Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα μαγκες,ποια η διαφορα  των 104/107 περαν του χρωματος? Ειμαι μεταξυ αυτων των 2. Δεκτες βεβαια και οποιεσδηποτε προτασεις γυρω στο 50αρικο

Δημοσ.

Το CK 107 είναι πλαστικό ενώ το CK 104 αλουμινένιο αν δεν κάνω λάθος....

Πιστεύω πως σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει ανταγωνισμός εκτός από τα Genesis που φέρνει τα eshop αλλά χάνουν το RGB  στοιχείο...

Δημοσ.

Χρησιμοποιω το  ck104 με μπλε διακόπτες  πολύ καλη ποιότητα κατασκευής είμαι ευχαριστημένος και με το παραπάνω  πολύ στιβαρή κατασκευή αν και δεν του φαίνεται δεν νομίζω να υπάρχει κάτι αντίστοιχο στα λεφτά του(ειδικά τώρα που έχει πάει κάτω απ τα 50 ευρώ),όταν έψαχνα για πληκτρολόγιο καλή ώρα είχα δει και το Sharkoon Skiller Mech SGK1  που φαίνεται πιο μεγάλο και έχει και στήριγμα καρπού υποτίθεται αλλα δεν εχω πρωσοπική γνώμη γι αυτό το πληκτρολόγιο αν καί γενικά έχει πάρα πολυ καλές κριτικές 

Δημοσ.

να σου πω την αληθεια,και το sharkoon πολυ καλη περιπτωση φαινετε.Μ'αρεσει πιο πολυ το κλασικο τουdesign,αλλα και το wrist rest ειναι κατι που χρησιμοποιω.Στα 40€ το CK104 ειναι εξαιρετικη περιπτωση,αλλα φαινεται  οτι ειναι lowbudget,εμφανισιακα τουλαχιστον

Δημοσ.

Ασε τι φαινεται οταν το χρησιμοποιησεις θα το αγαπησεις. Για τους καρπους δες το ck108 που ειναι πιο στρογγυλεμενο εξισου και λιγο παραπανω ποιοτικο,αλλα μη φανταστεις οτι το rest ειναι της προκοπης. Πλαστικουρα ειναι και το μονο μελανο σημειο του.

Σου φαινεται low budget γιατι στις photos το εχουν καρναβαλι. Δες review.

Δημοσ.

εγω θα σου προτεινω αυτο 

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01L6L451Q/ref=oh_aui_detailpage_o03_s00?ie=UTF8&psc=1

δεν ειναι μηχανικο, ωστοσο εχει αισθηση μηχανικου , με το θετικο οτι ειναι σχεδον αθορυβο.

εγω το προτιμησα για να μην ξυπναω τον μικρο μου το βραδυ.

βολευει πολυ στη δαχτυλογραφηση, καθως γραφω εργασιες και διορθωνω κιολας.

σε gaming δεν το εχω δοκιμασει, αλλα θεωρω οτι θα ειναι παρα πολυ καλο

το μονο μηχανικο που ειχα ηταν το corsair k95, που σιγουρα ηταν ανωτερο, αλλα μιλαμε κ για τρομερη διαφορα τιμης.

Δημοσ.

Χωρις να το εχω δει απο κοντα πριν την αγορα, το ck104(red switches) αποδειχτηκε φοβερο.

Ελεω red, χρειαστηκε να περασει ενα διαστημα για να συνηθισω το non-clicky press βεβαια...

Δημοσ.

Εχω και εγω το CK104 καλό βγηκε αν εξαιρεσεις 2-3 κουμπια που σταματησαν να ανταποκρινονται και τα εφτιαξα βαζοντας οινοπνευμα...

(Το ειδα απο ενα βιντεο απο youtube Και ξανα δουλεψαν ) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από την προσφορά αυτή βλέπω έχει και άλλα κομμάτια. Αν δεν σε πειράζει το german layout στο ένα τρίτο της τιμής.

https://www.amazon.fr/gp/offer-listing/B01B4O2GKW/ref=olp_page_4?ie=UTF8&f_used=true&f_usedLikeNew=true&f_usedVeryGood=true&startIndex=30

Στα 57 ευρώ με τα μεταφορικά.

Επεξ/σία από black66.gr
Δημοσ.
9 ώρες πριν, sakis92 είπε

Εχω και εγω το CK104 καλό βγηκε αν εξαιρεσεις 2-3 κουμπια που σταματησαν να ανταποκρινονται και τα εφτιαξα βαζοντας οινοπνευμα...

(Το ειδα απο ενα βιντεο απο youtube Και ξανα δουλεψαν ) 

Βάλε ένα λινκ να το έχουμε υπ'όψιν...

Δημοσ.
Στις 29/4/2018 στις 3:28 ΠΜ, Alastor192 είπε

Καλησπερα μαγκες,ποια η διαφορα  των 104/107 περαν του χρωματος? Ειμαι μεταξυ αυτων των 2. Δεκτες βεβαια και οποιεσδηποτε προτασεις γυρω στο 50αρικο

Καλησπέρα κι από μένα. Γιατί δεν παίρνεις μετ/νο από αγγελία, κάποιο καλύτερο, π.χ. logitech ή corsair που υπάρχουν αρκετά στο φόρουμ με κανα 70άρι; Αν ψάξεις, θα βρεις κάτι καλό.-

Δημοσ.

Καλά τα λέει ο φίλος. Motospeed με 25 ευρώ και είσαι κούκλος!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα χρόνο και με CK104, κανένα παράπονο, για τα λεφτά του είναι τέλειο. Το μόνο που πρόβλημα που μου έβγαλε τον τελευταίο καιρό είναι ότι κάηκε το κόκκινο ledακι σε ένα κουμπί του. 

Επεξ/σία από splanis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...