gregory22 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, εδώ και μια εβδομάδα έχω ένα πρόβλημα σύνδεσης WIFI στο ρούτερ της κατοικίας μου. Για να τα πούμε απο την αρχή όμως: Το ρούτερ και συγκεκριμένα το Siemens SL2-141 το είχα συνδεδεμένο στην πρίζα τηλεφώνου στο υπνοδωμάτιο όπου είχα τον υπολογιστή με το WIFI ανοικτό και δίχως πρόβλημα να συνδέονται οι συσκευές εφόσον περνούσα το WEP key σε αυτές. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν μετέφερα το ρούτερ σε πρίζα στο σαλόνι και άλλαξα την πρίζα του υπνοδωματίου σε ethernet ώστε να έχει ο υπολογιστής σύνδεση. Το δικό μου iphone δεν συνδέεται παρόλο που δεν έχω κάνει την παραμικρή αλλαγή ούτε στις ρυθμίσεις του ρούτερ ούτε στο iphone. Να σημειώσω οτι το iphone της συζύγου μου συνδέεται κανονικά. Βλέπει το δυκτιο και μόλις πάει να συνδεθεί, κάτω απο το όνομα του δυκτίου γράφει "Δεν υπάρχει σύνδεση στο διαδύκτιο" Προτείνεται κάτι απο την εμπειρία σας? ευχαριστώ Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από gregory22
kormos Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, gregory22 είπε Καλημέρα, εδώ και μια εβδομάδα έχω ένα πρόβλημα σύνδεσης WIFI στο ρούτερ της κατοικίας μου. Για να τα πούμε απο την αρχή όμως: Το ρούτερ και συγκεκριμένα το Siemens SL2-141 το είχα συνδεδεμένο στην πρίζα τηλεφώνου στο υπνοδωμάτιο όπου είχα τον υπολογιστή με το WIFI ανοικτό και δίχως πρόβλημα να συνδέονται οι συσκευές εφόσον περνούσα το WEP key σε αυτές. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν μετέφερα το ρούτερ σε πρίζα στο σαλόνι και άλλαξα την πρίζα του υπνοδωματίου σε ethernet ώστε να έχει ο υπολογιστής σύνδεση. Το δικό μου iphone δεν συνδέεται παρόλο που δεν έχω κάνει την παραμικρή αλλαγή ούτε στις ρυθμίσεις του ρούτερ ούτε στο iphone. Να σημειώσω οτι το iphone της συζύγου μου συνδέεται κανονικά. Βλέπει το δυκτιο και μόλις πάει να συνδεθεί, κάτω απο το όνομα του δυκτίου γράφει "Δεν υπάρχει σύνδεση στο διαδύκτιο" Προτείνεται κάτι απο την εμπειρία σας? ευχαριστώ Το να διαγράψεις το συγκεκριμένο δίκτυο από το IPhone σου και να το ξαναπροσθεσεις το έχεις σκεφτεί; 1
gregory22 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Αν εννοείς, 'αγνόηση" ναι. Για διαγραφή δικτύου δεν νομίζω οτι έχει το iphone εκτός αν έχει και δεν το ξέρω.
kormos Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, gregory22 είπε Αν εννοείς, 'αγνόηση" ναι. Για διαγραφή δικτύου δεν νομίζω οτι έχει το iphone εκτός αν έχει και δεν το ξέρω. Το ίδιο είναι με άλλη ορολογία... Εναλλακτικά μπες στο router και κάνε ενα reboot και ξαναδοκίμασε να συνδεθείς 1
gregory22 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 11 λεπτά πριν, kormos είπε Το ίδιο είναι με άλλη ορολογία... Εναλλακτικά μπες στο router και κάνε ενα reboot και ξαναδοκίμασε να συνδεθείς δοκίμασα, τιποτα....
kormos Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 22 λεπτά πριν, gregory22 είπε δοκίμασα, τιποτα.... Δες αν μπορείς απο hotspot να συνδεθείς 1
webparts Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Στις 29/4/2018 στις 9:51 ΠΜ, gregory22 είπε Βλέπει το δυκτιο και μόλις πάει να συνδεθεί, κάτω απο το όνομα του δυκτίου γράφει "Δεν υπάρχει σύνδεση στο διαδύκτιο" Συνδεεται στο router και δεν εχει ιντερνετ,ή δε συνδεεται καν; Μη σκας επειδη εμφανιστηκε το προβλημα μετα τη μεταφορα,μπορει να ειναι συμπτωματικο. Να υποθεσω οτι δοκιμασες reset και οχι απλα reboot? 1
gregory22 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 δεν ξέρω πώς έγινε αλλά με την 10η επανεκκίνηση συνδέθηκε. ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 ασχετο με το αρχικο προβλημα σου αλλα δεν κλειδωνουμε router με wep αλλα wpa και κατα προτιμηση wpa2. On 29/4/2018 at 09:51, gregory22 said: Καλημέρα, εδώ και μια εβδομάδα έχω ένα πρόβλημα σύνδεσης WIFI στο ρούτερ της κατοικίας μου. Για να τα πούμε απο την αρχή όμως: Το ρούτερ και συγκεκριμένα το Siemens SL2-141 το είχα συνδεδεμένο στην πρίζα τηλεφώνου στο υπνοδωμάτιο όπου είχα τον υπολογιστή με το WIFI ανοικτό και δίχως πρόβλημα να συνδέονται οι συσκευές εφόσον περνούσα το WEP key σε αυτές. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν μετέφερα το ρούτερ σε πρίζα στο σαλόνι και άλλαξα την πρίζα του υπνοδωματίου σε ethernet ώστε να έχει ο υπολογιστής σύνδεση. Το δικό μου iphone δεν συνδέεται παρόλο που δεν έχω κάνει την παραμικρή αλλαγή ούτε στις ρυθμίσεις του ρούτερ ούτε στο iphone. Να σημειώσω οτι το iphone της συζύγου μου συνδέεται κανονικά. Βλέπει το δυκτιο και μόλις πάει να συνδεθεί, κάτω απο το όνομα του δυκτίου γράφει "Δεν υπάρχει σύνδεση στο διαδύκτιο" Προτείνεται κάτι απο την εμπειρία σας? ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα