Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα .
Ειμαι σε αναζητηση ενος καλου/σοβαρου/οικονομικου συνεργειου για το Hyundai i30 που εχω .
Περιοχη Αθηνα ή και χαλκιδα .
Ο δικος μου το εκλεισε λογω  προβληματων υγειας .
Εαν ξερετε/εχετε καποιον καλο εμπιστο σοβαρο μιλατε εστω και με ΠΜ  εαν δεν θελετε να το ποσταρετε εδω .

Ευχαριστω

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, villasg είπε

Καλησπερα .
Ειμαι σε αναζητηση ενος καλου/σοβαρου/οικονομικου συνεργειου για το Hyundai i30 που εχω .
Εαν ξερετε/εχετε καποιον καλο εμπιστο σοβαρο μιλατε εστω και με ΠΜ  εαν δεν θελετε να το ποσταρετε εδω .

Ευχαριστω

Εχεις pm

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, amagawd είπε

Μητρόπουλος στο Ίλιον.

εκει πηγαινα οσο ειμουν στην εγγυηση ( απο εκει το εχω παρει) , αλλα σφαζει σε τιμες .......... γιαυτο και μολις εληξε η εγγυηση εφυγα

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, villasg είπε

εκει πηγαινα οσο ειμουν στην εγγυηση ( απο εκει το εχω παρει) , αλλα σφαζει σε τιμες .......... γιαυτο και μολις εληξε η εγγυηση εφυγα

Ετσι εκανα κι εγω..Υπαρχουν αξιοπιστα συνεργεια με τιμη τουλαχιστον 40% πιο χαμηλη για service.

Αλλαζα τακακια σε Honda 140 ευρω και τα ιδια (εχουν ονομα επανω τους τα τακακια ) τα αλλαξα με 60 ευρω.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, villasg είπε

Καλησπερα .

Ευχαριστω

Παπαδάκης  . Λογικές τιμές . 13 χρόνια το accent εκεί το πάω . 

http://www.hyundaipap.gr/

Δημοσ.

Εάν σε ενδιαφέρει να σου στείλω συνεργείο στην Θήβα που πηγαίνω το Honda.

Πήγα συστημένος και είμαι ευχαριστημένος .

8 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Ετσι εκανα κι εγω..Υπαρχουν αξιοπιστα συνεργεια με τιμη τουλαχιστον 40% πιο χαμηλη για service.

Αλλαζα τακακια σε Honda 140 ευρω και τα ιδια (εχουν ονομα επανω τους τα τακακια ) τα αλλαξα με 60 ευρω.

Όλα τα επίσημα το ίδιο κάνουν.Εγω με το που έληξε η εγγυηση το πηγαινω σε γενικό συνεργειο που ασχολείται κυρίως με Honda αλλά είναι και γενικο

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, villasg είπε

Μια χαρα οι τιμές του εαν βάλεις γνήσια ανταλλακτικά. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, amagawd είπε

Τι θα πει γνησια ανταλλακτικα..Ολα τα αναλωσιμα τα φτιαχνουν διαφοροι κατασκευαστες. Αν ξερεις τι μαρκα ειναι ανετα μπορεις να το βρεις πολυ  πιο φτηνα.

Ιδια τακακια ¨γνησια" Honda τα εβαλα στην μιση τιμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνήσια ανταλλακτικά θα πει με το σηματακι της Honda πχ και το ανάλογο κωδικό και revision σε ανάλογα κουτί. 

Όλα τα άλλα ΟΕΜ , συμβατά,  καλύτερα ή χειρότερα αλλά Ηonda , Hyundai  δεν είναι.

Ίδια θα ήταν μόνο άμα έγραφαν Honda και όχι ΑΤΕ. Όλα τα αλλά είναι για να χάνουμε το χρόνο μας σε φόρουμ και να συγκρίνουμε πορτοκάλια με λάχανα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
5 ώρες πριν, amagawd είπε

Μα εκει εχει μονο γνησια , καθοτην εξουσιοδοτημενος .
Απο την αλλη ειναι περιπου +80€ παραπανω σε ενα service ....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, villasg είπε

Μα εκει εχει μονο γνησια , καθοτην εξουσιοδοτημενος .
Απο την αλλη ειναι περιπου +80€ παραπανω σε ενα service ....

Για το μεγάλο ή το μικρό?  Με ιμάντα ή τακάκια μέσα? Δεν υπάρχει 'σε ένα σέρβις'

Τεσπα ειπα την άποψη μου,  10 χρόνια σε 3 εξουσιοδοτημένα προτιμώ αυτόν. 

Δημοσ.

Επειδη εχω hyundai απο το 1994 ( accent - tucson - i30 ) και service κατα την διαρκεια της εγγυησης στον παραπανω εμπορο/επισκευστη απο οπου και αγορασα τα 2 τελευταια ξερω την διαφορα στις τιμες απο εξουσιοδοτημενο σε εξειδικευμενο σε γενικο συνεργειο .
Απλα ειναι πιοο ακριβος και απλα βλαβη που δεν μπορεσε να την βρει αυτος σαν εξουσιοδοτημενος την βρηκε αλλος εξειδικευμενος ( Αλεκος καλπατζης ) κοντα σε αυτον .....

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, amagawd είπε

Γνήσια ανταλλακτικά θα πει με το σηματακι της Honda πχ και το ανάλογο κωδικό και revision σε ανάλογα κουτί. 

Όλα τα άλλα ΟΕΜ , συμβατά,  καλύτερα ή χειρότερα αλλά Ηonda , Hyundai  δεν είναι.

Ίδια θα ήταν μόνο άμα έγραφαν Honda και όχι ΑΤΕ.

Η Honda και η Hyundai δεν φτιάχνουν τακάκια αλλά αναθέτουν στην ΑΤΕ να φτιάξει.

Η ΑΤΕ τα φτιάχνει, τους βάζει σηματάκι honda - hyundai κλπ και τα στέλνει στο εργοστάσιο συναρμολόγησης.

Ταυτόχρονα, τα ίδια τακάκια τα προωθεί στην αγορά και με το δικό της σηματάκι. 

Είναι ίδια τακάκια με διαφορετικό σηματάκι (και διαφορετική τιμή).

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, amagawd είπε

Ίδια θα ήταν μόνο άμα έγραφαν Honda και όχι ΑΤΕ. Όλα τα αλλά είναι για να χάνουμε το χρόνο μας σε φόρουμ και να συγκρίνουμε πορτοκάλια με λάχανα.

Ακομα και εξουσιοδοτημενα συνεργεια δεν βαζουν αυτα με το σημα της Honda κλπ αλλα αυτο που εχει ονομασει Honda η Honda και φυσικα δεν ειναι δικη της παραγωγη.

4 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Η Honda και η Hyundai δεν φτιάχνουν τακάκια αλλά αναθέτουν στην ΑΤΕ να φτιάξει.

Η ΑΤΕ τα φτιάχνει, τους βάζει σηματάκι honda - hyundai κλπ και τα στέλνει στο εργοστάσιο συναρμολόγησης.

Ταυτόχρονα, τα ίδια τακάκια τα προωθεί στην αγορά και με το δικό της σηματάκι. 

Είναι ίδια τακάκια με διαφορετικό σηματάκι (και διαφορετική τιμή).

Ετσι ακριβως !!!! Εχω διαναβσει οτι τακακια της Skoda με τακακια vw ειναι τα ιδια αλλα με διαφορετικο ονομα και φυσικα διαφορετικη τιμη.

Νομιζω οτι ισχυει για ολα τα αναλωσμα για ολα τα αμαξια .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...