pptsmps Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 ΣΚΟΥΠΑΚΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ 12V TRISTAR KR-3178 29 ευρώ απο 49 (τελική) στο e-shop Επικολλώ την περιγραφή: Ο συνδυασμός μιας ισχυρής μπαταρίας 12 V και ενός μοναδικού βύσματος αυτοκινήτου με καλώδιο 2,5 m κάνει αυτό το ηλεκτρικό σκουπάκι το πιο ιδανικό σκουπάκι για το σπίτι και το αυτοκίνητό σας. Περιλαμβάνει ένα δοχείο σκόνης εύκολο στο άδειασμα και ένα πλενόμενο φίλτρο. Επίσης περιλαμβάνεται εργαλείο βουρτσίσματος και σχισμών. Τάση: 12 volt. Όγκος: 0,55 λίτρα. Χρήση με μπαταρία: Έως 15 λεπτά. Επίπεδο θορύβου: 68 dB. Μήκος καλώδιου τροφοδοσίας: 2,5 μέτρα. Έξτρα: Στεγνό και υγρό καθάρισμα, χώρος αποθήκευσης καλωδίου, πλενόμενο φίλτρο, διαφανές δοχείο σκόνης. Περιεχόμενα συσκευασίας: TRISTAR KR-3178, προσαρμογέας αυτοκινήτου 12V, βάση στήριξης τοίχου, τροφοδοτικό 220/240V. Εγγύηση: 2 χρόνια. DOA 7 ημερών Ψάχνω κάμποσο καιρό ένα σκουπάκι...Αξίζει? έχει κάποιος άποψη για στο συγκεκριμένο;
mourgolukos Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Για σκουπάκι δεν ξέρω, προσωπικά ξυριστική μηχανή της tristar που πηρα, την πρότεινα και την έχουν και 2 γνωστοί μου και 2 χρόνια τώρα είμαστε υπερευχαριστημένοι από την μάρκα
hpdra Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Να πω την αληθεια, δε μου αρεσει το στόμιο μπροστά, με την πρακτική έννοια. Θα ρουφάει καλά με τέτοια κλίση που του δώσανε?
milos Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Εδω ένα review μήπως σε βοηθήσει. https://m.youtube.com/watch?v=mKO5eypcFw8
bandit4 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Αν το εχει καποιος ας μας πει για την απορροφητικη του ικανοτητα...
stelios18120 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, funbreaker είπε Το πήρα. Όταν το δουλέψεις από Δευτέρα,δώσε feedback να δούμε τι αξιζει
Damachi Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Τι θα κανει στα υγρα δηλαδη θα καθαριζει τη σαμπανιερα της Aston Martin ;
MikeJ Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Το είχα πάρει τη προηγούμενη φορά που ήταν στα 29. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μέτρο σύγκρισης καθώς πριν είχα μόνο σκούπες και όχι σκουπάκια. Για τη δουλειά που το ήθελα, δηλαδή να μαζεύω μικρο σκουπιδάκια στο σπίτι χωρίς να χρειάζεται να βγάζω τη μεγάλη σκούπα κάθε μέρα, με βόλεψε. Η μπαταρία κρατάει αρκετά μπορώ να πω. Για όσους έχουν αμάξι έχει καλώδιο που συνδέεται στον αναπτήρα. Ένα αρνητικό (όχι τραγικό αλλά μη βολικό) είναι ότι ο φορτιστής είναι ενσωματωμένος στη βάση που σου δίνουν για επιτοίχια τοποθέτηση , (αλλά εγώ δεν θέλω να το τοποθετήσω στο τοίχο), οπότε όταν θέλεις να το φορτίσεις πρέπει να φέρεις όλη τη βάση για να το τοποθετήσεις μέσα... Αυτό ήταν σχεδιασμός από πόντιους. (Έχω αντίστοιχες ξυριστικες πχ στις οποίες όμως είναι προαρετικό δλδ το καλώδιο φόρτισης βγαίνει από τη βάση.)
maxdore217 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, MikeJ είπε Το είχα πάρει τη προηγούμενη φορά που ήταν στα 29. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μέτρο σύγκρισης καθώς πριν είχα μόνο σκούπες και όχι σκουπάκια. Για τη δουλειά που το ήθελα, δηλαδή να μαζεύω μικρο σκουπιδάκια στο σπίτι χωρίς να χρειάζεται να βγάζω τη μεγάλη σκούπα κάθε μέρα, με βόλεψε. Η μπαταρία κρατάει αρκετά μπορώ να πω. Για όσους έχουν αμάξι έχει καλώδιο που συνδέεται στον αναπτήρα. Ένα αρνητικό (όχι τραγικό αλλά μη βολικό) είναι ότι ο φορτιστής είναι ενσωματωμένος στη βάση που σου δίνουν για επιτοίχια τοποθέτηση , (αλλά εγώ δεν θέλω να το τοποθετήσω στο τοίχο), οπότε όταν θέλεις να το φορτίσεις πρέπει να φέρεις όλη τη βάση για να το τοποθετήσεις μέσα... Αυτό ήταν σχεδιασμός από πόντιους. (Έχω αντίστοιχες ξυριστικες πχ στις οποίες όμως είναι προαρετικό δλδ το καλώδιο φόρτισης βγαίνει από τη βάση.) Μια ακόμα πληροφορία αν σου είναι εύκολο μιας και το έχεις . Μπορείς να δεις μια αν γράφει κάπου την χωρητικότητα Μπαταρίας ? και πόσο είναι Πόσο καιρό το έχεις στην κατοχή σου ?
MikeJ Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Βάζω μια φώτο στο σπόιλερ από τα χαρακτηριστικά πάνω στο σκουπάκι. 2 μήνες το έχω αλλά με ελαφριά χρήση. Γενικά πιστεύω μέχρι 40-50 ευρώ όλα αυτά τα σκουπάκια λίγο πολύ ίδια είναι. Το θέμα είναι πόσο θα κρατήσει η μπαταρία του. 1
Mr V Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 36 λεπτά πριν, MikeJ είπε Βάζω μια φώτο στο σπόιλερ από τα χαρακτηριστικά πάνω στο σκουπάκι. 2 μήνες το έχω αλλά με ελαφριά χρήση. Γενικά πιστεύω μέχρι 40-50 ευρώ όλα αυτά τα σκουπάκια λίγο πολύ ίδια είναι. Το θέμα είναι πόσο θα κρατήσει η μπαταρία του. Απόκρυψη περιεχομένων για το αμαξι δουλευει απευθειας με παροχη ρευματος απο τον αναπτηρα ή πρεπει να φορτισει η μπαταρια πρωτα?
chsam Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 23 λεπτά πριν, Mr V είπε για το αμαξι δουλευει απευθειας με παροχη ρευματος απο τον αναπτηρα ή πρεπει να φορτισει η μπαταρια πρωτα? Απευθειας, εχει ενσωματωμενο καλωδιο με βυσμα αναπτηρα που ειναι "κρυμμενο" πανω στο σκουπακι
bandit4 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, MikeJ είπε Βάζω μια φώτο στο σπόιλερ από τα χαρακτηριστικά πάνω στο σκουπάκι. 2 μήνες το έχω αλλά με ελαφριά χρήση. Γενικά πιστεύω μέχρι 40-50 ευρώ όλα αυτά τα σκουπάκια λίγο πολύ ίδια είναι. Το θέμα είναι πόσο θα κρατήσει η μπαταρία του. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ρωτησα πριν γιατι την πατησα με ενα σκουπακι hoover handy. Πολυ αδυναμο και ελαχιστη διαρκεια μπαταριας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα