Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εσωτερική μνήμη HELP - SOLVED

linaki_ath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα ένα ταμπλετάκι το οποίο έλέγε στα χαρακτηριστικά του και στον κατασκευαστή και στο manual ότι έχει 8gb εσωτερική μνήμη. Μόλις το πήρα στα χέρια μου και το ξεκίνησα πρώτη φορά λέει ότι έχει 4! και μάλιστα πιάνει και χώρο από τα 4 χωρίς να έχω εγκαταστήσει εφαρμογές καν. Πού πήγαν τα άλλα 4 οεο; Έκανα επαναφορά, έκανα hard reset αλλά πάλι τα ίδια. Στις ρυθμίσεις του μέσα λέει Flash 8gb αλλά ακριβώς από κάτω λέει σε χρήση από τα 3.59gb. Πατώντας εκεί που λέει flash βγάζει το αλλο παραθυράκι, μετά παω στους χρηστες δεν υπάρχει χρηστης flash. Έβγαλα και φωτό να δείτε ακριβώς τι γίνεται. Έχω πελαγώσει και επιπλεον δεν μπορώ να εγκαταστήσω και ότι θέλω γιατι 4gb είναι μηδαμινός χώρος για ότι θέλω! Τα ebooks μου μόνο είναι 4gb!

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι γίνεται; Ευχαριστώ

20180428_100715.jpg

20180428_100821.jpg

20180428_100850.jpg

Επεξ/σία από linaki_ath
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο τα 8 αποθηκευτικό, η εταιρεία έχει δεσμευσει 4 για το system partition, δηλαδη το λειτουργικό και την rom για την επαναφορά του (αν θες να το κάνεις reset). Τα υπολοιπα 4 ειναι διαθέσιμα για σένα. Υπάρχουν και χειρότερα. Φίλος μου αγορασε ενα φθηνό tablet με 8gb και πέρα απο τα 3 του συστήματος, του ειχε κομμένο το υπολοιπο σε 2 κομμάτια του 1gb και των 4gb οπου στο πρώτο μονο μπορουσε να κανει εγκατάστασεις.

Λύσεις :

• Το πουλάς και αγοράζεις αλλο με περισσότερο χώρο
  • Αν εχει android 7, κοιτα αν δεχεται επεκταση του χώρου συστηματος με χρήση κάρτας microsd. (δεν το υποστηρίζουν όλα)

Για τα σημερινά δεδομένα τα 16 αποθηκευτικός ειναι το λιγοτερο αναγκαίο και αναλογα με τις αναγκες του χρηστη ανεβαίνει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα 8 γίνονται 4 ,τα 16 γίνονται 8 - 11 τα 32 γίνονται 25 περίπου και πάει λέγοντας.

Και ότι είπε ο isay

Επεξ/σία από saruman123

Υπάρχει και η λύση του Link2sd αλλά πρέπει να το ρουταρης ,που αυτό σημαίνει παπαλα η εγγύηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...