Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας, θέλω να δώσω σε δυο υπάλληλούς μου ένα smart phone με δικό μου αριθμό για να μπορούμε να είμαστε σε εποικινωνία. Αυτό το κινητό θα αλλάζει χέρια μέσα στην ημέρα ανάλογα τις βάρδιες. σε αυτό το κινητό ( huawei ) αναγκαστικά έβαλα τον δικό μου λογαριασμό google ώστε να λειτουργεί και να μπορεί να χρησιμοποιεί εφαρμογές όπως whatsapp για να επικοινωνεί με τους πελάτες και μεταξύ μας. υπάρχει τρόπος να μην μπορούν να βλέπουν τα δικά μου δεδομένα του λογαριασμού google?

ευχαριστώ πολύ.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 28/4/2018 στις 5:26 ΜΜ, skoyntoyflis είπε

καλησπέρα σας, θέλω να δώσω σε δυο υπάλληλούς μου ένα smart phone με δικό μου αριθμό για να μπορούμε να είμαστε σε εποικινωνία. Αυτό το κινητό θα αλλάζει χέρια μέσα στην ημέρα ανάλογα τις βάρδιες. σε αυτό το κινητό ( huawei ) αναγκαστικά έβαλα τον δικό μου λογαριασμό google ώστε να λειτουργεί και να μπορεί να χρησιμοποιεί εφαρμογές όπως whatsapp για να επικοινωνεί με τους πελάτες και μεταξύ μας. υπάρχει τρόπος να μην μπορούν να βλέπουν τα δικά μου δεδομένα του λογαριασμού google?

ευχαριστώ πολύ.

Πολύ πρωτότυπο...

Δημιουργία ενός νέου "εταιρικού" email λογαριασμό για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο :)

Όπως έχει απαντηθεί 

Δημοσ.
Spoiler

Δώσε και τις σημειώσεις σου και τους κωδικούς από Paypal,Ebay,FB,You Tube,Email κλπ να είναι ολοκληρωμένο το πακέτο και να μπορούν να ψωνίζουν οι "συνάδελφοι".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...