SickMelody Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα βοήθεια στο να φτιάξω μια ιστοσελίδα με αγγελίες κάθε κατηγορίας όπως π.χ το χρυσή ευκαιρία.. (Μικρές αγγελίες, αναζήτηση/ψάξιμο εργασίας, αυτοκίνητα και άλλα) Καταρχήν να σας εξηγήσω τι γνώσεις έχω να μου πείτε αν θα μπορέσω να το κάνω μόνος η αν θα χρειαστώ βοήθεια ή αρκετή βοήθεια.. Άρχισα απο μικρός με Blogger της Google, μετά πήγα στο Wordpress όπου έμαθα επιτέλους τι είναι το FTP στη συνέχεια άρχισα να ασχολούμαι με MyBB, XenForo, IPB φυσικά κάποια απο αυτά σε κρακαρισμένη μορφή διότι ήθελα απλώς να μάθω κάποια πράγματα και τίποτα παραπάνω.. έχω στο μυαλό μου Drupal, Joomla και άλλα αλλά δεν τα έχω δουλέψει ποτέ.. το θέμα μου είναι οτι δεν έχω ιδέα απο κώδικες.. εκτός απο λίγο HTML.. κατα τα άλλα τίποτα.. Δεν με ενδιαφέρει να έχει custom πρότυπο η αγορασμένο αρκεί να με καλύπτει και να είναι σε μια πλατφόρμα που θα μου είναι εύκολο να την δουλέψω.. Αυτό που θα ήθελα είναι η κάθε κατηγορία αγγελίας να έχει την δυνατότητα να έχει δικά της πεδία που θα τα ορίζω εγώ και όχι απλώς ένα πεδίο περιγραφής όπως έχει το χρυσή ευκαιρία.. Αν κάποιος web designer έχει όρεξη να ασχοληθεί να μου εξηγήσει τι χρειάζεται πως τι και γιατί θα του ήμουν ευγνώμων! Μία ιδέα είναι απλώς και θα ήθελα να το συζητήσω με κάποιον που ξέρει. Ευχαριστώ!
exarhis Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Καλησπέρα. Δεν είναι πρωτότυπη η ιδέα σου. Επίσης αυτά όλα τα έχει αναλάβει το μεγαθύριο facebook με το marketplace. Θα μπορούσα όμως να σε βοηθήσω. Αν θες και εσύ φτιάξε μου την εμφάνιση όπως θες να είναι μιας και έχεις ασχοληθεί να την ολοκληρώσω και να βάλω το back end.
SickMelody Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Το ξέρω οτι δεν είναι πρωτότυπη αλλά πιστεύω οτι άν το κάνεις σωστά και όμορφα και εφόσον είναι όλα συγκεντρωμένα μαζί ο κόσμος θα το προτιμήσει.. Δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα δεν ξέρω καν κάτι τέτοιο σε τί πλατφόρμα το αρχίζεις.. εσυ τι προτείνεις? πές μου πώς να αρχίσω και όταν φτάσω στο σημείο που θές να σου στείλω.. και σε ευχαριστώ για την απάντηση και το ενδιαφέρον!
exarhis Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μόνο με κώδικα PHP και MySql δουλεύω. Κατάλαβα ότι ξέρεις πως να φτιάχνεις html σελίδες. Ούτος η άλλος για επαγγελματική πορεία το θες, κατανοητό. Αλλά όχι μόνο εγώ οποιοσδήποτε γιατί να σε βοηθήσει σε αυτό το έντεχνο και δύσκολο κομμάτι.
SickMelody Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Εγω δεν ζήτησα να με βοηθήσει κάποιος απλώς να μου εξηγήσει πώς μπορώ να αρχίσω κάτι τέτοιο έστω που να απευθυνθώ..
ajaxmonkey4hire Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Αναφορά σε κείμενο Αυτό που θα ήθελα είναι η κάθε κατηγορία αγγελίας να έχει την δυνατότητα να έχει δικά της πεδία που θα τα ορίζω εγώ και όχι απλώς ένα πεδίο περιγραφής όπως έχει το χρυσή ευκαιρία.. Αν αυτό είναι βασικό requirement θα σου συνιστούσα shemaless db. Το ποιο απλό από άποψη setup είναι το mongodb. Άλλες επιλογές είναι couchbase, cassandra. Η τελευταία είναι η καλύτερη επιλογή αν θέλεις scalability που να καλύπτει δισεκατομμύρια συνδρομητές και αγγελίες.
vadou Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) [offtopic] Να σε ρωτήσω βρε monkey, γιατί παντού το schema το γράφεις shema; Διαβάζω και εγώ shemale(ss) και νόμιζα ότι βγάλανε βάσεις τραβεστί [/offtopic] Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από vadou 1
SickMelody Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Παιδιά αυτό που κατάλαβα σήμερα είναι οτι νόμιζα οτι ξέρω κάτι και τελικά δεν ξέρω τίποτα είμαι άσχετος ανάθεμα και αν έχω καταλάβει τίποτα δν ξέρω καν τι πρέπει να κάνω με αυτές της πληροφορίες.. προς το παρόν έφτιαξα ενα wordpress με ένα στάνταρ πρότυπο για αγγελίες θα το αλλάξω όσο μπορώ και θα δουλέψω λίγο πάνω σε αυτό να δω πως το θέλω και όταν αποφασίσω και έχω και λεφτά θα το δώσω σε έναν web designer να μου το φτιάξει γιατί εγώ δεν κάνω
ajaxmonkey4hire Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) @vadou Υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό: Είμαι ανορθόγραφος σε 4 γλώσσες Αν δεν υπήρχε spell check δεν θα μπορούσα καν να επικοινωνήσω. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από ajaxmonkey4hire
ajaxmonkey4hire Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, SickMelody είπε Παιδιά αυτό που κατάλαβα σήμερα είναι οτι νόμιζα οτι ξέρω κάτι και τελικά δεν ξέρω τίποτα είμαι άσχετος ανάθεμα και αν έχω καταλάβει τίποτα δν ξέρω καν τι πρέπει να κάνω με αυτές της πληροφορίες.. προς το παρόν έφτιαξα ενα wordpress με ένα στάνταρ πρότυπο για αγγελίες θα το αλλάξω όσο μπορώ και θα δουλέψω λίγο πάνω σε αυτό να δω πως το θέλω και όταν αποφασίσω και έχω και λεφτά θα το δώσω σε έναν web designer να μου το φτιάξει γιατί εγώ δεν κάνω Wordpress είναι λάθος επιλογή για αυτό που θέλεις να κάνεις.
SickMelody Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Είναι το μόνο που ξέρω όμως μετά γνωρίζω απο έτοιμα forum software τίποτα άλλο.. συν οτι αν τα θες νόμιμα είναι πανάκριβα.. αν έχεις άλλη λύση πες μου.. κουβέντα να γίνετε.. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από SickMelody
ajaxmonkey4hire Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 να το κάνεις μόνος σου από την αρχή. Αν έχεις βασικές γνώσεις php, html, javascript μπορείς να το κάνεις μέσα σε 2 με 3 εβδομάδες.
ajaxmonkey4hire Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, SickMelody είπε Δεν έχω Τότε η θα αφιερώσεις τον χρόνο να τα μάθεις η θα βρεις κάποιον που έχει γνώσεις. Χωρίς αυτές δεν μπορείς να ασχοληθείς σοβαρά με το θέμα. Ακόμη και αν βρεις κάτι στο wordpress που κάνει περίπου αυτό που χρειάζεσαι αν δεν ξέρεις από php, javascript... κτλ δεν θα είσαι εις θέση να το προσαρμόσεις στις ανάγκες σου. Αν πεις να χρησιμοποιήσεις κάτι που είναι έτοιμο και δωρεάν θα είσαι απλά ένας από 1.000.000 που κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Άρα δεν θα έχει η εφαρμογή σου κάτι το ιδιαίτερο. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από ajaxmonkey4hire
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα