Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Εξωτερικός σκληρός δίσκος USB 3.0 χωρίς εξωτερική τροφοδοσία (USB bus powered) 2.5" Verbatim Store 'n Go 53023 1 TB  39.90 €

Verbatim Store 'n Go.jpg

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 7
Δημοσ.

Να υποθέσω για xbox one s κάνει μιάς και είναι Usb 3.0?

Όποιος μπορεί ας απαντήσεις μιας και θέλω έναν εξωτερικό σκληρό.

ευχαριστώ,

• Thanks 1
Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω έναν εξωτερικό και δεν είμαι γνώστης. Εσείς μου τον προτείνεται;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα ακόμη ερώτημα είναι το αν βγαίνει ο δίσκος από την θήκη ή είναι μαζί με την πλακέτα του USB3.0, μιας και έψαχνα για προσωρινό δίσκο στην τιμή αυτή.

Ψάχνω και δεν βρίσκω κάπου review με αποσυναρμολόγηση

Μόνο για τον Verbatim 53100 Store 'n' Go USB 3.0 Enclosure Kit

Επεξ/σία από HamerZ
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Choutas είπε

Σκέφτομαι να πάρω έναν εξωτερικό και δεν είμαι γνώστης. Εσείς μου τον προτείνεται;

Ναι, προτείνεται, σχετικά παλιό αλλά πολύ καλό μοντέλο... 

22 λεπτά πριν, HamerZ είπε

Ένα ακόμη ερώτημα είναι το αν βγαίνει ο δίσκος από την θήκη ή είναι μαζί με την πλακέτα του USB3.0, μιας και έψαχνα για προσωρινό δίσκο στην τιμή αυτή.

https://www.quickshop.gr/ProductDetails.aspx?product=8919FD64-8333-444C-BD4E-B79303E26706

https://www.quickshop.gr/ProductDetails.aspx?product=A4154CEC-B639-4F2E-9B58-7A9108AFB9A3

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι στον τιτλο γραφουμε "χωρίς εξωτερική τροφοδοσία (USB bus powered)" ; 

Ολοι οι 2.5αρηδες ετσι ειναι! Την εξαιρεση θα επρεπε να σημειωσει καποιος στον τιτλο αν υπαρξει, οχι τα στανταρ.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί έτσι κανείς μεγαλύτερο ντόρο και πωλήσεις.... :P (ουαου 2.5αρης που δεν θέλει ρεύμα,καλή φάση χαχα)

Κόλπα του μάρκετινγκ είναι αυτά.... :) :) :P

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Eddy_Gordo είπε

Για καποιον λογο , πλεον τον δειχνει στα 52,99 Ε

Τελείωσε η προσφορά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 ώρες πριν, HamerZ είπε

δεν νομιζω οτι υπαρχουν πια τετοιοι. νομιζω και καλα δεν χρησιμοποιουν adapters στο usb 3 για καλυτερη τροφοδοσια/ επιδοσεις στις 2.5 ιντσες.

για verbatim συγκεκριμενα δεν ξερω ωστοσο, μπορει και να σωνεται:P

απ την αλλη δεν νομιζω οτι θα χουν τοσο ευκολα προβλημα τετοιοι  δισκοι γιατι δεν ειναι πια usb adapter της πλακας.

παντως γενικα εξωτ 2,5αρη σαν long term storage χωρις sata interface, δεν θα παιρνα. μονο σαν αναλωσιμο πχ για κονσολα ταινιες tv κτλ που για τετοια δουλεια φθηνος και αξιοπρεπης σε μεγεθος ειναι

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, tragikoss είπε

αν προλαβε κανεις να τον παραγγειλει να μας πει

χαχα

Εγώ τον παρήγγειλα χθες. Ευχαριστώ τον zacharis, πριν από 14 ώρες έβαλε την προσφορά. Γιατί να μην προλαβαίναμε? 13.10 έκανα την παραγγελία.

Επεξ/σία από pankostas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tragikoss είπε

αν προλαβε κανεις να τον παραγγειλει να μας πει

χαχα

Αυτά -αν φυσικά ξέρεις τι ψάχνεις- δεν τα ψειρίζεις πολύ γιατί τελειώνουν γρήγορα, χοχοχοχοχο...

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...