Stigvalue Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Καλησπερα προσφατα αγορασα μια τηλεοραση/οθονη για τον υπολογιστη μου η οποια ειναι λιγο μεγαλουτσικια με αποτελεσμα λογο του υψηλου φωτισμου να κουραζονται τα ματια μου αρκετα ευκολα. Δοκιμασα να κατεβασω την φωτεινοτητα αλλα μου ηταν εξισου κουραστικο μιας και δεν μπορουσα να διαβασω ανετα οποτε σκεφτηκα μηπως εβρισκα λυση με τα γυαλια για υπολογιστες που κυκλοφορουν τα τελευταια χρονια στην αγορα απλος δεν ξερω κατα ποσο δουλευουν η ειναι μουφα το ολο consept οποιος γνωριζει κατι θα χρειαζομουν την βοηθεια του διοτι αν συνεχισω και καθομαι ωρες στον υπολογιστη μπροστα σε αυτη την οθονη δεν την γλυτωνω την μυωπια.
papoys1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Το μάτι όταν θέλει γυαλιά θα σε προειδοποιήσει από μόνο του και θα πας στον οφθαλμίατρο να το επιβεβαιώσει. Μόνος μην κάνεις πειράματα με τα μάτια.Ενδεχομένως η τηλεόραση είναι μεγάλη είσαι πολύ κοντά και κουράζονται τα μάτια.Το καλύτερο άλλαξε τηλεόραση και απόφυγε τα υπόλοιπα.
Stigvalue Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Η οθονη ειναι 28 ιντσον και καθομαι σε αποσταση 2 φορες την προεκταση του χεριου μου τωρα αρχιζω και συνηθιζω λιγο νομιζω αλλα φοβαμαι μην εχω προβληματα αργοτερα
kaktos77 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Πήγαινε σε ένα κατάστημα με οπτικά και φτιάξε γυαλία με φίλτρα για υπολογιστή. Σε αυτά τα γυαλία αν έχεις μυωπία κλπ προσθέτεις και βαθμούς. Εγώ λόγω της δουλείας μου έφτιαξα πριν 2 μήνες ένα ζευγάρι μόνο με φίλτρα και χωρίς βαθμούς (φακοί hoya) συνολικά μου πήγε 170 ευρώ. 50 έκανε ο σκελετός και 120 οι φακοί, οι οποίοι κόβουν τα πάντα από την οθόνη που μπορούν να σε επηρεάσουν, υπάρχουν και φθηνότεροι που δεν κόβουν όλη την "ακτινοβολία" από τις οθόνες. Προσωπικά είδα τεράστια διαφορά.
SeNNinhA Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δεν υπαρχει ακτινοβολια απο τις LCD/LED οθονες. Η οθονη θελει μια απλη ρυθμιση αλλα αυτο ειναι συνδιασμος φωτεινοτητας ΚΑΙ contrast. Εαν αλλαξεις μονο το ενα εχεις προβλημα. Απο την αλλη το μοναδικο που μπορει να βελτιωσει κατι σε φακο ειναι τα polarized φιλτρα που μπορεις να βαλεις ειτε στην οθονη ειτε σε γυαλια σου. Παιζει φυσικα να εχεις καποια ελαφρια φωτοφοβια η κατι αλλο οπου μονο ο οφθαλμιατρος σου θα σου διαγνωσει και οχι εμεις. Συμβουλέψου τον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα