Spiros787 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Εχουν σχεδόν την ίδια τιμή από Ελλάδα .Εσύ μου λες από Κίνα και εγώ σου λέω από Ελλάδα με 2 χρόνια εγγύηση.Το Lenovo από Κίνα είναι επίσης πιο φθηνό όπως και το MiA1.Στην Κίνα φτιάχνονται όλα,χαίρω πολύ.Τι δεν καταλαβαίνεις; Θα μου πεις εσύ από που θα το πάρω? Εγώ γουστάρω Κίνα. Έχεις να προτείνεις κάτι ή τζάμπα με κουράζεις; Ξεκίνησες για samsung με amoled οθόνες κλπ και μου προτείνεις motorola. Εσύ τι δεν καταλαβαίνεις; Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από Spiros787 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Spiros787 είπε Θα μου πεις εσύ από που θα το πάρω? Εγώ γουστάρω Κίνα. Έχεις να προτείνεις κάτι ή τζάμπα με κουράζεις; Ξεκίνησες για samsung με amoled οθόνες κλπ και μου προτείνεις motorola. Εσύ τι δεν καταλαβαίνεις; Εγώ γουστάρω από Ελλάδα και συγκρίνω τιμές από Ελλάδα,ενώ εσύ συγκρίνεις Ελλάδα-Κίνα,μήλα με πορτοκάλια. Τι λες λοιπόν για το A5; https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8494&idPhone2=8776 Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από AntiCambeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros787 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Εγώ γουστάρω από Ελλάδα και συγκρίνω τιμές από Ελλάδα,ενώ εσύ συγκρίνεις Ελλάδα-Κίνα,μήλα με πορτοκάλια. Τι λες λοιπόν για το A5; https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8494&idPhone2=8776 Πέρασες και τα 230€ για να μου προτείνεις κινητό samsung. Πάρε και για το Α5 μια σύγκριση https://m.gsmarena.com/compare.php3?&sSearch2=&sSearch1=Meizu++m6+plus&idPhone1=8451&idPhone2=8494 Και κινητό που κοστίζει κάτω από 200€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Spiros787 είπε Πέρασες και τα 230€ για να μου προτείνεις κινητό samsung. Πάρε και για το Α5 μια σύγκριση https://m.gsmarena.com/compare.php3?&sSearch2=&sSearch1=Meizu++m6+plus&idPhone1=8451&idPhone2=8494 Και κινητό που κοστίζει κάτω από 200€ Πόσο κοστίζει αυτό που έβαλες Ελλάδα;Link; Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από AntiCambeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros787 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Πόσο κοστίζει; https://www.skroutz.gr/s/10529216/Meizu-Pro-6-Plus-64GB.html https://www.banggood.com/Meizu-Pro-6-Plus-Global-Version-5_7-Inch-2K-AMOLED-4GB-RAM-64GB-ROM-Exynos-8890-Octa-Core-Smartphone-p-1266097.html?utm_campaign=2BGM6P&utm_content=mony4bgmeizu&p=RV061632175482015129 167,28+9,10 Τώρα πρότεινε και το s9 😂😂😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Spiros787 είπε https://www.banggood.com/Meizu-Pro-6-Plus-Global-Version-5_7-Inch-2K-AMOLED-4GB-RAM-64GB-ROM-Exynos-8890-Octa-Core-Smartphone-p-1266097.html?utm_campaign=2BGM6P&utm_content=mony4bgmeizu&p=RV061632175482015129 167,28+9,10 Τώρα πρότεινε και το s9 😂😂😂😂😂 Από που είπαμε;Κίνα ε;Συνεχίζεις και συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια.Το κινητό που έβαλες έχει 370€ Ελλάδα: https://www.skroutz.gr/s/10529216/Meizu-Pro-6-Plus-64GB.html Μην ξεχάσεις να τραβήξεις unboxing video,θα σου χρησιμέψει για να αποδείξεις στους Κινέζους ότι δεν είναι ελέφαντας. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από AntiCambeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros787 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Από που είπαμε;Κίνα ε;Συνεχίζεις και συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια.Το κινητό που έβαλες έχει 370€ Ελλάδα: https://www.skroutz.gr/s/10529216/Meizu-Pro-6-Plus-64GB.html Μην ξεχάσεις να τραβήξεις unboxing video,θα σου χρησιμέψει για να αποδείξεις στους Κινέζους ότι δεν είναι ελέφαντας. δε 20 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Από που είπαμε;Κίνα ε;Συνεχίζεις και συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια.Το κινητό που έβαλες έχει 370€ Ελλάδα: https://www.skroutz.gr/s/10529216/Meizu-Pro-6-Plus-64GB.html Μην ξεχάσεις να τραβήξεις unboxing video,θα σου χρησιμέψει για να αποδείξεις στους Κινέζους ότι δεν είναι ελέφαντας. Συγκρίνω κινητα. Έχει 180 € το κινητό από το banggood και είναι κλάσεις ανώτερο από το A5 2017 που έχει 230€. Ψάξε κάτι ακόμη. Μπορεί να βρεις κάτι 😂😂😂😂😂😂😂😂 Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από Spiros787 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Spiros787 είπε Συγκρίνω κινητα. Έχει 180 € το κινητό από το banggood και είναι κλάσεις ανώτερο από το A5 2017 που έχει 230€. Ψάξε κάτι ακόμη. Μπορεί να βρεις κάτι 😂😂😂😂😂😂😂😂 Η βλακεία είναι ανίκητη και δεν έχει όρια,το σύμπαν ίσως έχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros787 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Η βλακεία είναι ανίκητη και δεν έχει όρια,το σύμπαν ίσως έχει... Αυτό ισχύει για σένα. Που υπάρχει κινητό με 180 στην Κίνα, και εσύ μου λες για 370 από εδώ. Μάλλον έχεις συνηθίσει να δίνεις μισθούς στην samsung. Και ούτε κάποιο κινητό της προκοπής μπόρεσες να προτείνεις. Μόνο το moto. Επιβεβαιώσες όλους εμάς που είπαμε τα samsung αυτης της κατηγορίας τιμών χρεπια. Άντε γειααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagos2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 23 ώρες πριν, AntiCambeR είπε @panagos2006 Οχι,δεν έχω δει το ξεκλείδωμα και την αυτονομία των Xiaomi,δεν χρειάζεται,γνωρίζω τι μπαταρίες έχουν,Εσύ που τα έχεις δει,για πες μας πόσο καλή κάμερα έχουν τα φθηνά όπως πχ Redmi Note 4;Που για να πάρεις κινέζικο με καλή κάμερα πρέπει να δώσεις αρκετά...Οπότε για κάποιον που μπορεί να δώσει αρκετά για ακριβό Κινέζικο μπορεί να δώσει και για Samsung ή Sony και ας έχουν 100-200€ παραπάνω.Θα έχει άλλα πράγματα που δεν θα έχει το Xiaomi η το Huawei. Εγώ απλώς διόρθωσα μια ανακρίβεια σε μια πρόταση σου. Δικαίωμα σου να διαθετεις τα χρήματα σου όπως θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, panagos2006 είπε Εγώ απλώς διόρθωσα μια ανακρίβεια σε μια πρόταση σου. Δικαίωμα σου να διαθετεις τα χρήματα σου όπως θέλεις. Δεν έγραψα ότι δεν έχουν καλή αυτονομία και ξεκλείδωμα και ούτε διαφώνησα σε αυτό.Εγραψα για τα σημεία που είναι κατώτερα.Ποιά ανακρίβεια συγκεκριμένα; Πλέον οι τιμές έχουν πέσει.Με 150€ παίρνεις κινητό από Ελλάδα αλλά και από Κίνα,απλά από Κίνα η θα πάρεις το ίδιο κινητό λίγο πιο φθηνά,πχ 125€ αντί για 150€ η που θα δώσεις 150€ και θα πάρεις λίγο καλύτερο. Δεν έχω δώσει πάνω από 130€ για smartphone.Αλλοι έχουν δώσει υπερβολικά ποσά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros787 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 32 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Δεν έγραψα ότι δεν έχουν καλή αυτονομία και ξεκλείδωμα και ούτε διαφώνησα σε αυτό.Εγραψα για τα σημεία που είναι κατώτερα.Ποιά ανακρίβεια συγκεκριμένα; Πλέον οι τιμές έχουν πέσει.Με 150€ παίρνεις κινητό από Ελλάδα αλλά και από Κίνα,απλά από Κίνα η θα πάρεις το ίδιο κινητό λίγο πιο φθηνά,πχ 125€ αντί για 150€ η που θα δώσεις 150€ και θα πάρεις λίγο καλύτερο. Δεν έχω δώσει πάνω από 130€ για smartphone.Αλλοι έχουν δώσει υπερβολικά ποσά. Oτι να 'ναι λες. Αοριστολογιες και γενικολογιες. Μόνο το redmi note 4 έχει 25€ διαφορά, μεταξύ Κίνας Ελλάδας. Από 50€ και πάνω είναι η διαφορά στα υπόλοιπα. Το meizu pro 6 plus 370€ εδώ, 180€ από Κίνα. Ασχολησου με τα samsung και τα sony, και άσε τα κινέζικα κινητά στους υπόλοιπους. Βέβαια με 130€ κινητό από Ελλάδα που έχεις πρέπει να κάνει παπάδες. Με οθοναρα, αυτονομία, φοβερή κάμερα. Σίγουρα καλύτερο από το redmi note 4 που έχω περίπου 10 μήνες, και το πήρα 150€. Και για μενα τα 150 είναι το ταβάνι για μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, Spiros787 είπε Oτι να 'ναι λες. Αοριστολογιες και γενικολογιες. Μόνο το redmi note 4 έχει 25€ διαφορά, μεταξύ Κίνας Ελλάδας. Από 50€ και πάνω είναι η διαφορά στα υπόλοιπα. Το meizu pro 6 plus 370€ εδώ, 180€ από Κίνα. Ασχολησου με τα samsung και τα sony, και άσε τα κινέζικα κινητά στους υπόλοιπους. Βέβαια με 130€ κινητό από Ελλάδα που έχεις πρέπει να κάνει παπάδες. Με οθοναρα, αυτονομία, φοβερή κάμερα. Σίγουρα καλύτερο από το redmi note 4 που έχω περίπου 10 μήνες, και το πήρα 150€. Και για μενα τα 150 είναι το ταβάνι για μένα. Θα μπορούσα άνετα να έδινα μεγάλο ποσό για κινητό αλλά δεν το έχω κάνει.Η θα μπορούσα να άλλαζα κινητό κάθε 6-12 μήνες.Ακόμα και να πάρω iPhone για μόστρα,δεν είμαι τέτοιος τύπος.Εχω δώσει χρήματα σε άλλα πράγματα.Ολοι κάπου τα δίνουμε. Το επόμενό μου κινητό μπορεί να είναι Xiaomi η Huawei,δεν είμαι Samsung,LG,Sony fanboy και κρατάω το κινητό 2-3 χρόνια.Αν πχ σκαλώσω να πάρω κάποιο από Ελλάδα που θα το θεωρώ ακριβό μπορεί να το πάρω από αγγελίες σφραγισμένο πιο φθηνά. Εντάξει,αν υπάρχει διαφορά 370€>180€ το παίρνεις από Κίνα.Αλλά αν βγάλει πρόβλημα θα ταλαιπωρηθείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros787 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, AntiCambeR είπε Θα μπορούσα άνετα να έδινα μεγάλο ποσό για κινητό αλλά δεν το έχω κάνει.Η θα μπορούσα να άλλαζα κινητό κάθε 6-12 μήνες.Ακόμα και να πάρω iPhone για μόστρα,δεν είμαι τέτοιος τύπος.Εχω δώσει χρήματα σε άλλα πράγματα.Ολοι κάπου τα δίνουμε. Το επόμενό μου κινητό μπορεί να είναι Xiaomi η Huawei,δεν είμαι Samsung,LG,Sony fanboy και κρατάω το κινητό 2-3 χρόνια.Αν πχ σκαλώσω να πάρω κάποιο από Ελλάδα που θα το θεωρώ ακριβό μπορεί να το πάρω από αγγελίες σφραγισμένο πιο φθηνά. Εντάξει,αν υπάρχει διαφορά 370€>180€ το παίρνεις από Κίνα.Αλλά αν βγάλει πρόβλημα θα ταλαιπωρηθείς. Τώρα συμφωνούμε. Και γω μέχρι 150ευρω ταβάνι. Και προσπαθώ με αυτά να πάρω ότι καλύτερο. Δεν με νοιάζει να πουλήσω εφε. Την δουλειά μου να κάνω θέλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, Spiros787 είπε Τώρα συμφωνούμε. Και γω μέχρι 150ευρω ταβάνι. Και προσπαθώ με αυτά να πάρω ότι καλύτερο. Δεν με νοιάζει να πουλήσω εφε. Την δουλειά μου να κάνω θέλω. Ανάλογα τι απαιτήσεις έχει ο καθένας.Κάποιοι πχ θέλουν κορυφαία κάμερα σε κινητό και δίνουν 500+€.Η γενικώς δυνατά specs.Ε αυτοί θα τα "σκάσουν" και ας μην εκμεταλεύονται πλήρως τις δυνατότητες του κινητού.FB,You Tube,browsing,photos. Εγώ θα έβαζα ταβάνι 250-300€ και πολλά είναι.Θα τα έδινα γιατί προσέχω πάρα πολύ τα πράγματά μου και κρατάω το κινητό 2-3 χρόνια. Θα σου πω ποιο κινητό έχω ακόμη που τον Ιούνιο κλείνει 3 χρόνια.Θεωρείται παλιό,ξεπερασμένο και με αδύναμα specs.Το έχω κρατήσει γιατί έχει καλή αυτονομία,δεν κολλάει,έχει ραδιόφωνο,υπέρυθρες,είναι μικρό σε διαστάσεις,ελαφρύ και βολεύει πολύ στο κράτημα και σε τσέπες. Δεν υπάρχουν πλέον κινητά σε τέτοιες ίντσες.Αν είχε 2 Gb Ram θα ήταν ακόμη καλύτερο.Το είχα πάρει από 180€ στα 130€ από προσφορά της Vodafone .Δεν έχω δώσει πάνω από 130€ για smartphone.Αλλοι έχουν δώσει υπερβολικά ποσά.Τότε με 130€ δεν υπήρχε αξιόλογο κινητό από Ελλάδα,μόνο από Κίνα.Τα έχει βγάλει τα χρήματά του,δεν μου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα. https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_mini_i9195i-7468.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα