Προς το περιεχόμενο

Shadow of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, phanispal είπε

Καλά, αυτός ο θείος σου τόσο καιρό απλήρωτο σε είχε;

Κακιούλες 😛 

Μπορεί να το αγόρασε ο άνθρωπος. Αν ναι, απλά ήταν κακό το timing :lol:  (και εγώ το έχω και στέκεται εδώ και κάνα μήνα - τουλάχιστον μου βγήκε 9.5€ :D 

• Απαντ. 675
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, JTRGamer είπε

Το αγόρασα και γω μόλις τώρα το παιχνίδι (μια και πληρώθηκα ,επιτέλους) και άυριο θα το παίζω .Θα πέσει πολύ λιώσιμο!

Εχει πολυ ωραια tombs,θα σου προτεινα να βγαλεις την βοηθεια και να το προσπαθησεις χωρις hints..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το αγορασα κι εγω σημερα και μπορω να πω με ευκολια οτι εχει γραφικαρες, μεγάλο upgrade σε σχεση με το rise ειδικα στα γυρω περιβάλλοντα και στο συστημα μου τρεχει 30% με 40% καλυτερα με dx12.

Έχω ενα θεμα ομως, καμια φορα οχι ομως παντα, οταν ξεκιναω το παιχνίδι δεν μου διαβαζει τις ρυθμίσεις απο το nvidia inspector και τρεχει ως default, τo κανει σε καποιον αλλον αυτο?

KCRKrpy.jpg

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
18 ώρες πριν, phanispal είπε

Καλά, αυτός ο θείος σου τόσο καιρό απλήρωτο σε είχε;

1 ώρα πριν, noFEARgr είπε

Όλοι σήμερα όλο τυχαίος το αγόρασαν  😛

49 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Θα εκτοξευθούν οι πωλήσεις του 😛 

Σταματήστε σαν τις κατινες κάθε φορά να τρωγεστε με το τί κάνει ο κάθε ένας λες κ έχετε μετοχές στην εταιρία. (Φέρνω ποπ κορν) Από την άλλη ίσως κ να ανέβουν οι πωλήσεις του με αυτόν τον τρόπο. Καλό gaming.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ είμαι η κυρά-Κατίνα. 😛 

On the other hand, θα έπρεπε να καταλάβεις ότι χαβαλέ κάνουμε, διότι ουδείς "αναμάρτητος". Όποιος λέει ότι δεν "θείτσεψε", είναι big liar. Κανένας δεν έχει να αποδείξει κάτι (αν το αγόρασε ή όχι), αλλά συμβαίνει ένα thread να παίρνει "τα πάνω του" όταν το παιχνίδι έρχεται στα internets.

Επεξ/σία από tommybertsen
  • Like 5
Δημοσ.

Το παιχνίδι φαίνεται να τρέχει αρκετά καλά αν και δεν είχα ελπίδες. Ερώτηση: Χειροτερεύει καθόλου το performance στη συνέχεια όπως έγινε στο Rise με το Geothermal Valley?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, RPDrummer είπε

αν θυμάμαι καλά όχι.

ισως να πεσει λιγο στο μεγαλύτερο χωριο του χαρτη. Αλλά το χαλι του rise δεν το συνάντησα.

Καλό αυτό. Ευχαριστώ για την απάντηση! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσοι ειχατε full τα γραφικα σε τι πιστευετε θα ειναι καλυτερο να το παιξω,

1440p σε 24'' ή 1080p σε 46''?

Επεξ/σία από devil-ji
Δημοσ.

Παιχνιδαρος παντως εχει δεθει πολυ μεγαλη λεπτομερεια σε πολλα σημεια. Το story στα επιπεδα του προηγουμενου.

21-11-2018-21.png
21-11-2018-30.png
21-11-2018-33.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...