Προς το περιεχόμενο

προβλημα με κλειδι audi a3

νικος82

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια καλημερα σε ολους!

εχω ενα προβλημα με το κλειδι του a3 μου!με το ενα κλειδι ξεκλειδωνει κανονικα η πορτα του οδηγου,ενω με το αλλο οχι!!προφανως καποιο θεμα εχει το ενα κλειδι...μηπως εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να επαθε;;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η πόρτα του του συνοδηγού με ποιο ανοίγει; Με ποιο απο τα δυο παιρνει εμπρος το αμαξι ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

η πορτα του συνοδηγου με κανενα οκ αυτο το ηξερα,ετσι το πηρα(μεταχειρισμενο)...αλλα του οδηγου μεχρι πριν λιγο καιρο ανοιγε και με τα δυο..τωρα μονο με το ενα

επισης και με τα δυο κλειδια παιρνει μπρος το αμαξι,σορυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρα την πορτα του συνοδηγου την ξεχναμε εκτος και φτιαξεις την κλειδαρια

Ελεγξε και την κλειδαρια του οδηγου γιατι ειναι πολυ παραξενο αυτο που λες  να μην ανοιγει την ποτα αλλα να γυριζει την μιζα.

Κοστος νεου κλειδιου 50 ευρω για απλα να ανοιγει πορτα και να βαζει εμπρος και 100 αν θελεις το αναδιπλουμενο σαν της μαμας.

Θα σου ενα να φτιαξεις ενα αναλογα με τα οικονομικα σου γιατι αν παθει κατι το αλλο ισως εχεις προβλημα και ου μπλεξεις με audi .

Ενα απλο εφτιαξε η κορη μου για το ΤΤ γιατι οι πορτες ανοιγουν και  με τον συναγερμο .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Η κλειδαριά δεν νομίζω να έχει πρόβλημα γιατί με  το άλλο κλειδί ανοίγει κανονικά όπως σου είπα..επίσης έχω περασμένο στο κλειδι τον συναγερμό.να σου πω ότι το κλειδί τον συναγερμο τον αφοπλίζει κανονικά,απλά δεν ανοίγει την πόρτα...

Άρα προτείνεις αλλαγή κλειδιού ε;

32 λεπτά πριν, νικος82 είπε

Η κλειδαριά δεν νομίζω να έχει πρόβλημα γιατί με  το άλλο κλειδί ανοίγει κανονικά όπως σου είπα..επίσης έχω περασμένο στο κλειδι τον συναγερμό.να σου πω ότι το κλειδί τον συναγερμο τον αφοπλίζει κανονικά,απλά δεν ανοίγει την πόρτα...

Άρα προτείνεις αλλαγή κλειδιού ε;

Εγω αυτο θα σου προτεινα. Η κορη μου το εφταξε σε εναν στο Γαλατσι .Αν σε ενδιαφερει στειλε pm.

Αντί να κάνεις άσκοπα έξοδα, πάνε σε μια αντιπροσωπεία να σου πούνε τι έχει ακριβώς και τι θέλει και με πόσα χρήματα. Εξ αποστάσεως και δια μέσω πληκτρολογίου δεν γίνεται τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...