georgeγ Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 24 λεπτά πριν, nik0laus είπε . Με μεθόδους του τύπου "ανάβει λαμπάκι και βάζω πενήντα και περιμένω να ξαναανάψει λαμπάκι κλπ" δεν θα βγάλεις σωστά αποτελέσματα... 1 Fabricated αντέδρασε σ'αυτό επειδη εγω ειπα "λαμπακι ρεζερβας" και 50 λιτρα αν εννοεις εμενα με το παραπανω ποστ δεν ειπα καθολου αυτο που γραφεις λαθος το καταλαβες
mp123 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Στην τελικη αναλυση να σου πω ποτε μου δεν νοιαστικα ποσο μου καινε τα αυτοκινητα που ειχα. Μου αρεσανε τα επαιρνα. Εβλεπα ετσι πληροφοριακα ποσο τους εδινε ο κατασκευαστης και ελεγα παντα θα καψει με το ποδι που εχω 2 λιτρα παραπανω. Σιγα μην κατσω να υπολογισω ποσο μου καιει. Αυτο εχω, τοσο καει. Τελος.δεν θα κατσω να ψυρισω την μαιμου. Τωρα με τις καταναλωσεις και τους υπολογισμους κατι ξερω και εγω. 1
nik0laus Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, georgeγ είπε επειδη εγω ειπα "λαμπακι ρεζερβας" και 50 λιτρα αν εννοεις εμενα με το παραπανω ποστ δεν ειπα καθολου αυτο που γραφεις λαθος το καταλαβες οχι φίλε μου δεν το είπα γι αυτό . Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από nik0laus 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, nik0laus είπε Καλό ξημέρωμα που θα βγάλεις μέση κατανάλωση σε λτ/100χλμ με 10 ευρώ βενζίνα..... Τι άλλο θα δούμε εδώ μέσα. Με.... ένα λίτρο ας δοκιμάσει.
mp123 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Τι άλλο θα δούμε εδώ μέσα. Με.... ένα λίτρο ας δοκιμάσει. Για καθιστε λιγο. Αν ο ανθρωπος δεν εχει να βαλει 50 ευρω τι θα του πουμε. Εγω σας λεω κατι που με 10 20 ευρω κανει την δουλεια του.
georgeγ Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, mp123 είπε Στην τελικη αναλυση να σου πω ποτε μου δεν νοιαστικα ποσο μου καινε τα αυτοκινητα που ειχα. Μου αρεσανε τα επαιρνα. Εβλεπα ετσι πληροφοριακα ποσο τους εδινε ο κατασκευαστης και ελεγα παντα θα καψει με το ποδι που εχω 2 λιτρα παραπανω. Σιγα μην κατσω να υπολογισω ποσο μου καιει. Αυτο εχω, τοσο καει. Τελος.δεν θα κατσω να ψυρισω την μαιμου. Τωρα με τις καταναλωσεις και τους υπολογισμους κατι ξερω και εγω. ειναι χρησιμο να ξερεις ποσο καιει π.χ 1)εμενα δεν μου αναβει το λαμπακι ρεζερβας,ξερω καθε 650 το πολυ 700 πρεπει να βαλω βενζινη 2)σε συγκεκριμενο βενζιναδικο βγαζω καταναλωση 7 εως 7,3 λιτρα σε καποια αλλα ξεπερναω τα 8 λιτρα η χρηση ακριβως ιδια αρα?κλεβουν
mp123 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, georgeγ είπε ειναι χρησιμο να ξερεις ποσο καιει π.χ 1)εμενα δεν μου αναβει το λαμπακι ρεζερβας,ξερω καθε 650 το πολυ 700 πρεπει να βαλω βενζινη 2)σε συγκεκριμενο βενζιναδικο βγαζω καταναλωση 7 εως 7,3 λιτρα σε καποια αλλα ξεπερναω τα 8 λιτρα η χρηση ακριβως ιδια αρα?κλεβουν Να βαζεις παντα σε εμπιστο εταιρικο. Γιατι βαζεις αλλου. Εγω σε 2 εταιρικα shell βαζω παντα v power. Πουθενα αλλου.
georgeγ Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, mp123 είπε Να βαζεις παντα σε εμπιστο εταιρικο. Γιατι βαζεις αλλου. Εγω σε 2 εταιρικα shell βαζω παντα v power. Πουθενα αλλου. συνηθως βαζω σε αυτο το εμπιστο που μου βγαζει χαμηλη καταναλωση καποιες φορες βαζω σε αλλα τυχαια που εχουν φθηνη τιμη για να τα τεσταρω τελικα στην πλειοψηφια αυτα με την φθηνη τιμη μου ανεβαινει η καταναλωση στα 8 1
nik0laus Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, georgeγ είπε ειναι χρησιμο να ξερεις ποσο καιει π.χ 1)εμενα δεν μου αναβει το λαμπακι ρεζερβας,ξερω καθε 650 το πολυ 700 πρεπει να βαλω βενζινη 2)σε συγκεκριμενο βενζιναδικο βγαζω καταναλωση 7 εως 7,3 λιτρα σε καποια αλλα ξεπερναω τα 8 λιτρα η χρηση ακριβως ιδια αρα?κλεβουν Εννοείται πως κλέβουν .... Όλοι Πήγαινε και βάλε κάυσιμο σε ειδικό κάνιστρο μεταφορας καυσίμων που να το έχεις ογκομετρήσει πριν ... και θα τρίβεις τα μάτια σου με τα αποτελέσματα Αλλά ας μην βγαίνουμε εκτός θέματος ...
Γιαούρτι Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 το ότι έχει ανοιχτεί θέμα για το πως υπολογίζουμε την κατανάλωση του αυτοκινήτου με ξεπερνάει. πυρηνική φυσική. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 16 λεπτά πριν, mp123 είπε Για καθιστε λιγο. Αν ο ανθρωπος δεν εχει να βαλει 50 ευρω τι θα του πουμε. Εγω σας λεω κατι που με 10 20 ευρω κανει την δουλεια του. Σε κανεναν δεν περισευουν αλλα αν δεν εχει να γεμισει μια φοα το αμαξι να μην ζηταει να βγαλει ακρη με καταναλωση.
mp123 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Σε κανεναν δεν περισευουν αλλα αν δεν εχει να γεμισει μια φοα το αμαξι να μην ζηταει να βγαλει ακρη με καταναλωση. Οπα τι εγινε. Εδω ολοι οι πλουσιοι ειναι.και με 10 ευρω μπορει. Να βοηθησουμε τον ανθρωπο να εχει μια ιδεα συν πλην 1 λιτρο.
Fabricated Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, mp123 είπε Στην τελικη αναλυση να σου πω ποτε μου δεν νοιαστικα ποσο μου καινε τα αυτοκινητα που ειχα. Μου αρεσανε τα επαιρνα. Εβλεπα ετσι πληροφοριακα ποσο τους εδινε ο κατασκευαστης και ελεγα παντα θα καψει με το ποδι που εχω 2 λιτρα παραπανω. Σιγα μην κατσω να υπολογισω ποσο μου καιει. Αυτο εχω, τοσο καει. Τελος.δεν θα κατσω να ψυρισω την μαιμου. Τωρα με τις καταναλωσεις και τους υπολογισμους κατι ξερω και εγω. Πλησιάζει η ώρα για μπάνια και κάπως πρέπει να μοιραστεί το κόστος Αθήνα-λαγονησι κλπ...αλλιώς Ναι δεν με ενδιέφερε ιδιαίτερα η κατανάλωση 2 ώρες πριν, Γιαούρτι είπε το ότι έχει ανοιχτεί θέμα για το πως υπολογίζουμε την κατανάλωση του αυτοκινήτου με ξεπερνάει. πυρηνική φυσική. Δεν θα μπορούσε να υπάρχει μια μέση κατανάλωση ανά μοντέλο και να αναφέρεται κάπου ; Η να μετριέται με κάποιον τρόπο ; Σορυ που σε 2 μήνες που έχω πιάσει αμάξι στα χέρια μου δεν ξέρω να υπολογίσω την κατανάλωση του ;ρ ΥΓ Ευχαριστώ όλους όσους απαντήσατε , και με τα 10 και με τα 50 ευρώ 😂 Καλό σας βράδυ
nik0laus Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, Fabricated είπε Δεν θα μπορούσε να υπάρχει μια μέση κατανάλωση ανά μοντέλο και να αναφέρεται κάπου ; Η να μετριέται με κάποιον τρόπο ; Σορυ που σε 2 μήνες που έχω πιάσει αμάξι στα χέρια μου δεν ξέρω να υπολογίσω την κατανάλωση του ;ρ Όλοι οι κατασκευαστές αναφέρουν τις καταναλώσεις των μοντέλων τους βάσει τριών τυποποιημένων μετρήσεων για 90 km/h , 120 km/h και αστικό κύκλο , βέβαια πάντα απέχουν "λιγάκι" (έως αρκετά μερικές φορές ) από τις πραγματικές καταναλώσεις καθώς οι πραγματικές συνθήκες αλλά και οι συνήθειες του κάθε οδηγού είναι πολύ διαφορετικές ..... Καλό βράδυ επίσης . 1
Cro-Magnon Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Μηδενησε το μετρητη χιλιομέτρων Γεμισε το ντεποζιτο μεχρι απάνω και ξεχασε ποσα λιτρα έβαλες Κάνε τη διαδρομη που θες και σημειωσε τα χιλιόμετρα: πχ 170 χλμ Στο τελος της διαδρομης ξαναφούλαρε το ντεπόζιτο και δες ποσα λίτρα έβαλες αυτη τη φορά, πχ 17 λιτρα Η κατανάλωσή σου είναι λοιπόν 170/17= 10 χιλιομετρα ανά λίτρο Άμα δεν το καταλαβες κι αυτό το παράδειγμα, επέστρεψε το δίπλωμά σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα