Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντί να ρωτας εδώ να στα δώσουν όλα έτοιμα,  πάρε μια 200αρα πανε στην άνοιξη στο jp car wash που έχει μια από όλα σε προϊόντα autoglym.

Θα χαρεί πιστεύω να σου πασάρει μια απ'όλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, GeorgeSmirlis είπε

Έχω κλάψει:lol::lol:!

Κοίτα ο καθένας με το αυτοκίνητο του έχει άλλη σχέση. Πχ μπορεί να έχω ένα fiorino που απλά να κάνω την δουλειά μου και να το πλένω μόνο με την βροχή ή να έχω μια m.benz s class την οποια αν θέλω να την κάνω μονος μου θα δώσω money και θα πάρω πράγματα αξίας για όλες τις δουλειές ή αν δεν το κατέχω με αυτά θα την πάω σε έναν detailer, θα σκάσω 200-300€ και θα μου την κάνει τσιλικο για ένα χρόνο με κερωμα ή κεραμική επίστρωση. 

Όλα είναι στο μεράκι που έχει ο καθένας για το αυτοκίνητο του και πόσο ψείρας ειναι.

To πλυντήριο το χω σταματήσει μετά τον 1ο χρόνο που πήρα το αυτοκίνητο γιατί πραγματικά τα κάνανε όλα λάθος Κυκλικές κινήσεις, σφουγγάρι και όχι μικροίνα, τρίψιμο στο κάτω μέρος και ξανά ανέβασμα επάνω. Όλα αυτά σε μπλε σκούρο χρώμα το οποίο ενώ ήταν χάλια από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, το πήγα σε detailer και μου το ξαναγεμίσαν αραχνιάσματα στο πλύσιμο. Δε τα βάζω βέβαια με κανένα τους και δε ζητάω και τα ρέστα. Παιδιά του μεροκάματου είναι και σαφώς δεν τους αρέσει 100% αυτό που κάνουν, απλά δε χρειάζεται προσόντα για να δουλέψει κάποιος εκεί. Οπότε πήρα ότι χρειαζόταν και το πλένω πλέον μόνος μου

10 ώρες πριν, mp123 είπε

Οπως και να εχει μακρυα απο detailer που εχουν πακμαν. 

Υπάρχει έστω και ένας detailer που δουλέυει με ''ανειδίκευτους'' και αλλοδαπούς του μεροκάματου; :huh:

Μιλάμε για δουλειά που θέλει γνώσεις και μεράκι. Πλέον μέχρι και σεμινάρια/εκπαιδεύσεις γίνονται σε αυτό το κομμάτι.

Επεξ/σία από 1988panos2171
Δημοσ.
Στις 29/4/2018 στις 2:20 ΜΜ, captain gold είπε

θελω να  αγορασω  υλικα  καθαρισμου  για το αμαξι  για πλαστικες  επιφανειες  ,,,  καφεδες  και ολα τα σχετικα//

θελώ  υλικα και  για το εσωτερικο μερος αλλα για το εξωτερικο μερος  του αμαξιου.,

πια θα  μπορουσατε να  μου προτεινετε>? και απο απο  που να τα αγοραζα>?

μεσα στα  υλίκα να συμπεριλαμβανοντε  πανακια  και ολα τα σχετικα  για τα  υλικα.

θελω ενα  full set απο υλικα που να  τα περιλαμβανει ολα.

MEGUIARS, CHEMICAL GUYS , 3M, AUTOGLYM  ΚΑΙ ΟΙ 4 ΜΑΡΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠ .

Mε μεγαλύτερη γκάμα επιλογών στην CHEMICAL GUYS και ύστερα στην MEGUIARS-3M

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...