Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΤΙΜΟΝΙΟΥ

νικος82

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχει υποψιν του κανεις για ποιο λογο δεν γυρναει το κλειδι στη μιζα;;;ξαφνικα χτες πηγα να βαλω μπρος και το κλειδι γυρναει μονο στη πρωτη σκαλα(αυτη του ραδιοφωνου)!!!!!!!!!!μετα κολλαει και δεν γυρναει αλλο...να σημειωσω οτι παιζω με τιμονι δεξια και αριστερα αλλα τιποτα..........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκίμασε το δεύτερο κλειδί, αν δουλεύει κανονικά εχουν φαγωθεί τα "αυλάκια" του κλειδιού σου

Πας για αντικατάσταση, για νέο κλειδί

• Like 2

3 λεπτά πριν, νικος82 είπε

νικο και με το αλλο κλειδι τα ιδια...λες να παω για αλλαγη αφαλου;;

Πολυ πιθανο αφου και με τα δυο το  ιδιο κανει .Κοιτα μηπως επισκευαζεται για να εχεις ενα κλειδι για το αμαξι .

γιαννη μου ειπαν οτι ή θα φτιαξω την ιδια κλειδαρια αλλα δεν θα κλειδωνει το τιμονι ή θα την αλλαξω τελειως..θα δω αναλογα το κοστος.μια ερωτηση: σε περιπτωση που βαλω καινουρια ,θα εχω προβλημα με το immobilaizer;;;

• Like 1

1 λεπτό πριν, νικος82 είπε

γιαννη μου ειπαν οτι ή θα φτιαξω την ιδια κλειδαρια αλλα δεν θα κλειδωνει το τιμονι ή θα την αλλαξω τελειως..θα δω αναλογα το κοστος.μια ερωτηση: σε περιπτωση που βαλω καινουρια ,θα εχω προβλημα με το immobilaizer;;;

Δεν το ξερω φιλε μου...

Για ρωτα τον πιο παλιο αν και το εχει ο γιος τωρα 

http://www.o-pythagoras.gr/

Το immobilizer δεν είναι στην κλειδαριά, είναι στο ταμπλό του αυτοκινήτου, με αυτό δεν θα έχεις πρόβλημα, το πρόβλημα είναι ότι αλλάζοντας την κλειδαριά αλλάζεις και κλειδιά

Οπότε χαιρετίσματα πρέπει να αλλάξεις πόρτες, πορτ μπαγκάζ αν έχεις κλπ

20 λεπτά πριν, νικος82 είπε

και τι ;πρεπει να αλλαξω ολες τις κλειδαριες του αυτοκινητου;;;;:o

με εστειλες τωρα!!

Νομιζω οχι αν βολευεσαι με ενα κλειδι για την μηχανη και αλλο για τις πορτες.

1 λεπτό πριν, νικος82 είπε

τι να πω...θα ριξω ενα τηλεφωνο και στον Πυθαγορα μπας και βρεθει λυση..

Το 1988 ειχα το Sunny 1.3 και με ειχαν χτυπησει απο πισω.Στον Θεοχαρακη ηθελαν να μου αλλαξουν κλειδαρια στο πορτ μπαγαζ αλλα ο πατερας Πυθαγορας επισκευασε την χτυπημενη κι ειχα ενα κλειδι  για ολα .

ναι διαβαζω πολυ καλα σχολια στο διαδικτυο η αληθεια ειναι...το θεμα ειναι να μπορεσει να τη φτιαξει σε μια μερα γιατι θα παω το αμαξι με την οδικη ,οποτε δεν ειναι και οτι καλυτερο να μεινει το αυτοκινητο εξω ..και ειναι κ αργια την τριτη..

27 λεπτά πριν, νικος82 είπε

ναι διαβαζω πολυ καλα σχολια στο διαδικτυο η αληθεια ειναι...το θεμα ειναι να μπορεσει να τη φτιαξει σε μια μερα γιατι θα παω το αμαξι με την οδικη ,οποτε δεν ειναι και οτι καλυτερο να μεινει το αυτοκινητο εξω ..και ειναι κ αργια την τριτη..

Παρε τηλεφωνο αυριο πρωι .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...