arma1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Καλησπερα ,δουλευω χρονια τον google chrome και μπορω να πω σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος, το τελευταιο εξαμηνο εχω καπου καπου πολλα λαγκαρισματα ,δηλαδη κομπιαζετε το ποντικι , θελω να δοκιμασω καποιον αλλο ο οποιος να ειναι φιλικος στην καθημερινοτητα ,γρηγορος και πρακτικος ,τι προτεινετε; Το laptop μου ειναι με windows 10 64bit ,cpu i5 6200 με 8gb ram
micos000 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Αυτήν τη στιγμή δύο είναι οι mainstream επιλογές για browsers, ο chrome και γενικά όλοι οι chrome based (chomium, opera κτλ) και ο firefox. Οπότε θα έλεγα αν θα φύγεις από τον chrome, ο firefox είναι μονόδρομος. Εννοείται πως δεν πας πουθενά χωρίς ad blocker σε κανέναν browser και η προσωπική μου επιλογή είναι το ublock origin. 5
arma1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μαλιστα , μονοδρομος ε ;ο firefox μου φαινετε λιγο αργος σε σχεση με τον chrome ,τον ειχα δοκιμασει πριν κανα χρονο, δεν μου αρεσε , δεν ξερω αν αλλαξε κατι εως τωρα , οσο για το ad block χρησιμοποιω και εγω το ublock orogin
rofl Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παντως γιαυτα που περιγραφεις δεν κομπιαζει ο chrome. καποιο δικο σου θεμα ειναι αν θες δοκιμασε κι αυτο Press “CTRL” + “Shift” + “Delete” keys in Windows or Linux, or “Command” + “Shift” + “Delete” keys on MacOS. στο διαστημα all time. επελεξε τα παντα εκτος απ τα password Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από rofl 1
arma1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Ευχαριστω φιλε αλλα το ειχα κανει απο πριν αυτο ,παλι τα ιδια, το θεμα ειναι οτι μετα απο λιγη ωρα στρωνει η κατασταση ,δεν ξερω τι φταιει
XPHSTOS_ Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 52 minutes ago, arma1 said: Μαλιστα , μονοδρομος ε ;ο firefox μου φαινετε λιγο αργος σε σχεση με τον chrome ,τον ειχα δοκιμασει πριν κανα χρονο, δεν μου αρεσε , δεν ξερω αν αλλαξε κατι εως τωρα , οσο για το ad block χρησιμοποιω και εγω το ublock orogin Έχουν αλλάξει πολλά στο firefox. Δοκίμασε τον, αν πάλι δεν σου κάνει δοκίμασε Opera (my personal fav) ή τον Vivaldi ή τον Chromium αν προτιμάς ένα καθαρό chrome experience. Opera και Vivaldi που βασίζονται πάνω σε Chrome απλά θα σου προσφέρουν περισσότερα features από αυτόν. Τίποτα άλλο. 1
arma1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, XPHSTOS_ είπε Έχουν αλλάξει πολλά στο firefox. Δοκίμασε τον, αν πάλι δεν σου κάνει δοκίμασε Opera (my personal fav) ή τον Vivaldi ή τον Chromium αν προτιμάς ένα καθαρό chrome experience. Opera και Vivaldi που βασίζονται πάνω σε Chrome απλά θα σου προσφέρουν περισσότερα features από αυτόν. Τίποτα άλλο. Ευχαριστω φιλε, να ξεκινησω με το firefox και βλεπουμε
Miracle Worker Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 28/4/2018 στις 10:02 ΜΜ, micos000 είπε Αυτήν τη στιγμή δύο είναι οι mainstream επιλογές για browsers, ο chrome και γενικά όλοι οι chrome based (chomium, opera κτλ) και ο firefox. Οπότε θα έλεγα αν θα φύγεις από τον chrome, ο firefox είναι μονόδρομος. Εννοείται πως δεν πας πουθενά χωρίς ad blocker σε κανέναν browser και η προσωπική μου επιλογή είναι το ublock origin. Αυτο για το ad blocker απο ποια αποψη το λες; Για την οχληση μονο ή υπαρχει κινδυνος για ιους; Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από Miracle Worker
micos000 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Για την ενόχληση φυσικά. Το έχουν παραχ3σει πλέον τα sites με τις διαφημίσεις. 1
ss13 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Καλή επιλογή , τον χρησιμοποιώ πολύ καιρό χωρίς προβλήματα https://www.palemoon.org/ 1
arma1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Καλησπερα ,για την ιστορια να σας πω τελικα τι εφταιγε ,τσαμπα κατηγορησα τον chrome μιας και το προβλημα υπηρχε και στους αλλους browser που εγκατεστησα ,ο ενοχος ηταν το ασυρματο ποντικι της logitech M185 , τωρα φταιει το συγκεκριμενο η ολα τα ασυρματα ετσι δουλευουν σε λαπτοπ; θα το παρακολουθησω 2-3 μερες για να ειμαι 100% σιγουρος ,μια ωρα τωρα που δουλευω με ενσυρματο δεν υπαρχει θεμα 1
micos000 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 28/4/2018 στις 9:52 ΜΜ, arma1 είπε το τελευταιο εξαμηνο εχω καπου καπου πολλα λαγκαρισματα ,δηλαδη κομπιαζετε το ποντικι Δηλαδή αυτό ήταν και κυριολεκτικά το πρόβλημα; Μπαταρίες άλλαξες; Σε άλλη θύρα δοκίμασες τον δέκτη; Γενικά έχω στο λάπτοπ ασύρματο ποντίκι από το jumbo (το μεγάλο μαύρο) κανά δύο χρόνια και δεν έχω τέτοια θέματα. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από micos000
arma1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Απ οτι φαινεται αυτο ειναι το θεμα φιλε, δοκιμασα και σε αλλη θυρα χωρις αποτελεσμα ,μαλλον το συγκεκριμενο μου κανει νουμερα, εννοειτε πως εχω αλλαξει και μπαταριες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα