Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Alastor192 είπε

μαγκες,δεν ψηνω μεταχειρισμενο πληκτρολογιο γενικοτερα,οτι παρω θα το παρω brand new. Το Patriot V730 πως σας φαινετε?  https://www.skroutz.gr/s/11945744/Patriot-Viper-730.html?from=drop

Πριν αρκετό καιρό ήμουν αναμεσα σε αυτο και στο ck, τελικά το μεγαλο πληθος των reviews με κάνανε να πάρω το ck που αποδείχθηκε αντάξιο των reviews. Γενικά οι διακόπτες του ck έχουν δουλευτεί πολυ παραπανω απο τους kalih του sharkoon και κάποιος λογος θα υπάρχει γι αυτο. 

Θα επέλεγα το sharkoon μονο σε περίπτωση που ήξερα πως ειναι οι blue και red outmemu και κατέληγα οτι δεν μου κανουν. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
20 ώρες πριν, splanis είπε

Ένα χρόνο και με CK104, κανένα παράπονο, για τα λεφτά του είναι τέλειο. Το μόνο που πρόβλημα που μου έβγαλε τον τελευταίο καιρό είναι ότι κάηκε το κόκκινο ledακι σε ένα κουμπί του. 

Απο Ελλαδα το πηρες; Στειλ'το πισω.

Δημοσ.

Τελικα παρηγγειλα το Patriot V 730 .Απ'το να παρω το ck104 που αν και τρελο vfm, το design δεν με τρελανε,ειπα να δωσω 15 ευρω παραπανω και να παρω το V730 που το design και η κατασκευη φαινεται premium.Και τα brown switches ειναι μεση λυση για gaming και κωδικα,μια χαρα. Θα γραψω εντυπωσεις μολις ερθει.

Δημοσ.

λοιπον το παρελαβα σημερα το μεσημερι. Το design ειναι ακομα πιο ωραιο απο κοντα,το εχω συνηθησει ηδη στο typing.To wrist rest κανει την δουλεια του οπως πρεπει,πολυ βολικο.Γενικοτερα θετικοτατες εντυπωσεις μεχρι στιγμης. Και τα κοκκινα λεντακια εχουν το χαβαλε τους.Γενικα σε πρωτη φαση,αν εβαζες ενα razer logo ξερω γω θα πιστευτα ανετα οτι ειναι ακριβο premium πληκτρολογιο.

Θα ξαναποσταρω μετα απο μερικους μηνες,να δω αν θα κρατησει η κατασκευη η θα υπαρξουν φθορες.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και από εμένα. Μιας και ενδιαφέρομαι για την αγορά του ck107 καθότι μ'αρέσει πιο πολύ ο σχεδιασμός του και ας είναι πλαστικό προβληματίζομαι ωστόσο αν το πληκτρολόγιο είναι όντως full rgb ή το κάθε κουμπί μπορεί να λάβει ένα συγκεκριμένο χρώμα μόνο. Γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω από εσάς ή θα πρέπει να κάνω μια ερώτηση στο κατάστημα πριν την αγορά του πληκτρολογίου ώστε να μου πουν οι ίδιοι τι ισχύει?

Δημοσ.
Στις 2/5/2018 στις 6:47 ΜΜ, Alastor192 είπε

Τελικα παρηγγειλα το Patriot V 730 .Απ'το να παρω το ck104 που αν και τρελο vfm, το design δεν με τρελανε,ειπα να δωσω 15 ευρω παραπανω και να παρω το V730 που το design και η κατασκευη φαινεται premium.Και τα brown switches ειναι μεση λυση για gaming και κωδικα,μια χαρα. Θα γραψω εντυπωσεις μολις ερθει.

Σίγουρα είναι πιο θορυβώδες από τους red διακόπτες του CK104

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...