Προς το περιεχόμενο

θελω να αγορασω υλικα καθαρισμου για το αμαξι

captain gold

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θελω να  αγορασω  υλικα  καθαρισμου  για το αμαξι  για πλαστικες  επιφανειες  ,,,  καφεδες  και ολα τα σχετικα//

θελώ  υλικα και  για το εσωτερικο μερος αλλα για το εξωτερικο μερος  του αμαξιου.,

πια θα  μπορουσατε να  μου προτεινετε>? και απο απο  που να τα αγοραζα>?

μεσα στα  υλίκα να συμπεριλαμβανοντε  πανακια  και ολα τα σχετικα  για τα  υλικα.

θελω ενα  full set απο υλικα που να  τα περιλαμβανει ολα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπορειτε να  μου προτεινετε ενα   full set απο υλικα?

https://www.mysonax.gr/autoshop/168--gyalistika-xromatos

ενα   full set απο υλικα  μπορειτε  να μου προτεινετε  που να  τα περιεχει  ολα?

32 λεπτά πριν, captain gold είπε

μπορειτε να  μου προτεινετε ενα   full set απο υλικα?

https://www.mysonax.gr/autoshop/168--gyalistika-xromatos

ενα   full set απο υλικα  μπορειτε  να μου προτεινετε  που να  τα περιεχει  ολα?

Αυτο που σου εδωσα δεν σου κανει ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε ξερω ποσο χρονο εχεις και τι χρηματα διαθετεις και ποσο ορεξη εχεις και τι αμαξι εχεις. 

Ετιμα σετ δε νομιζω να υπαρχουν τα οποια να συμφερουν.

Γενικα για αρχη ιδανικα για μενα θες καποιο καλο σαμπουαν της sonax η meguiars κτλ ενα η δυο κουβαδες , γαντι με μικροινες , καλη πετσετα στεγνωματος με μικροινες που να μηνγρατζουναει, καποιο καθαριστικο για μοκετες υφασματα και πλαστικα με προστασια αλλα μονο επωνυμα για να μη παρεις τα πλαστικα στο χερι μετα. Τελος για μενα αξιζει καινκαποιο καθαριστικο για τζαμια αυτοκινητου καθως και πανακια μικοκροινων 

Επεξ/σία από ParhsG

ολα αυτα  που  μου προτεινες  εννοω  καλο σαμπουαν της sonax η meguiars κτλ ενα η δυο κουβαδες , γαντι με μικροινες , καλη πετσετα στεγνωματος με μικροινες που να μηνγρατζουναει, καποιο καθαριστικο για μοκετες υφασματα και πλαστικα με προστασια αλλα μονο επωνυμα για να μη παρεις τα πλαστικα στο χερι μετα. Τελος για μενα αξιζει καινκαποιο καθαριστικο για τζαμια αυτοκινητου καθως και πανακια μικοκροινων 

μπορεις; να  μου δωσεις  λινκς  για το καθενα απο το  https://www.mysonax.gr/autoshop??

• Confused 1

Γιατί ρε άνθρωπε μου δεν το ψάχνεις μόνος σου? Εκτός αυτού υπάρχει ολόκληρο skroutz!

Μην τα θέλουμε όλα στο πιάτο.

• Like 2

Κουβα, σφουγγαρι, AVA για τα πιατα, και ενα πετσι για στεγνωμα. Αζαξ και εφημεριδα για τα τζαμια. Ασε μας ρε φιλε με μικροινες, επιστημονικα σκευασματα, μην κανει αυτο, μην τσιτωσει εκει...   αμαξι στο δρομο ειναι, get a life. :D

8 λεπτά πριν, mp123 είπε

Πλυντηριο αυτοκινητων. Καθε 15 μερες καθημερινη παντα με 8 ευρω σε πλυντιριο με ελληνες φυσικα και οχι με πακμαν

Έχω κλάψει:lol::lol:!

Κοίτα ο καθένας με το αυτοκίνητο του έχει άλλη σχέση. Πχ μπορεί να έχω ένα fiorino που απλά να κάνω την δουλειά μου και να το πλένω μόνο με την βροχή ή να έχω μια m.benz s class την οποια αν θέλω να την κάνω μονος μου θα δώσω money και θα πάρω πράγματα αξίας για όλες τις δουλειές ή αν δεν το κατέχω με αυτά θα την πάω σε έναν detailer, θα σκάσω 200-300€ και θα μου την κάνει τσιλικο για ένα χρόνο με κερωμα ή κεραμική επίστρωση. 

Όλα είναι στο μεράκι που έχει ο καθένας για το αυτοκίνητο του και πόσο ψείρας ειναι.

• Like 2

1 λεπτό πριν, mp123 είπε

Οπως και να εχει μακρυα απο detailer που εχουν πακμαν. 

Φίλε καλά τα λες. Πακμαν μου έσπασε σε βενζινάδικο (μεγάλη αλυσίδα) την πίσω ηλεκτρική κουρτίνα (Passat 2006) ενώ το είχα αφήσει για εσωτερικό καθαρισμό. Όταν του είπα πως και τι μου είπε ότι δεν ηξερε πως να το κάνει και την τράβηξε με δύναμη κατω. Η κουρτίνα κοστίζει 400€ καινούρια ειδική παραγγελία από Γερμανία γιατί δεν υπάρχουν ανταλλακτικά εδώ στην Ελλάδα. Του λέω καλά ρε φιλαράκι γιατι δεν με φωναξες να στην καταβασω? Και μου απαντάει έτσι νόμιζα κατεβαίνει (σπάζοντας την). Απτην ολόκληρο κουμπί έχει στην κονσόλα. Το σπαστικό βέβαια είναι ότι δεν μου το είπανε μέχρι να το δω εγώ. Συννενοηθηκα με το αφεντικό του βενζινάδικου και τα λεφτά θα επιστραφούν με πετρέλαιο θέρμανσης ή βενζίνες. 

Το θέμα όμως δεν είναι αυτό αλλά η ταλαιπωρία που θα τραβήξω μέχρι να έρθει το ανταλλακτικό (ή να βρω κάποια από Ευρώπη) και να αφήσω το αυτοκίνητο 1 μέρα στον ηλεκτρολόγο γιατί διαλύεται όλο το πίσω μέρος του.

Θέλει πολύ προσοχή παιδιά και ειδικά σε μαγαζιά με άχρηστους κυριολεκτικά.

• Like 1

Να πω κατι για τον καθαρισμο του αυτοκινητου επιπλεον. 

Οποτε το παω για πλυσιμο λεω στα παιδια να ανοιξουν καπο και να περασουν με αερα την μηχανη γενικα και με ενα πανι να την καθαρισουν συν το καπο απο κατω. Νερο να πλυνω την μηχανη ποτε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλλοι με τον καθαρισμό αυτοκινήτου έχουν σχέση αγάπης εγώ έχω σχέση μίσους. Πλύσιμο όταν βρέχει.

Και φέτος ρε γαμώτο δεν έχει καθόλου βροχές Αθήνα οπότε φανταστείτε την όψη του.:P

Επεξ/σία από papoys1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...