχι φίλε μου δεν χρειάζεται ο συμπλέκτης για το μιζαρισμα.εγω τουλαχιστον τόσα χρόνια δεν το κάνω :D

Γιατί άνοιξες 2ο θέμα? Στο πρώτο δεν πήρες τις απαντήσεις σου?

Επαναλαμβάνω. Πήγαινε το σε αντιπροσωπεία να μάθεις ακριβώς τι έχει και το κόστος και μην πετάς ίσως άσκοπα τα χρήματα σου από δω και από κει.

2 ώρες πριν, GeorgeSmirlis είπε

Γιατί άνοιξες 2ο θέμα? Στο πρώτο δεν πήρες τις απαντήσεις σου?

Επαναλαμβάνω. Πήγαινε το σε αντιπροσωπεία να μάθεις ακριβώς τι έχει και το κόστος και μην πετάς ίσως άσκοπα τα χρήματα σου από δω και από κει.

πολυ απλα γιατι στο αλλο θεμα ρωταω για αλλο πραγμα και δεν ηθελα να μπερδεψω τους φιλους.απλο.ειμαι καινουριος και δεν ξερω τους κανονες.

παμε παρακατω..θελω να ευχαριστησω τον Γιάννης Platano που μου συστησε τον Πυθαγορα στην νεα ιωνια.

πηγα σημερα και ξεμπερδεψα σε 2 ωρες.οι ανθρωποι ειναι εξαιρετικοι και ευγενεστατοι και φοβερη στη δουλεια τους.εφτιαξαν την κλειδαρια σαν καινουρια.τους συστηνω ανεπιφυλακτα!!!

γιαννη σε ευχαριστω 

• Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, νικος82 είπε

πολυ απλα γιατι στο αλλο θεμα ρωταω για αλλο πραγμα και δεν ηθελα να μπερδεψω τους φιλους.απλο.ειμαι καινουριος και δεν ξερω τους κανονες.

παμε παρακατω..θελω να ευχαριστησω τον Γιάννης Platano που μου συστησε τον Πυθαγορα στην νεα ιωνια.

πηγα σημερα και ξεμπερδεψα σε 2 ωρες.οι ανθρωποι ειναι εξαιρετικοι και ευγενεστατοι και φοβερη στη δουλεια τους.εφτιαξαν την κλειδαρια σαν καινουρια.τους συστηνω ανεπιφυλακτα!!!

γιαννη σε ευχαριστω 

Νασαι καλα φιλε μου !!! Για να μην  περεξηγηθω δεν ειχε ιχνος διαφημισης αλλα προσωπικη εμπειρια αυτα που εγραψα για τον Πυθαγορα.Κοστος ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Νασαι καλα φιλε μου !!! Για να μην  περεξηγηθω δεν ειχε ιχνος διαφημισης αλλα προσωπικη εμπειρια αυτα που εγραψα για τον Πυθαγορα.Κοστος ?

ναι το επιβεβαιωνω οτι δεν υπηρξε προθεση διαφημισης!!αλλα για αυτο μιλαμε εδω για να βοηθαμε ο ενας τον αλλο...γιαννη με 70 ευρω καθαρισα. καινουρια ειχε 170 μου ειπε.:blink:

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, νικος82 είπε

ναι το επιβεβαιωνω οτι δεν υπηρξε προθεση διαφημισης!!αλλα για αυτο μιλαμε εδω για να βοηθαμε ο ενας τον αλλο...γιαννη με 70 ευρω καθαρισα. καινουρια ειχε 170 μου ειπε.:blink:

Ετσι...Δεν ειναι καιρος για σπαταλες οταν μπορουμε να τις αποφυγουμε.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...