Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, DeathBoy είπε

Καλημέρα σε όλους!έχω το πεζό 307 1,4 8v.

Εξαρχής από όταν του έβαλα αέριο(σε κακό εγκαταστάτη)το αμάξι χώλενε και μετά από 30χλμ όταν ζεστενώταν ξαφνικά έπεφταν οι στροφές. Γενικά με το αέριο βλέπω μια απόκλιση 800-850 εκεί πηγαίνει συνήθώς. Στο αμάξι έχουμε αλλάξει δίσκο,θερμοστάτη,πολλαπλασιαστή,μπουζί σε njk απλά,καθαρισμός μαφ και πεταλούδας και έχουμε βάλει χάνα μπέκ. Αυτό που αρχικά δεν μου πήγε στο μυαλό αλλά μετά ενώ διάβαζα ανάλογες εμπειρίες μου ήρθε στο μυαλό είναι το εξής:το πρωί μέχρι να ζεσταθεί το αμάξι έχω ένα τρέμουλο για 1-2 λεπτά. Μετά στρώνει κανονικά σαν του κου Γιάννη το πρόβλημα λέτε αυτό να φταίει που μετά όταν ζεσταθεί το αμάξι να μου κάνει αυτή τη βύθιση στις στροφές?με το νέο εγκατατάτη που βρήκα που πραγματικά μου άλλαξε το αμάξι μου είπε(δεν του έχω αναφέρει το τρέμουλο της εκκίνησης)ότι θέλουν τα χάνα μπεκ καμιά 1000 χλμ να κουμπώσουν με το σύστημα και να το ξανά ρυθμίσουμε εκ νέου και θα είναι σούπερ. Το έχω περάσει από διαγνωστικό τη μια και μοναδική φορά μου έβγαλε λ και όλες τις άλλες τίποτα. Το αμάξι έχει 86.000 χλμ. Όποια εμπειρία ή γνώμη ευπρόσδεκτη!

Δούλεψε το λίγο υγραέριο , άσε χρόνο κάνει καμιά 500 χιλιόμετρα. Η πεταλούδα γκαζιού ξέρεις μήπως είναι ηλεκτρονική και χρειάζεται μηδενισμό σε διαγνωστικό επίσημο ;

Μήπως δέν ευθύνεται το υγραέριο ; To αμάξι έχει ιμάντα ή καδένα για χρονισμό . Πολλά , με καδένα κάνουν το 1ο λεπτό μέχρι να φτάσει το λάδι.

Πάντως και να μήν άλλαζες μπέκ , εφόσον είναι καινούργιο σύστημα , και είχε ρυθμιστεί σωστά όπως γράφει δέν θα είχες πρόβλημα . Απλώς με τα μπέκ τύπου βενζίνης ανεξαρτήτου εταιρείας , έχουμε γραμμικό ψεκασμό και στούς 4 κυλίνδρους και βοηθάνε ειδικά τα Ιαπωνικά αμάξια που έχουν χαμηλό ρελαντί. Και εγώ Hana είχα και έχω σε Honda Accord, και σε Mazda 6 που τοποθέτησα υγραέριο πρόσφατα .

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση μελέτη. Από όσο ξέρω δεν έχει καδένα. Για τα Χάνα απλά το κάναμε μια ώρα νωρίτερα για καλύτερά. Γενικά αλλάξαμε όλη την εγκατάσταση, σωληνάκια κλπ. Πεταλούδα καθάρισα και μαφ εμένα είναι το πεζό δεν ξέρω αν είναι ηλεκτρονική...οπότε λες να το αφήσω απλά?το τρέμουλο το πρωί πως το εξηγείς,μήπως έχει σχέση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...