orestis000 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Καλημέρα, Ο πατέρας μου εδώ και χρόνια είχε ένα πρόγραμμα στο οποίο μπορούσε να βάζει τα δεδομένα των ασθενών του (ηλικία, διεύθυνση κτλ.), ημερολόγιο για ραντεβού και εικόνες(καρδιογραφήματα, ακτινογραφίες κτλ.). Τελευταία έχει κάποια προβλήματα με το πρόγραμμα και η εταιρία που το έγραψε έχει κλείσει. Σκέφτομαι να του στήσω ένα database στην access. Το πρόβλημα είναι ότι έχω να ασχοληθώ με access εδώ και 7-8 χρόνια από τότε που έδωσα το ECDL Expert. Ξέρετε εάν υπάρχει πουθενά κανένα έτοιμο template που να μπορώ να τροποποιήσω; Ή θα πρέπει να τα κάνω όλα από την αρχή; Αυτό που δεν ξέρω εάν θα δουλέψει είναι οι εικόνες. Στην ουσία θέλω όταν πατάω ένα όνομα να μου ανοίγει ο φάκελος με όλες της εικόνες του ασθενή αυτού. Μπορεί να γίνει αυτό; Ή να μην ασχοληθω καν; Υ.Γ. λογικά σε 2-3 βδομάδες θα προσπαθήσω να το φτιάξω.
masteripper Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Κοίτα μπορείς να το ξεκινήσεις και να δεις που θα σε βγάλει...αμφιβάλλω πάντως αν το ECDL δίνει τα εφόδια που πρέπει πέρα απο τα απολύτως βασικά .. Εδώ έχουμε φάει την ζωή μας στην Access φτιάχνοντας εφαρμογές βαρέως τύπου και δεν περνάει μέρα που να μην πετάγεται κάτι καινούργιο. Συμβουλή ...οι εικόνες δεν αποθηκεύονται στην Access ...απλώς δεν τα πάει καλά με αρχεία και θα την ζορίσεις χωρίς λόγο...είτε σε κάποιο directory είτε σε άλλο database engine. Αν θες μπορούμε να το συζητήσουμε και σε επαγγελματικό επίπεδο.
kormos Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, masteripper είπε Κοίτα μπορείς να το ξεκινήσεις και να δεις που θα σε βγάλει...αμφιβάλλω πάντως αν το ECDL δίνει τα εφόδια που πρέπει πέρα απο τα απολύτως βασικά .. Εδώ έχουμε φάει την ζωή μας στην Access φτιάχνοντας εφαρμογές βαρέως τύπου και δεν περνάει μέρα που να μην πετάγεται κάτι καινούργιο. Συμβουλή ...οι εικόνες δεν αποθηκεύονται στην Access ...απλώς δεν τα πάει καλά με αρχεία και θα την ζορίσεις χωρίς λόγο...είτε σε κάποιο directory είτε σε άλλο database engine. Αν θες μπορούμε να το συζητήσουμε και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Access μια χαρά αποθηκεύει αρχεία εικόνας...(χωρίς κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα)
elio_1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Αν θέλεις να "λερωθείς" δοκίμασε το dolimed. Έχει ότι χρειάζεσαι για διαχείρηση ασθενών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα