madjim1984 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Εφτιαξα ένα καινουριο συστημα το οποιο αποτελείται: Ryzen 2400g Asrock ab350 itx corsair ven 3200 2x8 M.2 960 evo 500gb Το πρόβλημα μου είναι ότι όταν βαλω τους οδηγούς της καρτας γραφικων αρχιζει να αναβοσβηνει η οθονη οποτε θελει το pc δεν κλεινει ουτε κανει επανεκκινηση συνεχιζει να δουλευει και απλα σβηνει και αναβει η οθονη και εννοείται εχω δοκιμασει ολους τους οδηγούς που εχω βρει. Όταν βγαλω τους οδηγούς και δουλεψει με της Microsoft δεν μου κανει το πρόβλημα καθολου. Από το μαγαζι μου ειπαν να περιμενω να βγαλει καινούριους drivers η AMD αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει γιατι απελπιστηκα.Ευχαριστω
akoinonitos Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, madjim1984 είπε Εφτιαξα ένα καινουριο συστημα το οποιο αποτελείται: Ryzen 2400g Asrock ab350 itx corsair ven 3200 2x8 M.2 960 evo 500gb Το πρόβλημα μου είναι ότι όταν βαλω τους οδηγούς της καρτας γραφικων αρχιζει να αναβοσβηνει η οθονη οποτε θελει το pc δεν κλεινει ουτε κανει επανεκκινηση συνεχιζει να δουλευει και απλα σβηνει και αναβει η οθονη και εννοείται εχω δοκιμασει ολους τους οδηγούς που εχω βρει. Όταν βγαλω τους οδηγούς και δουλεψει με της Microsoft δεν μου κανει το πρόβλημα καθολου. Από το μαγαζι μου ειπαν να περιμενω να βγαλει καινούριους drivers η AMD αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει γιατι απελπιστηκα.Ευχαριστω Απο που κατεβασες οδηγους για τα γραφικα? Aυτοι ειναι οι drivers Επειδη τον ειχα βαλει και εγω σε μια asrock ab350m pro ,δεν ειχε κανενα θεμα Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από akoinonitos
madjim1984 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Οι πρωτοι που δοκιμασα είναι και τους ξαναδοκιμασα και παντα με clean uninstall τους παλιους
mindtrapper Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Καινούρια εγκατάσταση Windows ή την είχες από προηγούμενο σύστημα;
madjim1984 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 καινουρια εγκατασταση και μαλιστα εκανα 3 φορες γιατι διαβασα οτι θα πρεπει να ειναι η τελευταια 1709 και μετα drivers. Υπαρχουν ξεχωριστοι chipset drivers? περασα το allinone που εχει και το site της μητρικης.
mindtrapper Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Έχεις το τελευταίο bios της μητρικής; Επίσης αν η οθόνη σου έχει freesync απενεργοποίησε το προσωρινά.
akoinonitos Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, madjim1984 είπε καινουρια εγκατασταση και μαλιστα εκανα 3 φορες γιατι διαβασα οτι θα πρεπει να ειναι η τελευταια 1709 και μετα drivers. Υπαρχουν ξεχωριστοι chipset drivers? περασα το allinone που εχει και το site της μητρικης. https://support.amd.com/en-us/download/chipset?os=Windows+10+-+64 Eγω ειχα περασει και chipset drivers απο την amd ξεχωριστα , δεν ειχα βαλει της asrock.
madjim1984 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δοκιμασα και με τους drivers που μου εδωσες αν και από ότι ειδα ιδιοι είναι αλλα τιποτα. Ναι εχω περασει το τελευταιο bios. Υπαρχει περιπτωση να εχει πρόβλημα η μητρικη?
akoinonitos Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Αν τα πηρες απο το ιδιο μαγαζι apu και μητρικη ,εγω θα τα εστελνα πακετακι για ελγχο
busellatos Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Ιδιο θεμα ειχα φιλε μου. 1 driver απο το dvd της μητρικης 2 μηδεν αποτελεσμα 3 update 1709 4 ολα οκ με τον driver της microsoft. Παντα με συνδιασμο bios update . Πριν δεν την εβλεπε καν την gpu ουτε με drivers της Amd. Εχουν θεμα επρεπε να ειναι πιο ετοιμοι οι drivers. Ουτε clean install δεν θελει κανε το update 1709 κανει το reboot και παιζουν ολα οκ και ανοιγει μετα και το amd relive .Η Amd δεν προετοιμαστηκε καλα οπως καταλαβα και οτι οδηγιες της βρηκαμε απο αυτους που το μαθαν μονοι τους.
adtakhs Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Νέο AGESA βελτιώνει τις επιδόσεις των Ryzen με VEGA γραφικά https://www.hwbox.gr/news/cpu-apu/41564-agesa-ryzen-vega.html Μήπως η μητρική έχει θέμα ? Μήπως κανένα καλώδιο? Δες και για το AGESA που αναφέρουν παραπάνω. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από adtakhs
madjim1984 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Καλώδια δοκίμασα 4-5 όλα το ίδιο αποτέλεσμα. Με ποια μητρική είχες το ίδιο πρόβλημα; Κι εσένα αναβοσβηνε η οθόνη;
madjim1984 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Επαναφερω το θεμα για να σας ενημερωσω. Τα πραγματα τα δοκιμασαμε ολα ενε-ενα κι ολα παιζουν μια χαρα και το προβλημα τελικα ειναι στο χρωμα που βγαζει δεν μπορει να παιξει σε 4:4:4 παρα μονο σε 4:2:0. Παιζει κανονικα σε 4Κ 60Hz 4:2:0 αλλα μολις το αλλαξω ξεκιναει και αναβοσβηνει η οθονη. Η οθονη με αλλον υπολογιστη που φοραει 950gtx παιζει κανονικα σε 4:4:4. Αν εχει καποιος τη συγκεκριμενη μητρικη ας με ενημερωσει αν παιζει σε αυτον
armagedwnn Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Εμένα μου παρουσιάστηκε αυτό το πρόβλημα τελευταία ενώ το σύστημα το λειτουργώ αρκετό καιρό. Το καλό είναι ότι δεν μου το κάνει συχνά κ με μια αναστολή εργάσιας επανεκκίνηση διορθώνεται. Νόμιζα ότι είναι οι drivers αλλά τους αναβάθμισα εχθές και έγινε πάλι το ίδιο. Να αναφέρω ότι δεν έχω κλοκάρει τον επεξεργαστή, η μητρική μου είναι aorus X370 K5. Θα δοκιμάσω αυτό με τα χρώματα που λες και θα δω αποτελέσματα, αλλά έχω την εντύπωση ότι το πρόβλημα μου ίσως και να είναι στο framerate τησ οθόνης, γιατί από όταν έβαλα την DELLSE2717h δεν μπορώ να δω τα bios. Αν έχεις κάποια εξέλιξη και έχεις χρόνο ενημέρωσε με.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα