Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους, αποφασισα να βαλω στο σπιτι Wind μονο internet (πιο φτηνη κλασικα,24mbps) κ θελω να σας ρωτησω καταρχην τι αγοραζω (δηλ router η modem router???) με ενδιαφερει να εχω μονο wifi για να συνδεομαι με το κινητο (η αγορα pc ειναι επομενος στοχος κααααποια στιγμη) και το σημαντικοτερο...πως θα κανω την εγκατασταση για να παιζει το wifi? πρεπει να συνδεθω με ενα laptop πρωτα για να κανω τις ρυθμισεις κ μετα θα ειμαι οκ η οχι?

Οπως βλεπεται δεν ειμαι κ παντογνωστης,τα βασικα κατεχω οποτε η βοηθεια σας θα ειναι πολυτιμη!

Σας ευχαριστω!!!

Δημοσ.

οκ σε ευχαριστω! αλλα τι να "αγορασω"...router η modem/router? Ρωταω γτ εχω σπιτι διαφορα τετοια κ αν ειναι να μην αγορασω της wind αλλα να δωσω ενα δικο μου καλυτερα να γλυτωσω τα 30 ευρω που ζητανε

Δημοσ.

Κ ομως ζητανε 30ευρω για την αγορα του...ηρθανε χθες κ ελεγξανε την γραμμη που ειχε ενα θεμα κ μου το ειπανε κ live για τα 30ευρω...τοσο το χρεωνουν δυστυχως. Γι αυτο κ θελω να γλυτωσω τπτ,καταλαβαινεις

Δημοσ.
On 28/04/2018 at 22:20, lek88 said:

Θα έρθει τεχνικός της wind να σου το συνδέσει. 

τεχνικος ερχεται μονο αν ειναι ανενεργος βροχος.αν υπαρχει ηδη ενεργος βροχος τοτε θα ερθει τεχνικος αμα τον πληρωσει.

On 28/04/2018 at 22:33, lek88 said:

Γιατί ζητάνε 30€??? Σε εμάς η Cosmote μας έφερε ρουτερ δωρεάν. 

ο οτε δινει modem router με χρησιδανειο λογω voip.wind πχ το χρεωνει.forthnet το δινε δωρεαν αλλα πλεον δεν ξερω.μερικοι παροχοι δινουν δωρεαν μονο στο vdsl

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, lek88 said:

Τώρα που βάλαμε vsl μας έφερε το νέο ρουτερ δωρεάν. Αλλά και πριν 5 χρονια πάλι δωρεάν το έφερε 

ναι απλα εχουν αλλαξει.οι περισσοτεροι παροχοι παλια τα διναν δωρεαν.πλεον μερικοι τα χρεωνουν εκτος αν ειναι vdsl η αν ειναι voip.o ote  το speedport που πηρες το δινει δωρεαν αλλα ειναι χρησιδανειο.αν διακοψεις το γυρνας πισω

το παλιο πριν 5 χρονια που θα ηταν κανα sagem baudtec κτλ το χαριζε

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, poulinos είπε

ναι απλα εχουν αλλαξει.οι περισσοτεροι παροχοι παλια τα διναν δωρεαν.πλεον μερικοι τα χρεωνουν εκτος αν ειναι vdsl η αν ειναι voip.o ote  το speedport που πηρες το δινει δωρεαν αλλα ειναι χρησιδανειο.αν διακοψεις το γυρνας πισω

το παλιο πριν 5 χρονια που θα ηταν κανα sagem baudtec κτλ το χαριζε

Α δεν το ήξερα... 

Δημοσ.
5 minutes ago, lek88 said:

Α δεν το ήξερα... 

γενικως λογω οτι οι εξοπλισμοι ειναι ενα αρκετα μεγαλο κοστος για αυτο βλεπεις ειτε να τα  πουλανε πλεον ειτε να τα ζητανε πισω ειδικα οταν ειναι καποιο ακριβο μοντελο με voip ειτε να δινουν οτι πιο φτηνιαρικο γινεται.βλεπε  zte, baudtec, sagem,crypto και αλλα πολλα.πχ πιο πολλα που τα ζηταγαν πισω και πολλοι δεν ηξεραν οτι πρεπει να τα δωσουν και τα ειχαν πεταξει,χαρισει,πουλησει η εταιρεια τους τα χρεωνε πχ 50 70 ευρω.βεβαια υπαρχει περιπτωση να πηρες.κατι χρησιδανειο οπως τα fritz της hol αν θυμαμαι καλα τα οποια ηταν πολυ ακριβα αλλα επειδη μετα απο χ χρονια ηταν παλιο μοντελο δεν το ζητανε πισω.αυτο εγινε και σε περιπτωσεις που εκλεισε ενας παροχος που οκ δεν θα τα ζητησει ποτε κανενας πισω.πχ draytek

• Thanks 1
Δημοσ.

Οποτε σε περιπτωση που δεν ερθει τεχνικος...θα μπορεσω να τα κανω αυτα που ζητησα? Γινεται η θα χρειαστει εξειδικευμενη γνωση?

Δημοσ.
46 minutes ago, T0lias said:

Οποτε σε περιπτωση που δεν ερθει τεχνικος...θα μπορεσω να τα κανω αυτα που ζητησα? Γινεται η θα χρειαστει εξειδικευμενη γνωση?

μπαινει στην γραμμη το modem router σεταρετε αυτοματα και εχεις ιντερνετ.τα στοιχεια του  wifi τα defaults ειναι συνηθως κατω απο το router

• Like 1
Δημοσ.
On 28/4/2018 at 21:53, T0lias said:

Καλησπερα σε ολους, αποφασισα να βαλω στο σπιτι Wind μονο internet (πιο φτηνη κλασικα,24mbps) κ θελω να σας ρωτησω καταρχην τι αγοραζω (δηλ router η modem router???) με ενδιαφερει να εχω μονο wifi για να συνδεομαι με το κινητο (η αγορα pc ειναι επομενος στοχος κααααποια στιγμη) και το σημαντικοτερο...πως θα κανω την εγκατασταση για να παιζει το wifi? πρεπει να συνδεθω με ενα laptop πρωτα για να κανω τις ρυθμισεις κ μετα θα ειμαι οκ η οχι?

Οπως βλεπεται δεν ειμαι κ παντογνωστης,τα βασικα κατεχω οποτε η βοηθεια σας θα ειναι πολυτιμη!

Σας ευχαριστω!!!

Και τυπικα το γραφω.Modem router θες οχι σκετο Router.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...