captain gold Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 θελω να αγορασω υλικα καθαρισμου για το αμαξι για πλαστικες επιφανειες ,,, καφεδες και ολα τα σχετικα// θελώ υλικα και για το εσωτερικο μερος αλλα για το εξωτερικο μερος του αμαξιου., πια θα μπορουσατε να μου προτεινετε>? και απο απο που να τα αγοραζα>? μεσα στα υλίκα να συμπεριλαμβανοντε πανακια και ολα τα σχετικα για τα υλικα. θελω ενα full set απο υλικα που να τα περιλαμβανει ολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Για κοιτα εδω https://www.mysonax.gr/autoshop/?gclid=Cj0KCQjw2pXXBRD5ARIsAIYoEbcpcrB27R7Sm4k1IU6HguQzin6AzUcu4g2e2BkdH1LMi2ieYActYY4aAizJEALw_wcB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captain gold Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 θελω ενα full set απο υλικα που να τα περιλαμβανει ολα. μπορειτε να μου προτεινετε ενα full set απο υλικα? https://www.mysonax.gr/autoshop/168--gyalistika-xromatos ενα full set απο υλικα μπορειτε να μου προτεινετε που να τα περιεχει ολα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 32 λεπτά πριν, captain gold είπε θελω ενα full set απο υλικα που να τα περιλαμβανει ολα. μπορειτε να μου προτεινετε ενα full set απο υλικα? https://www.mysonax.gr/autoshop/168--gyalistika-xromatos ενα full set απο υλικα μπορειτε να μου προτεινετε που να τα περιεχει ολα? Αυτο που σου εδωσα δεν σου κανει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captain gold Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Καθαριστικά-Σαμπουάν Γυαλιστικά χρώματος Φροντίδα Μοτό Υγρά Ψυγείου Προστασία μηχανής Slick50 Sonax Καθαρισμός & φροντίδα αυτοκινήτου Πρόσθετα Βελτιωτικά Καυσίμου & Λαδιού Αξεσουάρ Αυτοκινήτων Γυάλισμα & Καθαρισμός Σκαφών Λιπαντικά Κινητήρων Καθαριστικά Αποσμητικά Κλιματισμού Λιπαντικά-καθαριστικά Σπρέι Προστασία Χειμώνα Υαλοκαθαριστήρες Αρωματικά αυτοκινήτου Aσφάλειες ηλεκτρικών αυτοκινήτου Σπρέι Χρώματων Αυτοκινήτου Προστασία των χεριών Περιποίηση Ποδηλάτων Σφραγιστικά διαρροών ψυγειου ολα αυτα εινε full set??για το αμαξι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δε ξερω ποσο χρονο εχεις και τι χρηματα διαθετεις και ποσο ορεξη εχεις και τι αμαξι εχεις. Ετιμα σετ δε νομιζω να υπαρχουν τα οποια να συμφερουν. Γενικα για αρχη ιδανικα για μενα θες καποιο καλο σαμπουαν της sonax η meguiars κτλ ενα η δυο κουβαδες , γαντι με μικροινες , καλη πετσετα στεγνωματος με μικροινες που να μηνγρατζουναει, καποιο καθαριστικο για μοκετες υφασματα και πλαστικα με προστασια αλλα μονο επωνυμα για να μη παρεις τα πλαστικα στο χερι μετα. Τελος για μενα αξιζει καινκαποιο καθαριστικο για τζαμια αυτοκινητου καθως και πανακια μικοκροινων Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από ParhsG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captain gold Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 ολα αυτα που μου προτεινες εννοω καλο σαμπουαν της sonax η meguiars κτλ ενα η δυο κουβαδες , γαντι με μικροινες , καλη πετσετα στεγνωματος με μικροινες που να μηνγρατζουναει, καποιο καθαριστικο για μοκετες υφασματα και πλαστικα με προστασια αλλα μονο επωνυμα για να μη παρεις τα πλαστικα στο χερι μετα. Τελος για μενα αξιζει καινκαποιο καθαριστικο για τζαμια αυτοκινητου καθως και πανακια μικοκροινων μπορεις; να μου δωσεις λινκς για το καθενα απο το https://www.mysonax.gr/autoshop?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Γιατί ρε άνθρωπε μου δεν το ψάχνεις μόνος σου? Εκτός αυτού υπάρχει ολόκληρο skroutz! Μην τα θέλουμε όλα στο πιάτο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cobain_7 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Κουβα, σφουγγαρι, AVA για τα πιατα, και ενα πετσι για στεγνωμα. Αζαξ και εφημεριδα για τα τζαμια. Ασε μας ρε φιλε με μικροινες, επιστημονικα σκευασματα, μην κανει αυτο, μην τσιτωσει εκει... αμαξι στο δρομο ειναι, get a life. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Πλυντηριο αυτοκινητων. Καθε 15 μερες καθημερινη παντα με 8 ευρω σε πλυντιριο με ελληνες φυσικα και οχι με πακμαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, mp123 είπε Πλυντηριο αυτοκινητων. Καθε 15 μερες καθημερινη παντα με 8 ευρω σε πλυντιριο με ελληνες φυσικα και οχι με πακμαν. Έχω κλάψει! Κοίτα ο καθένας με το αυτοκίνητο του έχει άλλη σχέση. Πχ μπορεί να έχω ένα fiorino που απλά να κάνω την δουλειά μου και να το πλένω μόνο με την βροχή ή να έχω μια m.benz s class την οποια αν θέλω να την κάνω μονος μου θα δώσω money και θα πάρω πράγματα αξίας για όλες τις δουλειές ή αν δεν το κατέχω με αυτά θα την πάω σε έναν detailer, θα σκάσω 200-300€ και θα μου την κάνει τσιλικο για ένα χρόνο με κερωμα ή κεραμική επίστρωση. Όλα είναι στο μεράκι που έχει ο καθένας για το αυτοκίνητο του και πόσο ψείρας ειναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Οπως και να εχει μακρυα απο detailer που εχουν πακμαν. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, mp123 είπε Οπως και να εχει μακρυα απο detailer που εχουν πακμαν. Φίλε καλά τα λες. Πακμαν μου έσπασε σε βενζινάδικο (μεγάλη αλυσίδα) την πίσω ηλεκτρική κουρτίνα (Passat 2006) ενώ το είχα αφήσει για εσωτερικό καθαρισμό. Όταν του είπα πως και τι μου είπε ότι δεν ηξερε πως να το κάνει και την τράβηξε με δύναμη κατω. Η κουρτίνα κοστίζει 400€ καινούρια ειδική παραγγελία από Γερμανία γιατί δεν υπάρχουν ανταλλακτικά εδώ στην Ελλάδα. Του λέω καλά ρε φιλαράκι γιατι δεν με φωναξες να στην καταβασω? Και μου απαντάει έτσι νόμιζα κατεβαίνει (σπάζοντας την). Απτην ολόκληρο κουμπί έχει στην κονσόλα. Το σπαστικό βέβαια είναι ότι δεν μου το είπανε μέχρι να το δω εγώ. Συννενοηθηκα με το αφεντικό του βενζινάδικου και τα λεφτά θα επιστραφούν με πετρέλαιο θέρμανσης ή βενζίνες. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό αλλά η ταλαιπωρία που θα τραβήξω μέχρι να έρθει το ανταλλακτικό (ή να βρω κάποια από Ευρώπη) και να αφήσω το αυτοκίνητο 1 μέρα στον ηλεκτρολόγο γιατί διαλύεται όλο το πίσω μέρος του. Θέλει πολύ προσοχή παιδιά και ειδικά σε μαγαζιά με άχρηστους κυριολεκτικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Να πω κατι για τον καθαρισμο του αυτοκινητου επιπλεον. Οποτε το παω για πλυσιμο λεω στα παιδια να ανοιξουν καπο και να περασουν με αερα την μηχανη γενικα και με ενα πανι να την καθαρισουν συν το καπο απο κατω. Νερο να πλυνω την μηχανη ποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Άλλοι με τον καθαρισμό αυτοκινήτου έχουν σχέση αγάπης εγώ έχω σχέση μίσους. Πλύσιμο όταν βρέχει. Και φέτος ρε γαμώτο δεν έχει καθόλου βροχές Αθήνα οπότε φανταστείτε την όψη του. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από papoys1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα