logistoulis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 τα περισσότερα review που είδα λένε περισσότερα tombs και γρίφοι και λιγότερο πίου πίου, μέχρι στιγμής μου αρέσει αυτό που ακούω 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Όντως αν είναι έτσι θα 'ναι καλύτερο.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, logistoulis είπε τα περισσότερα review που είδα λένε περισσότερα tombs και γρίφοι και λιγότερο πίου πίου, μέχρι στιγμής μου αρέσει αυτό που ακούω 23 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ο Karak είπε ότι δεν έχει τόσο pew pew Rambo Lara όπως πριν, πιο πολύ exploration όπως τα classics. Good, ψήθηκα. 1
logistoulis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εντάξει τα μεγάλα μυαλά συναντήθηκαν, έστω και στην έκφραση πίου πιού δεν είχα δει το ποστ σου αλλά πώς αλλιώς να το πεις; Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από logistoulis
Fulgore Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Tombs θα εχει μεχρι και το season pass The Shadow of the Tomb Raider - Season Pass includes the following content: 7 challenge tombs 7 weapons, outfits, and skills Multiple narrative side missions 1 of each of the above will be exclusive to the Season Pass Following a first Weapon/Outfit drop on Sep 14th, Season Pass content will release on a monthly basis starting in October 2018. 1
ADHD Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Τι θα γινει θα ανοιξει ποτε στο steam?? 48h early access..
Anuminas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Φαινεται πως έχει γραφικάρες και τρέχει καλά. 1
Fulgore Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, ADHD είπε Τι θα γινει θα ανοιξει ποτε στο steam?? 48h early access.. Την Deluxe ή την croft edition αγορασες απο περιεργεια?
ADHD Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Την Deluxe ή την croft edition αγορασες απο περιεργεια? Την croft, τωρα εχει κολλησει στο 99%.. 1
LEFteriz Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Ξεκλείδωσε αλλα ακόμα δε πρόλαβα να το ξεκινήσω. Ίσα ισα έτρεξα ενα benchmark. 1440p Highest settings, ΤAA
ADHD Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Έπαιξα 2-3 ώρες, υπάρχουν κάποια πράγματα που με ενοχλούν. Σε εμένα τουλάχιστον έχει stuttering, σαν να κρεμάει το game κανονικά σε κάποια σημεία, δεν θα έπρεπε να έχει κανένα θέμα εδώ δεν είχα με το rise και την 970.. Είναι πολύ σκοτεινό σε κάποια σημεία και η Lara για κάποιο λόγο δεν ανοίγει το φακό ποτέ. Τα χρώματα μου φαίνονται ξεπλυμένα Το climbing είναι περίεργο ώρες ώρες, η Lara κάνει jumps σε άκυρη κατεύθυνση ενώ δεν το έχω κάνει εγώ, το jumping επίσης το νιώθω λίγο "off" Όταν κολλάς σε κάποιον τοίχο καμιά φορά η κάμερα τρελαίνεται και γυρνάει σε άκυρη κατεύθυνση Αυτά προς το παρόν, ίσως κάποια είναι δικό μου θέμα hw configuration άλλα του παιχνιδιού. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλό.
Arkin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Αναμένετε κάνα patch και κάνα reshade για τα χρώματα.
Despotas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 14 patch είχαν βγει για το Rise, υπομονή.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα