xartrip Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Καλησπέρα παιδιά.Πρόσφατα(oύτε εβδομάδα) πήρα ένα καινούριο S8 στο οποίο ενώ όλα πάνε τούμπανα έχω παρατηρήσει ένα θέμα,ζεσταίνεται υπερβολικά εύκολα και μου κάνει εντύπωση πως συμβαίνει αυτό σε μια τέτοια καινούρια συσκευή.Το πήρα από Σκρουτζομάγαζο και από ότι κατάλαβα από την συσκευασία προοριζόταν για Γερμανία.Σημείωση πως του έκανα όλες τις προτεινόμενες αναβαθμίσεις που είχε το κινητό. Το ζήτημα λοιπόν που έχω είναι ότι μπορεί μεν να μην ζεσταίνεται αρκετά αλλά ζεσταίνεται πάρα πολύ εύκολα.Πεντάλεπτο να το κρατήσω στο χέρι σε εντελώς τυπική χρήση μπορεί να ζεσταθεί.Οι εφαρμογές που του έχω εγκαταστήσει μέχρι στιγμής είναι ελάχιστες και σε καμία περίπτωση δεν τις λες απαιτητικές.Το αντίθετο.Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει? Προσωπικά πιστεύω ότι κάτι παίζει με τις αναβαθμίσεις που του έκανα στην αρχή γιατί πριν αυτές γίνουν το κινητό μου φαινόταν μια χαρά για καμιά ώρα που το κράτησα στο χέρι.Καμιά ιδέα κανένας τι μπορεί να είναι?
saruman123 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Όπως το είπες ενδέχεται να φταίει η αναβάθμιση. Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και δες το πως τα πάει για καμία εβδομάδα. Έτσι μπορεί να στρώσει. Βάλε και το accubattery για να σου δείχνει διαφορές ενδείξεις . Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από saruman123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα