papoys1 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Το C1 ειναι το μονο στην οικογενεια που δεν εχει υγραεριο . Ο meletis_m σε ρώτησε αλλά δεν πειράζει.Αυτός όλα τα βλέπει.Θα το δει και εδώ. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, papoys1 είπε Ο meletis_m σε ρώτησε αλλά δεν πειράζει.Αυτός όλα τα βλέπει.Θα το δει και εδώ. Παθιασμένοι με υγραεριο βλέπεις αλλά για ένα χιλιάρικο και λίγα χλμ δεν αξίζει. 2
sakks80 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλοκαιρι στο κανει λιγοτερο γιατι ζεστενεται πιο γρηγορα η μηχανη.πολυ πιθανο να θες καθαρισμο μπεκ , μπορει και καθαρισμο πολλαπλης.σε αυτοκινητα που εχουν υγραεριο αυτο ειναι συχνο φαινομενο γιατι καθεται η ιδια βενζινη καιρο ξεθυμενει και εχει θεμα οταν το βαζεις μπρος κρυο με καποια missfire στον κυλινδρο.πολλαπλασιαστης μπουζι δεν παιζει να ειναι γιατι θα ειχε θεμα και στην πορεια δεν θα τραβουσε οπως πρεπει το αμαξι. Κακης ποιοτητας βενζινη, βουλωμενο φιλτρο βενζινης, καθαρισμος μπεκ.λογικα κατι απο αυτα τα 3 θα ναι. Επισης οταν το βαζεις μπρος και ρεταρει πατα λιγο γκαζι μαρσαρε το και δεν θα ρεταρει.καντο μεχρι να ζεσταθει 30 -40 sec για να γλιτωσεις το ρεταρισμα. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από sakks80 1 1
papoys1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, sakks80 είπε Επισης οταν το βαζεις μπρος και ρεταρει πατα λιγο γκαζι μαρσαρε το και δεν θα ρεταρει.καντο μεχρι να ζεσταθει 30 -40 sec για να γλιτωσεις το ρεταρισμα. Έχεις απόλυτο δίκιο.Όταν κάνω αυτό όντως δεν ρετάρει άρα ενδεχομένως έχεις δίκιο και στην πρώτη παράγραφο.
gia_nnis Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Στις 28/4/2018 στις 3:51 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Εχει η κορη μου ενα C1 του 2011. Οταν ξεκιναει το αμαξι "τρεμει" ετοιμο να σβησει αλλα δεν σβηνει .Μετα απο λιγο παει κανονικα και στο ρελαντι . Θα το παω στο μαστορα βεβαια αλλα τι μπορει να ειναι ? Αν εχει σημασια εχει αυτοματαο (ημιαυτοματο) σασμαν. Να γραψω αν εχει σημασια οτι το αμαξι το κανει οταν ειναι κρυο . Αν δουλεψει ενα δυο λεπτα στο ρελαντι σταματαει το τρεμουλο.Επισης αν η εξωτερικη θερμοκρασια ειναι οπως τωρα σχετικα υψηλη το κανει πολυ λιγοτερο ή καθολου . Κινητηρα Toyota. Eυχαριστω. Η λογικη λεει ρευματα αφου μετα ειναι οκ! Οπως και να εχει κυριε Γιαννη περιμενουμε να μας πεις τελικα τι ηταν για να δωσεις και το βραβειο σε μελος του insomnia..!!! 1
Ntinaras Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Στις 4/29/2018 στις 10:30 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Παθιασμένοι με υγραεριο βλέπεις αλλά για ένα χιλιάρικο και λίγα χλμ δεν αξίζει. αν εχεις σκοπο να το κρατησεις αλλα 3-4 χρονια αξιζει εδω εβαλα το 2014 στο δικο μου, που ειναι 1.3 μοντελο 2000 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 10 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Η λογικη λεει ρευματα αφου μετα ειναι οκ! Οπως και να εχει κυριε Γιαννη περιμενουμε να μας πεις τελικα τι ηταν για να δωσεις και το βραβειο σε μελος του insomnia..!!! Μεσα στην εβδομαδα ...θα αποδοθει το βραβειο !!! 2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε αν εχεις σκοπο να το κρατησεις αλλα 3-4 χρονια αξιζει εδω εβαλα το 2014 στο δικο μου, που ειναι 1.3 μοντελο 2000 Για το C1 θα εξαρτηθει αν συνεχισει να κανει τα 45-50 χλμ την ημερα γιατι μπορει και να αλλαξει αυτο συντομα προς τα κατω σημαντικα.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Να βάλω και εγώ την υποψηφιότητά μου για το βραβείο. Είναι αισθητήρας εκκεντροφόρου - πιθανότητα 50%, είναι μπουκωμένο - πιθανότητα 50% (σπάσ' το μέχρι τον κόφτη μερικές φορές να ξεμπουριάσουν τα μπεκ με βενζίνη crystal).
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Rzarector είπε Να βάλω και εγώ την υποψηφιότητά μου για το βραβείο. Είναι αισθητήρας εκκεντροφόρου - πιθανότητα 50%, είναι μπουκωμένο - πιθανότητα 50% (σπάσ' το μέχρι τον κόφτη μερικές φορές να ξεμπουριάσουν τα μπεκ με βενζίνη crystal). Πηγα το δικο μου Hnda για αλλαγη λαδιων στον μαστορα του ειπα για το C1 και μου ειπε καθαρισμα πεταλουδας γκαζιου που μπορει να την κανει και ο ηλεκτρολογος που θα το παω για το κλιματιστικο .Μαλλον μεθαυριο θα ξερω. Λαδια μου εβαλε αυτα . 30 ευρω. https://www.google.gr/search?q=λαδια+Pakelo+10w40&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj9uJ3mnufaAhWxx6YKHfDvAhcQ_AUICigB&biw=1536&bih=746#imgrc=X8kWH3euE2MsGM: Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από Γιάννης Platano
gia_nnis Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Πηγα το δικο μου Hnda για αλλαγη λαδιων στον μαστορα του ειπα για το C1 και μου ειπε καθαρισμα πεταλουδας γκαζιου που μπορει να την κανει και ο ηλεκτρολογος που θα το παω για το κλιματιστικο .Μαλλον μεθαυριο θα ξερω. Λαδια μου εβαλε αυτα . 30 ευρω. https://www.google.gr/search?q=λαδια+Pakelo+10w40&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj9uJ3mnufaAhWxx6YKHfDvAhcQ_AUICigB&biw=1536&bih=746#imgrc=X8kWH3euE2MsGM: Καλα φαινονται με api sn! Εγω θα εβαζα τα elf 5w40 με 5ε/λ με εργασια! Πεταλουδα? Μα το κανει και οταν ξεκιναει και μετα απο λιγο δεν σου κανει τιποτα.. δηλαδη στο κανει μονο οταν ειναι κρυο.. Αν στο εκανε μονο στο ρελαντι και συνεχεια προφανως θα ηταν egr Εγω θα ρωταγα μερικες αντιπροσωπειες-μηχανικους και σιγουρα θα εβγαζα καποια ακρη.. Εγω πιστευω οτι δεν ειναι η πεταλουδα.. Και γω εκανα καθαρισμο για την καταναλωση αλλα τελικα δεν ηταν αυτο και ηταν και μια χαρα η πεταλουδα! Το κοστος ειναι απο 20-30ευρω να στην βγαλουν και να στην καθαρισουν... Αν σου ψεκασει απο πανω με το σπρει μην δωσεις πανω απο 5ευρω! Πονηριες-απατεωνιες!!! 1
sakks80 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Απο λαδια 5w30 βαζω μονο liqui moly 4600. Φοβερο λαδι.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 O αισθητήρας θέσης πεταλούδας γκαζιού δεν έχει καμία σχέση με τα συμπτώματα που έχεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Εστω με καθυστερηση να απαντησω. Καθαρισμα πεταλουδας γκαζιου ηθελε που την εκανε ο ηλεκτρολογος που εκανε συντηριση στο a/c. 2
meletis_m Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 45 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Εστω με καθυστερηση να απαντησω. Καθαρισμα πεταλουδας γκαζιου ηθελε που την εκανε ο ηλεκτρολογος που εκανε συντηριση στο a/c. Εγω ανα 40.000 χλμ την καθαρίζω στο Honda , εκτός απο υγραέριο.Και μόνο βενζίνη που ήταν Με σπρέι καρμπυρατερ ή φρένων την καθαρίζουν 1
DeathBoy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Καλημέρα σε όλους!έχω το πεζό 307 1,4 8v. Εξαρχής από όταν του έβαλα αέριο(σε κακό εγκαταστάτη)το αμάξι χώλενε και μετά από 30χλμ όταν ζεστενώταν ξαφνικά έπεφταν οι στροφές. Γενικά με το αέριο βλέπω μια απόκλιση 800-850 εκεί πηγαίνει συνήθώς. Στο αμάξι έχουμε αλλάξει δίσκο,θερμοστάτη,πολλαπλασιαστή,μπουζί σε njk απλά,καθαρισμός μαφ και πεταλούδας και έχουμε βάλει χάνα μπέκ. Αυτό που αρχικά δεν μου πήγε στο μυαλό αλλά μετά ενώ διάβαζα ανάλογες εμπειρίες μου ήρθε στο μυαλό είναι το εξής:το πρωί μέχρι να ζεσταθεί το αμάξι έχω ένα τρέμουλο για 1-2 λεπτά. Μετά στρώνει κανονικά σαν του κου Γιάννη το πρόβλημα λέτε αυτό να φταίει που μετά όταν ζεσταθεί το αμάξι να μου κάνει αυτή τη βύθιση στις στροφές?με το νέο εγκατατάτη που βρήκα που πραγματικά μου άλλαξε το αμάξι μου είπε(δεν του έχω αναφέρει το τρέμουλο της εκκίνησης)ότι θέλουν τα χάνα μπεκ καμιά 1000 χλμ να κουμπώσουν με το σύστημα και να το ξανά ρυθμίσουμε εκ νέου και θα είναι σούπερ. Το έχω περάσει από διαγνωστικό τη μια και μοναδική φορά μου έβγαλε λ και όλες τις άλλες τίποτα. Το αμάξι έχει 86.000 χλμ. Όποια εμπειρία ή γνώμη ευπρόσδεκτη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα