plan B Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Ψαχνω ενα προγραμμα για να κλειδωσω ενα παιχνιδι του μικρου στο pc εκανα γκουγκλαρισμα αλλα βρηκα κατι ΄΄ληγμενα'' απο το 2010 υπαρχει καποιο προγραμμα (free) δοκιμασμενο;
micos000 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Τι εννοείς "για να κλειδώσω". Ποιο παιχνίδι είναι και τι θέλεις να κλειδώσεις; Δεν θέλεις να παίζει συγκεκριμένο παιχνίδι ή να παίζει συγκεκριμένες ώρες; Για το 2ο δες τίποτα σε parental control.
plan B Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 εννοω να κλειδωσω με κωδικο πχ οταν κλικαρει τη συντομευση να ζηταει κωδικο για να ανοιξει
micos000 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό δεν γίνεται έτσι απλά. Φαντάζομαι ότι θα είδες το ExeLock. Πόσο χρονών είναι ο μικρός; Σκαμπάζει από διαχείριση αρχείων στα windows; Ρωτάω γιατί μπορείς να το κάνεις με κόλπο αλλά αν ο μικρός μπορεί να σκαλίσει τα αρχεία τότε θα μπορέσει να το παρακάμψει. Αυτό που λέω είναι να βάλεις τη συντόμευση του παιχνιδιού σε ένα κλειδωμένο αυτοαποσυμπιεζόμενο rar sfx και να σβήσεις τις συντομεύσεις από το start menu. Έτσι όταν θέλεις να το τρέξεις θα κλικάρεις στο κλειδωμένο αρχείο και θα δίνεις κωδικό για να τρέξει. Αν μου στήλεις σε ένα zip τη συντόμευση θα στο κάνω έτοιμο. Αν όμως ο μικρός είναι λίγο ¨"χάκερ" θα πάει και θα τρέχει το εκτελέσιμο από τον φάκελο του παιχνιδιού ή θα ξαναστήσει το παιχνίδι για να βγάλει καθαρές συντομεύσεις. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από micos000
plan B Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Ο μικρος ειναι κοντα στα 9 και δε νομιζω να το ψαξει περαν της συντομευσης τωρα οσον αφορα το Exe Lock το ειχα εντοπισει αλλα μου εβγαζε αυτο θα προσπαθησω να το κατεβασω χωρις browser protection και θα σου πω εντυπωσεις
plan B Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Λοιπον το προγραμμα ειναι για τα μπαζα, εξαφανιζει οτι του βαλεις με κωδικο (ευτυχως εχα κανει back up) και κλεινει λογω ασυμβατοτητας με τα win 10 οποτε τωρα παμε να ψαξουμε για αλλο προγραμμα
micos000 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Κάνε αυτό που σου είπα με την συντόμευση. Είδα και κανά δύο άλλα δωρεάν αλλά ούτε αυτά δε δούλεψαν στα 10άρια.
tkats Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Καλημέρα, ρίξε μια ματιά κι εδώ... https://www.sordum.org/8486/simple-run-blocker-v1-4/
sistah Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Πριν 3-4 χρονια ειχα χρησιμοποιησει αυτο και δουλευε μια χαρα.
plan B Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, tkats είπε Καλημέρα, ρίξε μια ματιά κι εδώ... https://www.sordum.org/8486/simple-run-blocker-v1-4/ Μολις βρω χρονο θα του ριξω μια ματια ευχαριστω 34 λεπτά πριν, sistah είπε Πριν 3-4 χρονια ειχα χρησιμοποιησει αυτο και δουλευε μια χαρα. Αυτο ειναι σχεδον το ιδιο με το Exe Lock επισης κι αυτο εξαφανησε οτι κλειδωσα με κωδικο
geob Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Καλημέρα, Εγώ εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ το Qustodio (www.qustodio.com) Είναι μια υπηρεσία που είναι δωρεάν για ένα παιδί. Μπορείς να ορίσεις πόσες ώρες ανά ημέρα της εβδομάδας να έχει πρόσβαση στο Η/Υ. (πχ: 1ώρα τη Δε, 1ώρα τη Τρ, 1ώρα την Τε, 1ώρα την Πε, 3ώρες την Πα, 6ώρες την Σα, 3ώρες την Κυ) Ή μπορείς να ορίσεις από ποια ώρα μέχρι ποια τη ώρα ανά ημέρα της εβδομάδας θα έχει πρόσβαση στο Η/Υ. Μπορείς επίσης, να περιορίσεις τις ιστοσελίδες που μπορεί να έχει πρόσβαση με κατηγορίες. Και έχει πολλές ακόμα δυνατότητες. Τις μεταβολές όλων των παραμέτρων μπορείς να τις κάνεις και από άλλων Η/Υ από αυτόν που χρησιμοποιεί ο μικρός ! Εάν θες περισσότερες πληροφορίες πες μου.
kormos Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Στις 5/3/2018 στις 7:57 ΠΜ, geob είπε Καλημέρα, Εγώ εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ το Qustodio (www.qustodio.com) Είναι μια υπηρεσία που είναι δωρεάν για ένα παιδί. Μπορείς να ορίσεις πόσες ώρες ανά ημέρα της εβδομάδας να έχει πρόσβαση στο Η/Υ. (πχ: 1ώρα τη Δε, 1ώρα τη Τρ, 1ώρα την Τε, 1ώρα την Πε, 3ώρες την Πα, 6ώρες την Σα, 3ώρες την Κυ) Ή μπορείς να ορίσεις από ποια ώρα μέχρι ποια τη ώρα ανά ημέρα της εβδομάδας θα έχει πρόσβαση στο Η/Υ. Μπορείς επίσης, να περιορίσεις τις ιστοσελίδες που μπορεί να έχει πρόσβαση με κατηγορίες. Και έχει πολλές ακόμα δυνατότητες. Τις μεταβολές όλων των παραμέτρων μπορείς να τις κάνεις και από άλλων Η/Υ από αυτόν που χρησιμοποιεί ο μικρός ! Εάν θες περισσότερες πληροφορίες πες μου. Η υπηρεσία που αναφέρεις είναι συνδρομητική. Δίνει 3 ημέρες δοκιμαστική έκδοση και μετά σε παραπέμπει σε upgrade . Έχεις κάποιον άλλο τρόπο που να μπορεί να κάνει χρήση lifetime? (εκτός αν εγώ είδα κάτι λάθος...)
plan B Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Τελικα με τη βοηθεια του micos000 το εκανα οπως μου ειπε και δουλευει μια χαρα 1
geob Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 5/5/2018 στις 9:16 ΠΜ, kormos είπε Η υπηρεσία που αναφέρεις είναι συνδρομητική. Δίνει 3 ημέρες δοκιμαστική έκδοση και μετά σε παραπέμπει σε upgrade . Έχεις κάποιον άλλο τρόπο που να μπορεί να κάνει χρήση lifetime? (εκτός αν εγώ είδα κάτι λάθος...) Δες αυτό: Qustodio Free vs. Qustodio Premium, what’s the difference? https://www.qustodio.com/en/help/whats-the-difference-between-qustodio-free-and-qustodio-premium/ Τα παρακάτω είναι free: + Monitoring of Web, Search & Applications + Smart Web Filtering & Safe Search + Social Activity Monitoring incl. Facebook & Twitter + Time Limit Controls + Online Dashboard for Monitoring Child Activity Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από geob
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα