Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Skoda και Vw μοιράζονται πολλά ανταλλακτικά και φυσικά τακάκια.

Αναθέτουν παραγγελία λοιπόν π.χ στην galfer να τους φτιάξει.

Έτσι λοιπόν το ίδιο τακάκι (π.χ για πόλο και φάμπια) η vw λόγω τιμολογιακής πολιτικής το πουλάει ακριβότερα ενώ η skoda φτηνότερα.

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Νομιζω οτι ισχυει για ολα τα αναλωσμα για ολα τα αμαξια .

και οχι μονο .
Πχ τα ιδια ανταλλακτικα απο ψυγειο bosch/siemens  τα βρισκεις πιο φτηνα σε pitsos  και ειναι ιδια ακριβως ( τα μαμα λεμε παντα ) , και γενικα παιζει αυτο στο γκρουπ BSH .

Απλα στα αμαξια/μηχανες υπαρχει μια επιφυλαξη σχετικα με τις προδιαγραφες που θετει η εκαστοτε εταιρια στον προμηθευτη/κατασκευαστη .
Πχ η Yamaha παραγγελνει στην bandoo ιμαντα AAxBB με καποιες  προδιαγραφες CC , η bandoo πουλαει ιμαντα AAxBB με το ονομα της στην αγορα ΑΛΛΑ δεν ειναι ιδιος με αυτον που δινει στην Honda ( o "μαμα" κραταει πιο πολlα χιλιομετρα )

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Υπάρχουν κάποια βάση δεδομένων τι πραγματικά αναλώσιμα έχει ένα αυτοκίνητο; 

Άσχετα αν γράφει το αναλώσιμο Honda ή οτιδήποτε άλλο; 

Εννοειται τα διαστηματα αλλαγης ή συντηρησης;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Όχι... Να ξέρουμε για παράδειγμα ότι το τάδε αυτοκίνητο φοράει το τάδε φίλτρο κι ας γράφει τον κατασκευαστή του αυτοκινήτου επάνω. 

Ο καθε κατσκευαστης αναλωσιμων εχει καταλογους , που μπορεις να εχεις προσβαση στα αναλωσιμα(φιλτρο λαδιου,βενζινης,αερα,καμπινας)

Συμπληρωνεις μαρκα,μοντελο-εκδοση, ποιο κινητηρα εχει και σου εμφανιζει τα διαθεσιμα.

Π.χ. για προιοντα της Bosch

Bosch ανταλλακτικα αυτοκινητου

Επεξ/σία από meletis_m
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Όχι... Να ξέρουμε για παράδειγμα ότι το τάδε αυτοκίνητο φοράει το τάδε φίλτρο κι ας γράφει τον κατασκευαστή του αυτοκινήτου επάνω. 

Αυτο δεν μπορει να γινει μονιμο γιατι οι συμβασεις αναμεσα στις αυτοκινητοβιομηχανιες και στους κατασκευαστες εξαρτηματων αλλαζουν συνεχεια .
Δλδ ενα αμαξι του 2016 μπορει να φοραει μιζα magneti marelli και το ιδιο την επομενη ή μεθεπομενη χρονια να φοραει lucas , αλλα αμα πας το 2020 να παρεις μιζα σαν ανταλλακτικο μπορει να ειναι απο αλλον κατασκευαστη .......
Μπερδεμα χοντρο

• Like 2
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,

προσφατα αγορασα ενα μεταχειρισμενο i30 του 17 απο ιδιωτη. Ειναι ακομα στην εγγυηση και ψαχνω να βρω σε ποιο εξουσιοδοτημενο συνεργειο θα το παω. Σκεφτομαι τον Τσαπαλο που ειναι και σχετικα κοντα μου, απο την αλλη ομως κοιταω και πιο μικρα συνεργεια, στα οποια σκεφτομαι πως ενδεχομενως εχεις πιο πολλες πιθανοτητες να ασχοληθουν πιο σοβαρα με το αυτοκινητο σου.

Εχει συζητηθει εν μερη σε αυτο το θρεντ στο παρελθον αλλα θα ηθελα την επικαιροποιημενη σας αποψη επι του θεματος.

Ευχαριστω

Επεξ/σία από manag
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, gazp είπε

Δεν ξέρω αν σε βολεύει η περιοχή, είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Παυλη στο Ιλιον

Φαινεται πως ο συγκεκριμενος δεν ειναι εξουσιοδοτημενος της HYUNDAI. Thanks anyway θα τον εχω υποψιν

Επεξ/σία από manag
Δημοσ.
Στις 2/9/2021 στις 4:27 ΜΜ, manag είπε

Φαινεται πως ο συγκεκριμενος δεν ειναι εξουσιοδοτημενος της HYUNDAI. Thanks anyway θα τον εχω υποψιν

ms στου Ρέντη. Εγώ εκεί το πήγαινα. Όλοι ίδιες τιμές έχουν.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 2/9/2021 στις 4:27 ΜΜ, manag είπε

δεν παίζει κανένα ρόλο . Απλά απαραίτητα να βάζεις ανταλλακτικά ίδιων προδιαγραφών και να κρατάς αποδείξεις ,όπως και απόδειξη παροχής υπηρεσιών . Φυσικά τηρείς τις αλλαγές σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και τα χλμ

Επίσης μπορείς να τα παίρνεις ο ίδιος και να κάνεις το service στην αντιπροσωπία σαν ενδιάμεση λύση . Βέβαια θα χρεωθείς μεγάλη εργατοώρα αλλά δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις .

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, korakios είπε

δεν παίζει κανένα ρόλο . Απλά απαραίτητα να βάζεις ανταλλακτικά ίδιων προδιαγραφών και να κρατάς αποδείξεις ,όπως και απόδειξη παροχής υπηρεσιών . Φυσικά τηρείς τις αλλαγές σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και τα χλμ

Επίσης μπορείς να τα παίρνεις ο ίδιος και να κάνεις το service στην αντιπροσωπία σαν ενδιάμεση λύση . Βέβαια θα χρεωθείς μεγάλη εργατοώρα αλλά δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις .

Καλημερα, ευχαριστω για τις απαντησεις.
Αν εχω καταλαβει καλα, τα 5 χρονια που δικαιουσαι δωρεαν service μονο σε εξουσιοδοτημενα μπορεις να τα κανεις. Το εχω καταλαβει λαθος;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, manag είπε

Αν εχω καταλαβει καλα, τα 5 χρονια που δικαιουσαι δωρεαν service μονο σε εξουσιοδοτημενα μπορεις να τα κανεις. Το εχω καταλαβει λαθος;

Με συγχωρείς , δεν ήξερα οτι δικαιούσαι δωρεάν service , δε γνωρίζω γιαυτή την περίπτωση

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...