Προς το περιεχόμενο

Shadow of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 675
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το τελειωσα γυρω στις 40 ωρες εχοντας κανει ολα τα challenge tobs τα οποια ειναι εξαιρετικα.

Το παιχνιδι εχει αυτη την μαγεια του παρελθοντος...το μονο αρνητικο που μπορω να βρω

ειναι οτι δεν υπηρχε εναλλαγη στα περιβαλλοντα. Ολο το settings διαδραματιζεται στη ζουγκλα

8.5/10

• Thanks 1
Δημοσ.

Μιας και χειμώνιασε τώρα ( δυστυχώς) μάλλον ήρθε η ώρα να το τιμήσω , ελπίζω μόνο να την παλεύει με την αρχαία 970 ...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, SPANK είπε

Μιας και χειμώνιασε τώρα ( δυστυχώς) μάλλον ήρθε η ώρα να το τιμήσω , ελπίζω μόνο να την παλεύει με την αρχαία 970 ...

κι εγω με 970 το επαιξα σε 1080 αναλυση .

full settings/antialising off...50-60 frames κυμαινεται

• Like 1
Δημοσ.

έχει κανείς θέμα (nvidia) να παγώνει το παιχνίδι; (σε εμένα προσωπικά μου βγάζει No-signal και θέλει reboot). 

Διάβασα ότι και άλλοι έχουν το ίδιο θέμα.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

έχει κανείς θέμα (nvidia) να παγώνει το παιχνίδι; (σε εμένα προσωπικά μου βγάζει No-signal και θέλει reboot). 

Μου έκανε 2 3 κουλά πριν λίγο έφαγε crash αλλά από ότι διάβασα το έχουν και άλλοι το πρόβλημα , οπότε κάνε save τακτικά

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε

με ποιους drivers?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, panos_0079 είπε

με ποιους drivers?

Τελευταίους 411.63

ούπς. Μόλις(;) βγήκαν καινούργιοι

56 λεπτά πριν, SPANK είπε

Μου έκανε 2 3 κουλά πριν λίγο έφαγε crash αλλά από ότι διάβασα το έχουν και άλλοι το πρόβλημα , οπότε κάνε save τακτικά

Τί είδους κράς; γιατί αυτό που μου κάνει εμένα με φοβίζει μήπως είναι κάτι άλλο . (no signal και καμιά φορά μου δουλεύουν στο φούλ οι ανεμιστήρες της κάρτας όταν το κάνει αυτό)

Έβαλα βέβαια το Heaven 3 ώρες και δεν είχε κάποιο θέμα

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Τελευταίους 411.63

Τί είδους κράς; γιατί αυτό που μου κάνει εμένα με φοβίζει μήπως είναι κάτι άλλο . (no signal και καμιά φορά μου δουλεύουν στο φούλ οι ανεμιστήρες της κάρτας όταν το κάνει αυτό)

για τσεκαρε τι θερμοκρασιες πιανει η καρτα οταν τρεχει το παιχνιδι...

Δημοσ.

Να εχεις δωσει ενα καρο λεφτα για συστημα και να χανεις περιπου μισα fps στα χωρια λογω directx 11..

Τραγικο

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Τελευταίους 411.63

Απλά με πέταξε στα windows και μου έλεγε κάτι για τους drivers και ότι η κάρτα δεν σηκώνει τις ρυθμίσεις που έχετε βάλει κατι τέτοια κουλά

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sprou είπε

Να εχεις δωσει ενα καρο λεφτα για συστημα και να χανεις περιπου μισα fps στα χωρια λογω directx 11..

Τραγικο

Τόσο πολύ πέφτει στα χωριά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...