Προς το περιεχόμενο

Shadow of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 675
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, shadowlike είπε

"το καλύτερο παιχνίδι που δε θα αγοράσετε" , σαν να λέμε "με έχει πίασει κόψιμο αλλά δε θα αφοδευσω".

Aμα για οποιοδήποτε λόγο (όπως ο τίτλος) δεν σου αρέσει το video τότε απλά δεν το βλέπεις και άμα θες να το σχολιάσεις το YouTube έχει comment section, im just the messenger. ;)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, shadowlike είπε

"το καλύτερο παιχνίδι που δε θα αγοράσετε" , σαν να λέμε "με έχει πίασει κόψιμο αλλά δε θα αφοδευσω".

Για την ακριβεια αυτο που λεει ειναι ''το καλυτερο παιχνιδι που θα προσπερασετε'',τουλαχιστον μεχρι να μπει σε βαρια εκπτωση οπως το προηγουμενο.

Δημοσ.

Οσο παιζω παντως μου αρεσει περισσότερο απο τα 2 προηγούμενα, έχω βάλει puzzles στο hard και το ευχαριστιεμαι αρκετά, γενικά νιώθω ότι το παιχνίδι εχει περισσότερο exploration/puzzles απο set-pieces τύπου uncharted απο τα lidl.. :P 

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει ας μην είναι όλα ιδια, καλό είναι να έχει την ταυτότητα του που ανέκαθεν έπρεπε να έχει ένα tr

Βέβαια τα χλιαρά reviews δεν βοηθάνε, ελπίζω ο κόσμος σε βάθος χρόνου να δείξει διαφορετική αντιμετώπιση, αλλιώς θα μείνουμε με τις σαβουρες

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο περισσότερος κόσμος προτιμάει action, είναι και θέμα ηλικίας, το game απευθύνεται περισσότερο στους παλιούς fans και αυτό μάλλον γιατί είναι άλλος developer. Το performance πάντως δεν με έπεισε, με βλέπω για console.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Confused 1
Δημοσ.

Μολις τσιμπησα αυτα B) Οπότε το τριτο μερος μπορει να περιμενει. Θα χει πατσαριστει πιστευω οταν θα χει ερθει η ωρα του

image.jpeg

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τιμη του κουτατου(shadow) ειναι παραλογη μιας και ειναι ιδια ακριβως με αυτη των κονσολων.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Μολις ετρεξα και εγω το bench και η 1080ti εχει γονατισει πολυ..

Θα περιμενω την νεα καρτα για να το ξεκινησω.

Πολυ ομορφα γραφικα,γενικα πολυ ομορφος κοσμος φαινεται!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Μολις ετρεξα και εγω το bench και η 1080ti εχει γονατισει πολυ..

Θα περιμενω την νεα καρτα για να το ξεκινησω.

Πολυ ομορφα γραφικα,γενικα πολυ ομορφος κοσμος φαινεται!

Εμενα γιατι μου φαινονται στην καλυτερη μετρια τα γραφικα?? Που τα βλεπετε ολοι φοβερα δεν μπορω να καταλαβω..

Οσο για την 1080ti σε 4k μπορει αλλα σε 1080p/1440p νομιζω δεν γονατίζει καθολου ισα ισα.

Επεξ/σία από ADHD
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Ηighest settings ( χωρις AA) σε 2560χ1080mrfztYK.jpg.eb7c3b192ab1e11d4c7ec1f8ae2d6573.jpg

92fps για day one καλα ειναι πιστευω

Τσπ, θελει patches παιδια, που οταν βγουν, σιγουρα θα του δωσουν 10-15 fps πανω

Επεξ/σία από firepc
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ADHD είπε

Εμενα γιατι μου φαινονται στην καλυτερη μετρια τα γραφικα?? Που τα βλεπετε ολοι φοβερα δεν μπορω να καταλαβω..

Οσο για την 1080ti σε 4k μπορει αλλα σε 1080p/1440p νομιζω δεν γονατίζει καθολου ισα ισα.

Ισως γιατι το παιζω σε 4Κ OLED με HDR.

Εσυ δεν ξερω σε τι το παιζεις αλλα στην LG μου ειναι χαρμα οφθαλμων!!

Χωρις παρεξηγηση βεβαια ετσι,φιλικα το γραφω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...